ALINTIDIR

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

ALINTIDIR
Eşimle uzun süre flört döneminden sonra evlendik birbirimizin vazgeçilmezi idik…neredeyse aşkımız dilllere destan oldu. herkes bizim aşkımıza gıpta ediyordu…

Ailelerimizde öyleydi…
evlendikten sonra uzun süre eşimin ailesiyle oturmak zorunda kaldım…bu beni her ne kadar huzursuz etsede eşimin hoşuna gidiyordu.ben çalışıyor paramı eşime veriyor işten sonrada eşimin ailesine çevresine hizmet etmem onu çok mutlu ediyordu… tabi hangi erkek istemezki hem maddi katkıda bulunsun eşi hem ailesine saygılı olsun ve hizmetini yapsın hemde yatakta 7/24 delicesine sevişen bi kadın….

Resmen onun s*x makinasıydım sabaha kadar sevişirdik her hareketine bi karşılık verirdim ama hepte isteyerek yaptım…. sonrada ailesiyle sorunlar yaşadık evimizi ayırdık kötü olaylar yaşadım bi kaç hastalık atlattım… hastalandığımdada eşim için sadece yatak odası ve içinde çılgınlıklar yapan kadın anlayışı vardı…. her nekadar hastalığım aşamasında istemesemde eşime hayır olmaz diyemiyordum onu kaybetmekten korkuyordum…

Bu kötü zaman içerisinde ben güçsüz kalmıştım hem iş hem ev hem eşim hemde hastalığım beni bakımsız bi hale sokmuştu.eşimin dalga geçmesi zoruma gidiyordu… bana çok kötü olduğumu benim yüzüme hiç kimsenin bakmayacağını yanında annne gibi durduğumu felan söylemesi çok incitiyordu beni… iş yerindede müdürümüz bana sıcak yaklaşıyordu…. müdürüm ilgi duydukça eşimin ağır lafları aklıma geliyordu eşimin iğrenç lafları beni tetikledi….

Birgün yılbaşı mesajı attım müdürüm ve arkasından cevapp olarak beni çok beğendiği yazısı geldi… aklımdan herşey silinmiş ve o mesaja odaklanmıştım…. ertesi gün tatildi ve mesai vardı biliyordum orda olduğunu gittim iş yerine… beni görür görmez yanıma geldi odasına gittik kapıyı örtttü ve dudaklarıma yapıştı o kadar sıcak ateşli ve iştahla öpüyorduki nefesim kesildi kendimden geçmiştimmm…

Harikaydı perdeleri indirdi ve benim üstümü soyundurdu itinayla sevişiyordu benimle çok ateşli ve incetmeden ve çok arzuluydu onun bu hali beni dahada azdırıyordu…. oral yapmamı istedi hiç itiraz etmedim eşimin 13 cm lik organı yanında kocamandı onu emerken bile kendimden geçmiştimm ıslanmıştım müdürüm malum bölgeme el atttı utanmıştım ama tam onun istediği gibi ıslak sıcak kaygan….

O gün ve ogünden sonra iş yerimde müdürümle günde en aşşa 3 kere sevişiyorduk ondan çok zevk alıyordum o benim çocukluğumu yaşatıyordu bana ve oda beni seviyordu….. ama ben eşimin iğrenç laflarından hala sıkılıyordum ve eşim o lafların dozunu baya bi abartmıştı bana kötü gözle bakmaya başlamıştı eşimden tiksiniyordum bana dokunmasını istemiyordum ama ondanda vazgeçemiyordum…. gene bana çok hakarettt etttiği bir gün bende hırs yaptım yanlış o yaptığım ama yaptım….

Üzerime çok s*xsi bi elbise giymiştim içimde çorap yoktu ve çok güzel iç çamaşırı giyerek sabah iş yerine gitttim müdürümün gözlerinden hissettim o an beni delicesine istediğini ve ondan önce ben saldırdım ona dakikalarca öpüştük kucağına oturdum kalçalarım onun parmakları arasında g*ğüslerim dudaklarında ve onun organı benim içinde harikaydı o dakikalar…. hiç bu kadar ateşli ateşli boşalmamıştı müdürüm onun bu hali beni gerçekten deli ediyordu….

Eşimle ogünde kavgamız oldu hiç yoktan yere bana kızıyor bana aşalayıcı laflar söylüyordu ogün işten 16,00 da çıktım benden çok etkilenen avkatımızın bürosuna gitttim yerinde yoktu ve ben telefon etttim sesimi duyunca şaşırdı büronuzdayım diyincede heycandan ne dieceğini bilemedi 5 dakika içinde yerinde oldu… avkat geldi yanıma oturdu bana sorunun ne olduğu sordu bende sorun yok dedim ve onunla olmak istediğimi hissetttirdim…

Sadece dudaklarımı öpebildi heycandan,,, ama ben onun dudaklarından başladım boynuna göğüs uçlarına elimle organına kadar ulaştım onu gerçekten içimde hissetmek ve eşimden bir kez daha intikam almak için sabırsızlanıyordum bana emin olup olmadığımı sordu bende eminim emin olmasam bugün burda olmazdım dediğimde müthiş bişey içime girdi girerken canım çok yanmıştı ama eşiminkinden ve müdürümünkinden daha büyüktü harikaydı benim içinde o aynı şeyi düşünüyordu bürosunda sıcacık içi daracıksın harikasın sen nasıl bişeysin sen die iniliyordu.

Yer müsait olsaydı ben ona daha neler yapardım o gün çıkamazdı bürodan ama genede gerçekten harikaydı….

Ona karar verdiğimi eşimden boşanacağımı söledim çok sevindi çünkü ona kalacaktım ve her istediğinde benimle sevişebilecektiiii akşam bu fikrimi eşime söylemeliydim eşim eve geldiğinde ise bende transparan bi gecelik içimde iç çamaşırı yok yatak odasında yatağa uzanmışım eşimi bekliyorum aynı gün eşimlede saaatlece seviştimmm eşimi aldattım hiç pişman olmadım eşimden ayrılmayı çok istiyorum ama eşimede deli gibi aşığım ne yapmalıydım bilmiyorum…

Eşim kendisi teşvik ettti beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?iiiiiiiiii…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

acı/tatlı bir gece

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Animated

acı/tatlı bir gece
Bir ihracat şirketinde, genel müdür sekreterliği yapmaktayım.25 yaşında uzun boylu,esmer,çok güzel bir kızım ve ailemden uzak,ayni okul mezunu,çalışan iki kız arkadaşım ile beraber yaşamaktayım.heryerde, şirkette, taciz diyeyim artık, karşılaşıyordum ama bunlara, prensiplerim ile karşı koyarak başa çıkıyordum.
cuma akşamı, şirketin yıl sonu toplantısı vardı ve bende müdürüm ile katılmıştım.Mini eteğim ve düzügün vücudum ile gözler hep üzerimdeydi.
Başarılı geçen toplantı sonrası, düzenlenen kokteylde,biraz alkol almıştım.Kendimi kaybetmeden ayrılmak için müsaade istedim,arabam tamirdeydi ve Şirkette,bana asılmak isteyenler,fırsat bekleyenler,bırakmak istediler ama kendim giderim dedim ve çıktım.Çok soğuk bir hava vardı,yolum da uzundu, taksi beklemeye başladım,biraz sonra, son model bir BMW yanaştı,açılan camdan,şık giyimli tonton bir yaşlı bey,buyrun gideceğiniz yere kadar bırakayım dedi.esasında asla binmem ama bu defa, sanki basiretim bağlandı galiba,soğuk hava ve alkolünde etkisiyle,peki dedim ve bindim.
adamın muhabbeti çok hoştu,arabanın klima sıcaklığı ve içinde mistik,gizemli bir kokusu,beni çok rahatlatıyordu.uykum gelir gibi oldu.
Bir kutu içinden, bir şeker gibi hap çıkardı,almak istemedim ama ısrarı üzerine kırmamak için aldım ve emmeye başladım, nane tadındaydı,kendi de emiyordu.bir müddet sonra, içim yanmaya,sevişme arzusu başladı.kendimi zor tutuyordum.
Adamın arada telefon görüşmesinden sonra,yol üzerinde,bir yerden,bir bey bir bayan daha aldık ve arkaya oturdular.aralarındaki belden aşağı konuşmaları beni rahatsız etmişti,inmek istedim ama olmaz dediler, bir yere gidip,eğleneceklerini söylediler.panik olmaya başladım,inmek istediğimi,istemediğimi söyledim ama dinlemediler,rahat olmamı,uzatmamamı, bana zarar vermeyeceklerini,sadece eğleneceklerini söylediler.korkmaya başladım,kapana kısılmıştım.bu arada, başka bir yola sapıp,gitmeye başladık.
villa tarzı,müstakil bir evin önünde durduk ve bayan zorla koluma girerek beraberce eve girdik.
İçersi çok güzel döşenmiş bir evdi.paltomu çıkardılar, Üçlü puf koltukta oturdum,olacakları bekliyordum.bu arada, arkadaşlarımı aratarak, bu akşam birinde kalacağımı ve gelmeyeceğimi söylettilerİçki içmeye başladılar.bana da verdiler ama içmedim.adam, iki tane renkli haplar verdi ve içmemi istedi,hayır dedim ama boğazımdan tutup,suyla beraber zorla içirdi.bana ilişmiyorlardı ama Bir müddet sonra,aşırı sevişme arzusu içimde zirveye çıktı ve kendimi kaybeder gibi olmaya başladım.
adam yanıma geldi,nazikçe dudaklarımdan öptü,kıvamına geldiğimi söyleyerek, ellerimden tutarak,kaldırdı ve yukarıda bir odaya götürdü,yatağa bıraktı,esiri olmuştum,herşeyi görüyor bir şey yapamıyordum.
son defa ne olur bırakın beni,istemiyorum,ben bakireyim dedim,tamam canım merak etme sana zarar vermem dedi ama soyunmaya başladı, yaşlı olmasına rağmen diri vücudu vardı, kilodunu çıkardığında, iri penisi beni korkuttu.
yanıma geldi ve beni soymaya başladı,bluzumu,mini eteğimi, sütyenimi ve g-string kilodumu çıkardı, rahat olmamı,kendimi ona vermemi,beni seveceğini ve zevk alacağımı söyleyerek,üzerime çıkıp, öpmeye başladı,dudaklarımı,yüzümü nazikçe öpüyordu,sıkıca sarmalayıp,çok güzel öpüp,yalıyordu, aşağıya inip, memelerimi öpmeye,uçlarını emmeye başlaması, hoşuma gitmeye başladı,tahrik oluyordum,korkumda azalmaya başladı,yavaş yavaş altında kıvranarak karşılık vermeye başladım,uçları ile oynaması,beni uçurmaya başlamıştı ve sıkıca sarılarak boşaldım. canım benim harikasın diyerek daha da coşkuyla öpmeye sevmeye başladı.
penisini ağzıma verdi, bir kaç porno filmden gördüğüm kadarıyla, sokup çıkarmaya, altındaki yuvarlakları okşamaya başladım,bu kadar yeter sevgilim deyip çıkardı ve sırtımı çevirerek, öpmeye,yalamaya başladı,çok güçlü ve sevişmesini çok iyi biliyordu, beni bir an bile boş bırakmıyordu, popomo öpmeye ve emmeye başladı, iki yana ayırarak arka deliğimi de emdi. müthiş zevk alıyordum.
artık istemeye başladım, tekrar çevirdi ve bacak arama girerek, şeftalimin dudaklarını ayırarak, emmeye ve yalamaya başladı,elleri de meme uçlarımı sıkıyordu, çıldırmak üzereydim,bakirelik,herşeyi unutmuş,bu anı yaşamayı,sadece içime girmesini,ilk defa o tadı almak ve penisinin bana sahip olmasını istiyordum,
içime girmesi için yalvarmaya başladım,hazırmısın dedi evet hadi artık gir,çok istiyorum dedim,en iyisi bu canım dedi ve bacaklarımı araladı,penisini sürtmeye başladı,dayanacak gücüm kalmmıştı, yalvarmalarım arasında, birden içime soktu,girdi, çığlıklarım odada yankılanıyordu,içimde gidip gelmeye başladı, bu arada,birşeylerin şeftalimden aktığını hissettim,hiç beklemediğim bir şekilde artık kadın olmuştum,
bacaklarımı beline dolamıştım,hiç çıkmasın istiyordum,biraz sonra, sarsılarak ve sıkıca sarılarak boşalmaya başladım,adam da arkamdan homurtularla boşaldı.anlatılamyacak harika bir duyguydu.
içimden çıktı,çok yorulmuştum.yanıma uzandı, öpüşmeye başladık,pensini ellediğimde,kanımı gördüm. birbirimize sarıldık.uyumak istiyordum.adam yanımdan kalktı ve banyoya gitti.

bir müddet sonra, bayan ile öbür adamın da odaya geldiğini ve beraber grup sex ile ,sevişmek istediklerini gördüm,kolumu kaldıracak halim yoktu, onlar ne isterse yaptım, adam da,kadın ile beraber bana sahip oldular onlarda da boşaldım.bayan ile sevişmek,ilk defa başıma geldi.ilginçti,hoşuma gitti.
sabah karşı, bir defa daha,hem önden hem arkadan bana sahip oldular.
öğlene doğru kendime geldim,banyodan sonra giyindim ve arabası ile beni evime bıraktı.yolda, sevişmelerimizi filme aldıklarını ve bundan sonra istediği zaman ona geleceğimi söyledi,benden çok hoşlandığını,sevdiğini ve beni bırakmayacağını,sadece kendine ayırdığını söyledi.beni zorlamadan, Ayda bir defa buluşup, onunla beraber oluyorum.artık onun olmuştum. bu arada,her istediğimi(para,,araba vs.) alıyordu.
bir sene sonra,birinle evlenmek istediğimi söylediğimde,anlayışla karşıladı ve kızlık zarımı diktirerek,benden ayrıldı. arada sırada görüşüyoruz.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Temizlikçi yengem

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Temizlikçi yengem
Size bundan 1 yıl önce yaşadığım olayı paylaşmak isterim önce kendimden bahsedeyim. adım mehmet 18 yaşındayım 180 boyum var ve 80 kiloyum. birgün evdeydim ve canım sıkıldı evde boştu üstümüzde yengemle amcam oturur neyse yengeme çıkayım sohbet filan derken zaman geçer diye düşündüm. yukarı çıktım amcam işteydi yengem kapıyı açtı temizlik yapıyordu neyse içeri geçtim salonda televizyon izler gibi yaparken onun yerleri silerken eğildiğinde çıkan pembe kulodunu seyrediyordum ve bu onun farkında değildi,henüz. neyse bu böyle devam etti bir süre ve terlemişti ve üstündeki gömleğinin düğmelerini biraz daha açtı ve artık sütyenini ve göğüsleri ortadaydı. yengem işini bitirdi yanıma geldi, terli terli oturdu yanıma bende kalmış sikimi saklamakta güçlük çekiyordum ve bana sordu birşey içermisin tarzında bende dedim su varsa alırım oda güldü tabiki var dedi gitti getirdi içtim. sonra ben banyoya giriyorum dedi sen takıl dedi çıkarım birazdan.yendem banyoya girdikten sonra bende kapıyı hafif araladım onu izlemeye başladım pantolonmdan çıkardım sikimi artık taş gibi olmuştu ve 31 çekmeye başladım yengem memelerini filan elleyip duruyordu bu arada yengemin memeleri dolgundur bayılırım onun memelerine neyse yengem bana doğru döndü ve o müthiş kıllı amı karşımdaydı ve ben artık boşalıcak gibi olmuştum ve artık yengemi ne olursa olsun bugun sikmeliyim diye düşünüyordum bi an daldım ve kenidime geldiğimde yengem beni farketmiş bana mehmet ne yapıyorsun sen diye bağırmaya başlamıştı ve ben korkudan oturma odasına yani televizyonun yanına kaçmıştım ama sıkım bir türlü inmiyordu ve pantolunum içine sokamyırodum sokmaya çalıştıgımda acıyordu yengem dustan çıktı ve bornozuyla geldi karşıma oturdu bana kızmaya başladı bende elimle sikimi kapatmaya çalışıyorum bir taraftan bende korkudan birşey diyemiyordum yengen birden bana sormuştu senin kız arkadaşın yokmu diye sordu bende kekeleye kekeleye yok dedim sonra hafif bir gülümsedi peki hiç seks yaptınmı diye sordu ve ben adeta şok olmuştum bende o gune kadar hiç seks yapmamıştım bende hayır dedim. yengem hafif bir tebessümle yanıma yaklaşttı ve sikimi tutmaya başladı ve bana seni bu durumdan kurtaralım dedi. bende heycanlanmıştım sanki kalbim duracaktı. yengem eğildi ağzına almaya başladı ve o sıcacık ağzı beni kendmden geçirmişti okadar çok güzel emiyordu artık dayanamıyordum boşalıcaktım yengeme söylemedim ve birden boşaldım tüm gücümle ağzına yengemde hepsini yalıyordu döllerimin diliyle sikimin ucundaki döllerle oynuyordu bu beni iyice çıldırtmıştı.yengem hepsini bana gösterdi ağzındakilerini ve yuttu sonra ağzının kenarlarında kalanlarınıda yaladı hiç ziyan etmedin onlarıda yuttu.bana sende ne çok boşaldın ağzım almıyacaktı az kalsın dedi. sonra burda olmaz gel yatak odasına geçelim dedi bende toparlanıp eve gitmeyi düşünüyordum yengemin teklifini hiç düşünmeden red etmeyip geçtik yatak odasına yengem ustundeki bornozu yere attı ve gördüğüm o muhteşem manzara karşında adeta şok olmuştum o dolgun göğüsleri beni azdırmıştı ve yine kaltı sonra yatağa uzandı sıra sende dedi bana kıllı amını gösterdi. bende baştan hiç am yalamadığım için iğrenç filan diye diye düşüyordum ama yalamaya başladıktan sonra fikirlerimin hepsi değişti o muhteşem kıllı amını yalarken inlemye başlamıştı bende zevk almaya başlamıştım dilimi hızlı hızlı hareket ettirip onu dahada azdırıoydrdum sonra bu hadi aşkım daha hızldı diye inliyordu bi traftan kafamı bastırıyordu bi taraftanda memesini okşuyodu. bende iyice hızlanmıştım sonra bi anda titremeye başladı ve suratima boşaldı. sonra biraz yığıldı kaldı oyle yatağa ama benimkisi hala dim dik duruyordu bende memleriyle oynamaya başlamıltım sıkıyordum yalıyordum ve muhteşemdi.yengem 10 dakika sonra filan birazdaha canlandı ve yataktan kalktı beni yatağa yatırdı şimdi derin derin nefes al dedi sakın hemen gelme geliceğin zman uyar içime boşalma yoksa bunu herkese söylerim dedi. bende tamam dedim ve üstüme çıktı yavaş yavaş üstüne oturmaya başladı o amının sıcaklığı beni kendimden geçirmişti ve ben haykırmaya başlamıştım artık o da yavaş yavaş git gel yapıyordu bende kalbim duracak gibi atmaya başlamıştı ve 1 dk sonra olan oldu artık gelmişti ve bunu yengeme söylemem gerekiyordu yengemde hava girmiş gözlerini kapamış yuzude tavanada doğru çevrili şeklinde zıplıyor. dedim yenge ben geiliyorum oda hemen indi üstümden getirdi memelerini sonra sikimi aldı memelerine doğru sıvazlıyordu ve artık patlamak üzereydim ve bir homurtuyla boşaldım. ve yığıldım yatağa artık enerjim kalmamıştı yengem sikimde kalan dölleri temizlemek için yalıyordu bende yorgun bir biçinmde yığılmıştım yengem yanıma yattı süperdin dedi bende göğüslerindeki döllerimin yavaş yavaş akışını izliyordum sonra yengemle banyo yaptık sonra o gündür böyle ayda bir filan gidiyorum işimizi halledip geliyorum evime tekrar. yengem çok iyi biri ne zaman azsam yarağımı amına alıyor üstünde zıplıyor yengem bence dünyadaki en güzel seks yapan kadın.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Abimle Karıları Değiştik

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Abimle Karıları Değiştik
Abimle Karıları Değiştik – Porno Hikaye

Merhabalar,ismim Alp.28 yaşındayım ve Ankara’da oturuyorum.Size anlatacağım olay bundan 2 sene önce başımdan geçti.Ben ve Abim birbirimizle çok yakın büyüdük.Gerçekten bir kardeşin olabileceğinden de yakındık.Babamın biz daha çocukken vefat etmesi üzerine birbirimize daha da kenetlendik.Tüm kavgalarımızı beraber ettik,zaman geldi aynı kıza 2’miz birden asıldık fakat o kız ikimizide terk edince yine birbirimize olan bağlılığımız aklımıza geldi.Bazen kavga bile ettik beraber,ağzımız burnumuz kan içinde yerde baygın yattık.Kalktığımızda ise aramızda bir soğukluk olmadan devam ettik.Böyleydik abimle ben.Abimi anlatmam gerekirse ismi Can,33 yaşında kendisi.Abim bankacı,ben ise bir şirkette çalışıyorum.

Abim ile bundan 3 sene önce çifte düğün yaptık.Benim eşimin ismi Tuğbaydı,eşim şuan 27 yaşında benden 1 yaş küçük.1,65 boylarında,beyaz tenli,ince vücutlu,vücuduna göre büyük ve dik göğüsleri çok büyük olmasa da çıkık kalçaları olan gayet modern ve bakımlı bir kadın.Abimin eşi Beyza ise 31 yaşında şuan,1,60 boylarında,esmer ve siyah saçlı,büyük göğüsleri ve çıkık,büyük kalçaları olan güzel fizikli bir kadın.Yengem’e her zaman ilgi duymuşumdur.Çok güzel geliyordu bana,karım bana yetiyordu.Güzellik olarak karım,Beyza’dan kat kat güzeldi fakat fizik olarak yengem harikaydı.O dolgun,çıkık ve büyük kalçaları aklımı alıyordu benim.Bundan 2 sene önce Nisan ayındaydık.

Abim ufak bir kaza geçirmiş ve 2 hafta rapor almıştı,tabii abim 1 hafta sonra ayağa kalkmıştı ve hazır abimin izni varken bir yerlere kaçalım dedik.İkimizinde eşleri çalışmıyordu bende iş yerimden 2 günlük bir izin aldım.Bir dağ otelinde yer ayırttık,baya lüks bir yerdi.Yan yana iki tane oda almıştık,o gün gezdik sürekli otelin içinde.Tabii dağda olduğundan şehire inmek çok mümkün değildi o yüzden otelin içinde her aktiviteyi yapacağımız yer vardı.Akşam ise bir büyük rakı açtık ve abimlerin odasının balkonunda oturup içmeye başladık.Ankara soğuk yerdi,birde dağda olduğumuzdan iyice üşüdük ve içeriye geçip balkon kapısının önünde manzarayı izlemeye başladık.

Şömine yanıyordu,güzel bir ortam oluşmuştu.Biz masada rakılarımızı içerken yengem ve eşim de yatakta oturmuş muhabbet ederek bira içiyorlardı.Abim’e “Baksana bizim hatunlar ne güzel oldular yatakta yan yana değil mi ?” dedim.Abim’in tam arkasında kaldığından hafiften kafasını çevirip baktı.Daha sonra bana döndü ve “Evet,güzel gözüküyorlar.Yani yanında ayıp olmasa yengeni yatırıp sikerim. “ dedi ve gülüştük.Yengem “Hayrola niye gülüştünüz ?” dedi.Abimde olayı kısaca özet geçince bizimkilerde güldü.Yengem “O kadar sikmek istiyorsan gel sik,sanki yabancımız var. “ dedi.Abim’de “Ayıp hanım. “ dedi.Abim’e hafifçe eğildim ve “Abi sana bir şey diyeceğim fakat kızmandan korkuyorum. “ dedim.

Abim’de “Söyle oğlum ben sana neden kızayım ?” dedi.Bende “Tamam,abi diyorum ki eş değişimi yapsak ?” dedim.Abim birkaç saniye dondu kaldı ve “Ne ? Eş değişimi mi ?” dedi.Bende “Evet abi,sen benim karıyı bende seninkini. “ dedim.Abim “Hadi ben kabul ettim,onlar nasıl kabul edecek. “ dedi.Bende “Abi şimdi yengem dedi ya sana çok istiyorsan gel sik diye.Önce yan yana gidip kendi eşlerimizle sevişeceğiz daha sonrada birbirimizin eşlerine hafif sulanıp tepkilerini ölçeriz. “ dedim.Abim “Oğlum saçma saçma işlerle uğraşma. “ dedi.Bende “Hadi bir deniyelim ne olacak ki ?” dedim.Abim’de “Peki lan hadi. “ dedi ve kalktık birden masadan.Abim gülümseyerek yengemin yanına gitti.

Yengem’e “Çok istiyorsan gel sik demiştin değil mi ?” dedi.Yengem’de “Evet. “ dedi.Abim birden yengem’in dudaklarına yapıştı ve öpüşmeye başladılar.Yengem yatağa bıraktı kendini ve öpüşürken bende eşimin dudaklarına yapıştım ve bizde öpüşmeye başladık.Abimle beraber aynı yatakta yan yana eşlerimizle öpüşüyorduk şuan.Abim,yengem’in üstünde ki sıfır kol T Shirt’i çıkartıp kenara attı.Yengem’in karımın göğüslerinden daha büyük ve dik göğüslerini kapatan artık sadece sütyeni kalmıştı.Bende eşimin üzerinde ki bol T Shirt’i çıkarttım ve eşimde,yengem gibi sütyen ile kalmıştı.Çok fazla beklemek istemiyorduk.Biz abimle beraber soyunduk ve en son boxerlarımızı çıkartınca ikimizinde sikleri meydandaydı.Abimle beraber zamanında çok masturbasyon yaptığımızdan siklerimizi biliyorduk.

Abim’in siki benden biraz uzundu fakat benim ki ona göre hayli kalındı.Yengem’in gözü benim sikimde,karımın gözü abimin sikindeydi.Eşim’e doğru uzattım sikimi ve eşim birden saksoya başladı fakat ben daha önce eşimin bu kadar ateşli sakso çektiğini görmemiştim.Yengem’de aynı şekilde abimin sikini yiyip bitiriyordu.Yengem her zaman mı böyleydi yoksa bugün ki azgınlıktan mı bilmiyordum.Planımızı ilerletmek için “Benim eşimin saksosunun üstüne yoktur. “ dedim.Eşim gülümsedi ve daha da hızlandı.Abim’de “Hadi lan,benim karımın üstüne tanımam. “ dedi.Böyle kızıştırırken ortalığı birden abim “Tamam,senin hatun bana benim hatun sana sakso çeksin görelim bakalım. “ dedi.

Bende “Tamam,bizimkiler kabul ediyorsa olur. “ dedim.Yengem ve eşim birbirlerine baktılar ve “Tamam. “ dediler gülümseyerek.Yer değiştirdik abimle,şimdi yengemin önünde ben vardım.Yengem gülümseyerek sikimi tuttu ve okşarken “Kalınmış. “ dedi.Daha sonra ağzına aldı ve yalamaya başladı,gerçekten çok böyle bir sakso.Karımdan çok daha iyiydi,yengem gerçekten sekste karımdan çok daha iyiye benziyordu.Yengemin saçlarından tuttum ve geriye çektikten sonra taşaklarımı ağzına verdim.Yengem taşaklarımı emerken bir yandan da sikime 31 çektiriyordu.Müthiş bir zevk alıyordum gerçekten.Abim ise Tuğba’nın ağzını sikmeye başlamıştı resmen çok hızlı git gel yapıyordu.Fakat eşim bu kadar sertliğe alışkın değildi.Abim,yengem’i alıştırmış olmalıydı.

Yengem taşaklarımı ağzından çıkarttı ve eşime dönerek “Anlaşıldı bunlar planlarını yapmışlar,bugün senin kocan benimki,benim kocamda senin ki olacak.Gel hazırlanalım. “ dedi ve kalktı önümden.Eşimle birlikte dolaptan birşeyler aldıktan sonra banyoya gittiler.Bizde abimle yatağa uzandık.Abim “Senin hatun fena ama sert yapamıyor. “ dedi.Bende “Yengem baya sağlammış. “ dedim.Bizimkiler 10 dakika sonra banyodan çıktıklarında gördüklerime inanamadım.Sütyenler çıkmıştı ve sadece altlarında tangaları vardı.Yengem kırmızı,eşim ise yeşil bir tanga giymişti altına.Yengem ve eşim yatağa geldiler ve kucaklarımıza oturdular yüzleri bize dönüktü.Yengem hemen tangasının ipini kenara çekti ve amını ortaya çıkarttı.

Hafif tüylü amcığını sikime sürttükten sonra birden sikimi içine aldı ve hoplamaya başladı.Yengem bana dar gelmişti biraz,abimin siki benim kadar kalın olmadığından yengemin amı bana dar geliyordu.Yengem’i zıplayan göğüslerini ağzıma alıp emmeye başladım.Yengem zevkten uçuyordu,eşimle yengemin zevk iniltileri birbirine karışmıştı resmen.Yengem üzerimde hızla hoplarken bir anda duraksadı ve gözlerini sımsıkı kapattıktan sonra birden “Ohh !” diye bir ses çıktı ağzından.Yengem orgazm olmuştu,üzerimde bir süre bekledikten sonra kalktığında sikim sırılsıklamdı.Yengem’i domalttım ve tangasını kopartıp kenara fırlattım.Yengem’in etli,dolgun kalçalarını ayırdım ve göt deliğine hafifçe tükürdüm.

Yengem’in göt deliğine bastırmaya başladım,yengemde inliyordu altımda ve içine zorlada olsa girdim.Abim daha önceden hiç yengemin götünü sikmemişmiydi yoksa benim için mi dar geliyordu bilmiyordum fakat girene kadar çok zorlandım.Köküne kadar soktuktan sonra yengemin canının acımasına bakmadan hızlıca sikmeye başladım yengemi.Yengem’in kalçaları sallanıyordu her köklediğimde ve altımda bağırmaktan heba olmuştu.Abim,eşimi kucağından kaldırdı ve benim tam yanıma domalttıktan sonra arkasına geçti ve karımın göt deliğine bastırmaya başladı.İki tane taş gibi kadın önümüzde domalmıştı ve bizde abimle yan yana eşlerimizi sikiyorduk.

Yengem altımda çığlıklar atarken birden eşimle öpüşmeye başladı.O an zevkten kuduruyordum adeta.Çok geçmeden boşalacağımı hissettim ve yengemin götünden çıkıp sırtına doğru boşalmaya başladım.Döllerim o kadar tazyikli akıyordu ki yengemin saçlarına kadar ulaşmıştı.Yengem yüz üstü yatağa bıraktı kendini.Kalçasına sert bir şaplak attığımda “Iıhh !” diye bir ses geldi.Abim’e “Hadi benim karıyı tost yapalım. “ dedim.Abim “Olur. “ dedi.Karımın içinden hiç çıkmadı ve ben hemen alta yattım,karımda kucağıma oturdu ve sikimi amına aldı.Ben amından,abim götünden karımı sikiyorduk.

Karım,biz onu sikerken 2 kez orgazm olmuştu.Abim bana “Boşalmadan yengeni de sikelim. “ dedi ve karımın içinden çıktı.Karım kendini kenara attı ve dinlenmeye başladı.Yengem hemen kucağıma oturdu ve amına girmeye başladım.Abimde aynı şekilde arkasından götüne girdi ve Yengem’i 10 dakika kadar siktikten sonra karım ve yengemi önümüzde diz çöktürdük.Ben yengemin suratına,abim de eşimin suratına boşaldı.Daha sonra ben yengemle,abim eşimle duşa girdi ve yıkandıktan sonra yatmak için odamıza geçtik.O günden sonra haftada bir yapmaya çalışıyoruz fakat işin büyüsü bozulmasın diye her an birlikte olmuyoruz.

Hepinize bol sikişli günler.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Annemin Bacakları Başımıza Dert Açtı 1

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Merhaba, size geçen yazdan beri yaşadığım olayları anlatıcam. İsmim Caner, 19 yaşındayım Ankarada yaşıyorum. Zaayıf cılız bi tipim hiç kız arkadaşım olmadı. Annemin ismi Necla, banka memuru 40 yaşında genel fiziği çok iyi olmasada bacakları ve göğüsleri güzeldir. Etek giymeyi sevmez o yüzden sadece evde ve plajda görmüştüm bacaklarını. Babamda 45 yaşında esnaf kel göbekli bi tip. Babamın işleri uzun süredir kötü gidiyordu kaç yazdır düzgün gelirimiz olmadığı için tatile gidememiştik. Geçen sene işler biraz toparlanınca didimde bir otele bir haftalığına gitmeye karar verdik.

Otele gitmek için sabah erkenden yola çıkacaktık. Annem yıllar sonra denize girmek için sabırsızlanıyordu. Babamın onaylamamasına rağmen daha evden çıkmadan güneş kremini sürmüş bikinisini giymişti. Bikininin üstüne askılı bluz ve mini şort giymişti. Bluzun altından bikini belli oluyordu. Pürüzsüz ve uzun bacakları harikaydı.

Yola çıktıktan birkaç saat sonra arabanın motor ısısı yükseldi babam eskort kızlar klimayı kapattı söylene söylene yola devam ettik. Annem terlemiş bluzu bedenine yapışmıştı hepimiz yapış yapış olmuştuk. Bi yarım saat daha gittikten sonra araba stop etti kaputtan duman çıkmaya başladı galiba motor su kaynatmıştı tam bilmiyorum. Babam keşke arabayı bakıma götürseydim demesin mi annem çıldırdı babama gerizekalı dedi arabadan inip ağlamaya başladı. Babam yol yardımı aradı gelmesi merkezden iki saat sürecekmiş. Annem babama hakaret etmeye devam ediyordu babam hiç oralı değildi beklicez artık diyordu. Durduğumuz yer tarlaların ortasıydı hiç ağaç falan yoktu başka araba da geçmiyordu. Gerizekalı babam yanlış yola sapmış bile olabilirdi. Arabanın içine oturup kapıları açarak serinlemeye çalıştık. Annemin terden ıslanmış bacakları ve terlemiş bluzundan belli olan göğüs çatalı muhteşem görünüyordu ben iyi ki kot pantolon giymiştim.

Biraz bekledikten sonra bi kamyonet sesi duyduk. İki esmer genç eski bi kamyonla yanımızda durdu. Babamla konuştular. Köyleri kamyonla on dk mesafedeymiş. Babam isterseniz siz gidin ben beklerim dedi. Annem arabadan çıkınca gençler anneme yiyecekmiş gibi bi baktılar. Annemde onlara sinirli bi bakış attı. Köyde duş varmı dedi. gençler olmazmı abla var tabi diye pis pis sırıttılar. Bende içimden ne yapacak tanımadığı insanın evinde duş mu alacak başına güneş geçti heralde diye düşünürken tamam öyleyse diyip direk kamyonete yürüdü. Babam arkasından araba yapılınca ben sizi ararım dedi cevap bile vermedi. Bende babama tamam diyip kamyonete bindim. Benim bacaklarım uzun olduğu için ben cam tarafına oturdum annem ortada kalmıştı. Yola çıktık gençler sürekli annemin bacaklarına bakıyordu. Annem rahatsız olmuştu ama ellerini bacaklarında gezdirerek bizi iyice tahrik ediyordu. Anneme bitişik oturan genç nereye gittiğimizi sordu. Annem didim diyince abla sen çok beyazsın dikkat et yanma oralarda dedi sonra ikisi birden hayvanca güldü. Annem zoraki gülümseyerek dikkat ederim dedi. Bu sırada göğsüne yeni escort yapışan bluzunu havalandırmak için eliyle çekiştirmeye başladı. Kamyoneti kullanan çatalını görcem diye az daha yoldan çıkıyordu. Annem dikkatli sürsene ne yapıyorsun diye bağırdı. Bunlar kesin annemi sikmek istiyordu anlamıştım ama bu kadar rahatlığa da pes dedim. Kullanan pardon abla sana bakıyodum güzelliğin dikkatimi dağıttı demez mi. yanındaki de aynen abla çok güzelsin kardeşimin başı döndü dedi. Annem bozuntuya vermemeye çalışarak teşekkür ederim gençler de ben nerdeyse anneniz yaşındayım sizin genç kız arkadaşlarınız yok mu dedi. yanındaki de nerde abla doğudan geliyoruz biz nerde senin gibi karı afedersin nerde yani böyle güzel yok hiç diye geveledi. Diğeri valla abla aha sen bu arkadaşın annesiysen ben inanmıyorum ablası sandım ben ilk gördüğümde valla maşallahın var dedi. Annem de madem öyle diyosunuz bana abla demeyi bırakın benim adım Necla dedi. Artık kafayı yiyecektim aklı başında annem gitmiş böyle hafifmeşrep tuhaf bi kadın gelmişti yerine. Gençler bile bi an duraksayıp tamam diyebildiler.

Köye geldik eski büyük bi evin yanında durduk. Meğer bu işçilerin geçici eviymiş.escort eryaman
Ev ayakkabıyla bile girilmeyecek kadar pisti kokuyodu havasızdı. Annem burda duş alıp başımızı belaya sokmaz diye umdum. Annem e hani duş yok burda diye söylenmeye başlamışken içinde sadece duşakabin olan bi odaya girdik. Annem gülmeye başladı bu ne ayol burası duşakabin odası mı dedi. Gençler de evet abla dedi. Annem alaycı bi bakış atınca öteki evet Necla diye düzeltti. Annem dedi sizin havlunuz da yoktur. Öteki dedi yok abla. Diğeri düzeltti yok Necla. Ben de dayanamayarak anne cidden burda duş mu alacaksın iyi misin dedim. Gençlerden uzun olanı beğenemedin mi kardeşim biz burda alıyoruz senin gibi şehir bebesi laf edemez dedi. Annem olmasa beni döverlerdi heralde bi anda herifin bu kadar sinirlenmesi beni korkutmuştu. Annem şş sakin olun çocuklar adınız neydi hem sizin bakim dedi biri Ahmet biri Mehmetmiş. Annem kağıt havlu tuvalet kağıdı da mı yok dedi. Öteki var abla dedi başka bi yerden tuvalet kağıdı getirdi. Annem de buna kurulancaz artık yapacak bir şey yok oğlum ne yapayım çok terliyim dedi. Gençler de bana pis pis baktılar. Mehmet aldın mı cevabını dedi annem de tamam oğluma kızmayın dedi.

Annem sıcak su var mı diye musluğu açınca bi anda üstüne su sıçradı tişörtü iyice ıslandı. Mehmet tabi abla enerjisi var sıcak su çok dedi. Ahmet de aynen Necla güneş enerjisi var sıcak su bitmez diye düzeltti. Bu sırada yiyecekmiş gibi anneme bakmaya devam ediyorlardı. Anneme tecavüz edecekler artık diye korkmaya başlamışken annem e hadi o zaman çıkın da duşumu alayım dedi. Biz de çıktık kapıyı zoraki kapattı şerefsizler. Ahmet kapıyı kapatır kapatmaz kapı deliğine eğildi ben de ne yapıyosun diye bağıracakken Mehmet ağzımı kapattı. Annem ne oluyor Caner iyi misiniz diye kapıdan geri çıktı. Mehmet kulağıma renk verme ikinizi de gebertirim diyince korkudan bir şey yok anne demek zorunda kaldım. Kapı kapanınca Ahmet tekrar deliğe eğildi. Mehmet kulağıma ananı sikecez senin piç dedi. Orospu gibi geziyor ortalıkta canı yarrak çekiyor belli ki ikimiz anca doyururuz dedi. Ben de ne biçim insansınız siz şerefsizler diyince koluma yumruk attı sus gebertirim seni dedi. Bu sırada Ahmet pantolonunu indirmiş 31 çekmeye başlamıştı. Siki esmer ve at siki gibiydi taşaklarından kıllar fışkırıyordu. Mehmet e siz anca eşşek sikersiniz dedim. Ahmet hızla yanıma eşşek de sikerim ananı da sikerim seni de sikerim orospu çocuğu diyip sikinin başını yüzüme sürdü yala dedi. Leş gibi kokuyordu nerdeyse kusuyordum. Bu sırada Mehmet kapı deliğini kapmıştı Ahmet e kürtçe bir şeyler söyledi. Ahmet beni bırakıp yanına gitti sonra içerden su sesi gelmeye başladı. Mehmet de yarağını çıkarıp 31 çekmeye başladı. Beni sikmeseler bari diye korkudan altıma yapacaktım nerdeyse. Annem duşakabin kapısı kapanma sesi gelince bunlar bi bozuldu bana bakmaya başladılar. Ahmet yanıma gelip şimdi seni sikcez sonra ananı sikcez dedi. Ben bu işlerin başımıza annem üyüzünden açıldığını hatırlayınca deliye dönüyordum. Ahmet e tamam annemi sikin beni sikmeyin hatta yardım bile ederim size dedim. Ahmet de vay piçe bak senin baban kesin o domuz herif ama şansa baban yoksa anneni sizin mahallede sikmeyen kalmamıştır dedi. Bende mecburen aynen dedim aynen diyo orospu çocuğu siz şehirliler nası domuzsunuz hem gavatsınız hem piçsiniz senide sikmek lazım aslında dedi. Ne desem yaranamıyordum annemi sikmek isterseniz acele edin şimdi sabun varmı dedim var dediler. Biriniz sabunu alıp içeri gidin abla sabun da vardı sırtına kese atalım istersen falan diyin bakalım ne dicek dedim. Tamam lan dediler Ahmet koşa koşa gitti bu sırada Mehmet pis pis bana bakıyordu. Anneni sikersem seni sikmeyecem ulan piç dedi. Sonra Ahmet nefes nefese bi kalıp sabun ve kirli bi süngerle geldi. Altında siki sallanıyordu. Şimdi içeri girip sırtını sabunlayayım mı Necla diyince annen domalacak mı lan dedi. Bende sen domaltırsan domalır tabi dedim. Ahmet gaza gelip kapıyı açtı Mehmet de kenardan bakıyordu ben de Mehmetin yanına gittim ben de bakcam dedim bir şey demedi.

Duşakabin buzlu cam olduğu için annemin sadece silüeti görünüyodu. Giysilerini ve bikinisini yere bırakmıştı. Ahmet, Necla sabun vardı unutmuşuz sırtını sabunlamamı ister misin rahatlarsın dedi. Annem bi duraksadı ikimiz sığmayız ki ama nası olcak dedi. Aslanım Ahmet de dışarda sabunlarım sonra devam edersin dedi. Annem tamam dedi. OHA dedim. Mehmet kapıyı kapatıp delikten bakmaya başladı. Annemin duştan nasıl çıktığını göremedim. Sonra içerden bi çığlık sesi geldi Mehmet e noluyo dedim bişey yok anan yarrak gördü dedi. Mehmet konuşmaları duyalım diye kapıyı biraz araladı annem Ahmet e sen niye çıplak geldin ki böyle utanıyorum zaten dedi. Ahmet de üstüm ıslanmasın diye geldim dedi ama siki nasıl dikti. Annem bu hep böyle kalkık mı duruyor dedi ama artık o da anlamıştı. Ahmet de bir şey diyemedi. Annem arkasını döndü geldin madem sabunla sırtımı dedi. Dönerken bana biraz domalmış gibi geldi. Ahmet de eliyle belini kendine çekerek önce poposunu sabunlamaya başladı hatta baktım içine parmağını falan sokuyordu. Annem oynayıp durma sikmek istiyosan sik artık dedi. Bunu duyan Ahmet hemen annemi yüzüstü yatırıp domalttı önce bi kafasını götüne dayayıp yalamaya ısırmaya başladı annemin ıhlamaları beni bile azdırdı.

Biraz daha yaladıktan sonra yarağını şak diye annemin amına geçirmesiyle annem tekrar çığlık attı. Şimdi Ahmet hızlı hızlı gelip gidiyor taşakları annemin götüne laplap diye çarpıyordu. Annem çığlık çığlığaydı ama acıdan değil zevkten bağrıyordu harika durma sakın durma devam et diye bağrıyordu artık gelmek üzereydi durma durma durmaaaaağğğğğğğğ diye tiz bi çığlık attı.

Ahmet duran yok derken annem tekrar çığlık atarak sarsıldı. Ahmetse hala devam ediyordu annem titrerken yere düşüp bayılacaktı nerdeyse. Ahmet onu omuzlarından tutup kendine çekti ve sikmeye devam etti. Zarzor dengede duran annem Ahmet yeter ahmet yeter ahmet yeteğğğğğrrr çıkarrr diye bağırmaya başlarken Ahmetinde nefesi hızlanmıştı hırlamaya başlamıştı annem çıkar sakın içime boşalmağğğ diye bağırırken Ahmet annemin içinden lap diye çıktı annem bu sefer yere kapaklandı. Böğürerek annemin sırtına boşalmaya başladı Ahmet. Bir yandan da doydun mu orrospuuuu doymadıysan bi de memo siksin doyduysan da siksin bak piç oğlun da seni izliyor diyordu. İyice boşaldıktan sonra sikiyle annemin amını tekrar dürtünce annem kendini öne attı. Şimdi sıra Mehmetteydi.

Annemin tepkisini mehmetin sikişini ve sonrasını ikinci ve sonraki bölümlerde anlatcam şimdi yoruldum. Resimler çıkmamış onlarıda albüm atarım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Gizli Hayatlar – Yazlık Hayatı (2)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Gecenin sonunda Mine Teyzeyle çıktığımızda üşümüştük biraz. Deniz kenarı esiyordu. Üşümemesi için sol kolumla O’na sarılınca o da belime sarılmıştı. İki sevgili gibi arabaya doğru yürüyorduk. Artık arkadaşımın annesi olduğunu silmiştim kafamdan. Arabaya binmesine yardım ederken bariz bir şekilde kalçasını sıkmıştım. Sadece gülmüştü. Arabada giderken hiç konuşmadık, ev yakın sayılırdı zaten. Eve geldiğimiz zaman ne yapacağımı düşünüyordum. Mine teyze dünden razıydı, ama vicdanım da ağır basıyordu. En yakın arkadaşımın annesiydi sonuçta. Arabadan indiğimiz zaman kahve içmek için eve davet edince itiraz etmedim. Ama alkollü olmasam hayır derdim muhtemelen. Beni salona oturtup kendisi mutfağa geçti. Ateşimin çıktığını hissediyordum, pişman olacağım bir şey yapmak istemiyordum. 5 dakika sonra kahvelerle gelmişti. Tuhaf bir sessizlik vardı salonda. Kesinlikle çok güzel bir kadındı, ama bu güne kadar o gözle bakmamıştım. Şu ansa sikim inmiyordu. Yazlık pantolondan belli oluyor, Mine de durumun farkındaydı. Kahveler bitince Mine boşları alıp giderken arkasından bakıyordum. Kalçaları, vücudu şahaneydi. Ayağa kalkıp arkasından yürümeye başladım. Düşünme yetimi yitirmiştim artık. Mutfağa girdim de Mine lavaboda fincanları yıkıyordu. Arkasından usulca yanaşıp boynuna bir öpücük kondurdum, O da bir inilti koyverdi. Belinden sarılıp sikimi kalçalarına gömdüm resmen. Dudaklarımı boynuna gömmüştüm, usulca öpüyordum her yerini. Ellerimle göğüslerini elbisesinden kurtarmıştım, zaten özgürlüklerini ilan etmek istiyorlardı. Mine’nin iniltileri giderek yükseliyordu. Bir anda ışığın açık olduğunu fark ettim, dışarıdan görülme riskimiz vardı. Hemen ışığı söndürdüm. Mine aynı pozisyonda bekliyordu, çok hızlı nefes alıyordu. Ellerimle mini eteğini yukarı sıyırdım, kırmızı dantelli iç çamaşırı poposunun arasına girmişti iyice. Arkasında diz çöküp usulca kalçalarının arasını kokladım. Ellerimle çıplak kalçalarını sıkmaya başladığım da Mine titriyordu resmen. Kilodunun üstünden amını dillemeye başladım, acele etmiyordum. Bir süre böyle yaptıktan sonra yavaşça iç çamaşırını çıkartıp uzun uzun kokladım, sonra da hatıra olarak cebime soktum. Kalçalarını iki tarafa ayırıp amını ve göt deliğini iyice ortaya çıkarttım. Camdan içeri vuran ay ışığında harika görünüyordu, yavaşça amını yalamaya başladım. Pembe renkli güzel bir kadınlığı vardı. Genç kız gibiydi. Ahmet amca pek eskitememişti anlaşılan. Ara ara göt deliğine de dil atmaya başladım, inlemeleri artıyordu iyice. Göt deliği çok dardı, buradan sikilmediği belliydi. Ateşim giderek yükseliyordu, kalçalarını ısırıp tokatlamaya başladım. Yavaş acıtıyorsun deyince uzatmadım. Dilimi iyice amının içine sokup kadınlığını sulandırmaya başladım. Bir taraftan sikimi çıkarmıştım artık. Sıcak ve ıslak bir deliğe girmek için sabırsızlanıyordu. Önümdeki kadın da yeterince ıslanmıştı ve yanıyordu, sikime eziyet etmenin anlamı yoktu. Ayağa kalkıp üstümü tamamen çıkardım, Mine dönüp bakınca vaktin geldiğini anlamıştı. Ben bir şey demeden tezgaha doğru iyice domalıp kalçalarını yukarı kaldırdı. Geniş kalçalarını önce biraz okşayıp sikimi amına dayadım. O kadar ıslanmıştı ki sikimi ben bastırmama gerek kalmadan içine almıştım. 18’lik sikimi içine gömdüğü zaman derin bir inilti kopardı gene. Yavaş yavaş içinde gidip gelmeye başladım. Ritmime ayak uyduruyor, beraber ileri geri yapıyorduk. Üstüne eğilip sırtını, omuzlarını öpmeye başladım. Sıcaklığı beni çıldırtmıştı açıkçası. Ellerimle omuzlarından tutup hızla sikmeye başladım. Ufak ufak çığlıklar atıyordu artık. Çok geçmeden zangır zangır titremeye başladı. 45 civarı bir kadındı ve alışık olmadığı bir heyecana çok dayanamamıştı. Nefes nefese kalıp adeta yığılır gibi olunca içinden çıkıp yere oturmasına yardım ettim. 1-2 dakika içinde kendine geldi. Dimdik sikimle tepesindeydim. Aslında ağzına vermek istiyordum ama O’nu kaldırmam için elini uzatınca yerinden kaldırdım. Elbisesini düzeltip sen artık git deyince şok olmuştum. Ben bir şey diyemeden yukarı çıkmıştı, ben de boşalmak için yalvaran sikimle mutfakta kalmıştım. Dayanacak halim yoktu, holdeki banyoya girip lavaboya doğru sikimi sıvazlayıp döllerimi boşalttım. Açıkçası çok canım sıkılmıştı. ankara escortlar Eve gidip uyumaya çalıştım ama uyku tutmadı.

Öbür gün uyandığım zaman alkolün etkisiyle başım çatlıyordu. Dün ne halt ettim ben diye kendi kendime söyleniyordum. Muhtemelen Mine boşalınca aklı başına gelmiş, yaptığından pişman olmuştu. Neticede dışarıda her hangi biriyle yatmak gibi değildi, oğlunun en yakın arkadaşı mutfakta domaltıp sikmişti resmen. Saate baktığımda 2′ ye geliyordu. Kalkıp soğuk bir duş aldım. Evden çıkmak istemiyordum. Dolaptan bir şeyler çıkartıp içeride yedim. Biraz tv’ye bakıp oyalandım. Saat 7′ ye geliyordu artık. Evde durmaktan içim şişmişti artık. Üstümü değişik dışarı çıktım. Serdarların evinin önünden geçerken terasta Minenin iki komşuyla kahve içtiğini gördüm. Selam verip geçiyordum ki Mine teyze seslenip çağırdı.
Tarık’ çım yemek yedin mi ?
Daha yemedim, dışarıda atıştırırım bir şeyler.
Dışarıda pis pis şeyler yeme. 1 saate dön, gelirken ekmek ,soda falan alırsın diyince tamam deyip çarşıya doğru yürüdüm.

Aklım karışmıştı açıkçası. Her şey önceki gibi mi devam edecekti ? Neydi şimdi bu. Dediğin yapıp bir saat sonra döndüm, istediklerini almıştım. Eve gittiğim de misafirleri gitmişti, siparişlerini mutfağa bırakıp balkondaki salıncağa oturdum. Güzel beyazlı mavili çiçekli bir elbise giymişti. Açık değildi ama Mine’yi çok çekici göstermişti. Hamarat bir şekilde akşam yemeği için sofrayı kurmuştu. Dün geceden hiç konuşmamıştık O bir şey demeden ben bir şey demiycek veya yapmayacaktım. Yemekten sonra ben bir şey demeden meze, kavun vs ile birlikte 35’lik rakı getirmişti. İşin rengi değişmişti artık. Gece yarısına kadar rakı muhabbetimiz sürmüştü, acele etmeden demlenmiştik. Sarhoş değil ama çakır keyiftik ikimiz de. Rakı bittiği zaman Mine gülerek gözlerime baktı:

Sofrayı toplayıp yukarı gel Tarıkcım.
Tamam da niye yardım etmiyorsun ?
Mutfak da tehlikelisin biraz ve mutfak hiç rahat değil. Deyip yukarı çıkmıştı. Jet hızıyla ortalığı toplamıştım.

Banyoya girip elimi yüzümü yıkadım önce. Kapıyı kilitleyip yavaş adımlarla yatak odasına çıkmaya başladım. Mine beni şaşırtmıştı, daha odaya girmeden sikim hazır ola geçmişti bile. Odaya girdiğimde ortalıkta yoktu, etrafa bakınırken ebeveyn banyosundan seslendi. Banyoya girdiğim zaman şaşırmıştım. Ebeveyn banyoları tahminimin üstünde çok büyüktü, çok güzel bir jakuzi vardı köşede. Mine jakuziyi doldurmuş, içi köpük köpük olmuştu. Üstünde sadece uzun transparan bir gecelik vardı. Vücudu inanılmaz çekiciydi. Kenara bir sehpa koymuş, üstünde çikolata ile meyve, su vardı. Hazırlık yapmış olması hoşuma gitmişti. Bana sıcaktan bunalmış gibisin, küvete gir rahatlarsın deyince ikiletmeden soyunmaya başladım. Ben soyunurken gülerek beni izliyordu. Dün akşam sikimi görememişti karanlıkta doğru düzgün. Tamamen soyununca çoktan kalkmış olan sikimi gözlerine bakıp sıvazladım bir süre. Hadi artık soğuyacak su deyince yavaşça jakuziye girip sırtımı yasladım. Gözlerime bakarak üstündeki geceliği yere bıraktı. Yaşına rağmen vücudu şahaneydi. İlk kez bu kadar net görüyordum, göğüsleri biraz sarkmış ama güzellerdi. Bir kere göğüs uçları pembeydi ki bu en sevdiğimdir. Yavaşça jakuziye girip kollarıma sokulduğunda usulca öpüşmeye başladık. Dün gece gibi yarım kalmayacağımız belliydi. Jakuzinin içinden gelen suların da etkisiyle sevişmenin keyfi de artıyordu. Mineyle ateşlice öpüştükten sonra göğüslerini emmeye başladım. Kesinlikle çok güzeldiler, suyun ve köpüklerin verdiği kayganlıkla daha çok zevk alıyordum. Elleriyle suyun içinde sikimi sıvazlamaya başladığında taş gibi oldum iyice. Ama bu sefer önce ağzına vermek istiyordum, kalkıp jakuzinin kenarına oturunca niyetimi anlamıştı. Banyo ahizesiyle sikime su tutup köpükleri bir güzel temizledi önce. Ben de midesi bulansın istemezdim doğrusu. Gözlerime bakarak bir süre sikimi ve taşaklarımı sıvazladı önce. Bu sefer iniltiler benden geliyordu, ellerini çok ustaca kullanıyordu. Sonra usulca sikimin başını emmeye başladı, emerken diliyle daireler çiziyor beni çıldırtıyordu. Yavaş yavaş emmeye başladığında kendimi bırakmıştım. ucuz escort Bu güne kadar yaşadığım en iyi oral deneyimiydi. Emiyor, diliyle gövdesini yalıyordu. En sonunda taşaklarımı emmeye başladığında çıldırtmıştı beni. Böyle bir zevk yoktu. Taşaklarımla makat arası bölgeyi yaladığında ise uçmuştum artık. Sikim iyice dolmuş, boşalmak için isyan ediyordu. Gelicem artık dediğimde Mine beni çok şaşırtan bir şey yaparak başını ağzına alarak iyice emmeye başladı. Bir eliyle 31 çektirirken öbürüyle taşaklarımı sıvazlıyordu. Artık kendimi tutacak halim kalmamıştı, penisimin içindeki bütün dölleri Mine’nin ağzına boşaltmaya başladım. Neredeyse bir dakika boyunca boşalmam sürdü. Mine hiç itiraz etmeden hepsini yuttu. Hararetli boşalmanın etkisiyle kendimi bırakmıştım. Biraz dinlenince Mine yatağa geçelim dedi. Zaten suda kalmaktan her tarafım buruş buruş olacaktı. Jakuziden çıkıp bornozları giydik. Ahmet amcanın yatağında Onun bornozuyla uzanmıştım, göğsümde karısı yatıyor eliyle sikimle oynuyordu. üniversiteli escort Görse kalp krizi geçirirdi her halde. Biraz dinlendikten sonra Mineyle tekrar öpüşmeye başladık. Artık sikmek istiyordum, Mineyi ani bir hamleye altım alınca çığlığı basmıştı. Sikimi amına dayadığımda yeterince ıslak olmadığını fark ettim. Canını yakmak istemiyordum. Bacaklarının arasına kayarak amını yalamaya başladım. Artık sabrım kalmadığı için su içen köpek yavrusu gibi yalıyordum. Elleriyle saçlarımı okşuyor, iyice amına bastırıyordu. Çok zevk aldığı belliydi. Ara arar göt deliğini de yalamaya başladım. Jakuziden çıkmanın da etkisiyle mis gibi kokuyordu. Parmaklarımın ikisini amına sokup çıkarmaya başlayınca çığlıklarını tutmaz olmuştu. Oral seksi sevmeyen kadın yoktu gerçekten. Ortalığı ısıtmak için dilimle iyice ıslattığım göt deliğine orta parmağımı sokmaya başladım. Canı yanmış ama dur dememişti. Amını, bızırını iyice yalarken parmağımla da götünü sikiyordum. Artık sikmenin zamanı gelmişti. Üstünde doğrulup bacaklarını iyice açtım ve sikimi yavaşça amına sokmaya başladım. İlk kez göz göze birbirimizin tadını alarak sikişiyorduk. İyice ıslandığı için sikimi rahatça içine alıyor,bacaklarını kalçalarıma sarmış sanki taşaklarımı da içine almak ister gibiydi. İçine girip çıkarken şak şak sesler geliyordu. Kollarıma tırnaklarını bastırıp dudaklarını ısırınca ilk orgazmını olduğunu anlamıştım. Bu sefer dur dememişti allahtan. Aynı şekilde sikmeye devam ederken kollarım ağrımaya başlayınca içinden çıkıp yan yatırıp arkasından sikmeye başladım. Bu pozisyonda hem yorulmuyor, hem de sikerken aynı anda hem bızırı hem de göğüsleriyle oynayabiliyordum. Omuzlarını, ensesini boş bırakmıyor kulağını emiyordum. Mine çok geçmeden ikinci orgazmnı da olmuştu. Ben de gelmeye yaklaşmıştım artık. Finali en sevdiğim pozisyonda yapmak istiyordum. Mineyi önümde domaltım sertçe amına girdim. Artık boşalmak istediğim için hızlıca sikiyor, kalçalarını sağlı sollu tokatlıyordum. Bu sefer yorgunluktan itiraz bile etmiyordu. Artık boşalacağımı anladığımda kendimi tutmadan içine boşaldım. Boşalmanın etkisiyle üstüne kendimi bırakmıştım. İkimiz sarılmış, sikim içinde o yorgunlukla uyuya kalmıştık.

Sabah inanılmaz bir şekilde sıkışmış olarak uyanmıştım. Tuvalete kendimi zor attım. Tuvaletten çıkınca Minede yukarı çıkmıştı. Beyaz saten bir sabahlık giymişti. Ateşlice öpüştük önce. Kahvaltı hazır deyince bir duş alıp aşağı indim hemen. Kurt gibi acıkmıştım. Ne var ne yok süpürmüştüm. Kahvaltıdan sonra denize gitmeye karar verdik. Meralle Meleği götürdüğümüz koya gittik beraber. Tahmin ettiğim gibi kimse yoktu. Mine anlamıştı niye buraya geldiğimizi. Siyah tek parça bir yüzücü mayosu giymişti am çok seksiydi kesinlikle. Denizde rahat durmuyor, poposunu avuçluyor memelerini sıkıştırıyordum. Denizden dönünce hasırın üstünde yatırdım Mineyi. Göğüslerini açmış deli gibi emiyordum. Göğüslerine bayılıyordum. Mayosunu çıkartıp tamamen çıplak bıraktım.Eğilip amını yalamaya başladım sonra. Yavaş yavaş yalayıp zevke getiriyordum. Arada götünü de yalıyor, parmaklarımla genişletiyordum. İyice ıslanınca üstüne çıkıp sikimle göğüslerini sikmeye başlamıştım. Göğüsleri bunun için yaratılmıştı sanki. Sikimle ileri geri yaparken O da ucunu yalamayı ihmal etmiyordu. Sonunda başının üstüne gelip ağzını sikmeye başladım. Gırtlağına kadar sokuyordum, gözünden yaşlar geliyordu ama dur demiyordu. İyice gözüm dönmüştüm. Mine iyice orospum olmuştu. Aklıma sonra başka bir şey geldi. Sikimi ağzından çıkartıp götümü ağzına dayadım. İtiraz etse de yala dedim. Sonundan O da götümü yalamaya başladı. İtaatkar bir şekilde götümü yalıyor, arada taşaklarımı emiyordu. Çok zevk alıyordum. Dün akşam yeterince boşaldığım için acelem yoktu. Hasıra uzanıp sırtı bana dönük şekilde Mineyi kucağıma alıp sikmeye başladım. Kucağımda kalçalarını indirip kaldırıyor, pozisyonun etkisiyle göt deliği açığa çıkıyordu. Mineyi kaldırıp yüzü bana dönük şekilde sikmeye başladım. Ellerimle kalçalarını esnetiyordum, böylelikle minik deliğini de açıyordum. Orta parmağımı götüne sokunca bir şey demedi. Genelde kadınlar seviyordu bunu. Niyeti bozmuştum ama. Götüne iki parmağımı sokunca acıyor demişti ama takmamıştım. Kucağımda iki kere boşalınca yorulmuştu artık. Kucağımdan indirip önümde domalttım Mineyi. Yavaş yavaş sikmeye başlamıştım. Orgazmın etkisiyle bırakmıştı kendisini. İki parmağımla götünü sikmeme itiraz edicek mecali kalmamıştı. Artık deliği gevşemişti. Çığlığı basıcağına emindim ama burada kimse duymazdı. Amının içinden çıkıp anlamadan götüne sikimin başını sokuverdim. Ne yaptığımı anlayınca kaçmaya çalışmıştı ama belinden sıkıca tutmuştum. Hiç oyalanmadan köküne kadar sokup hasırın üstüne yüz üstü yapıştırmıştım Mineyi. Çok canı yandığı belliydi, tepiniyordu resmen. Altımdan kaçamazdı biraz. Bildiğin ağlıyordu, yalvarıyordu. 10 dakika öpücüklerle tatlı sözlerle sakinleştirmek için uğraştım. Debelenmesi geçince yavaş yavaş sikmeye başladım tekrar. Götü inanılmaz dardı, girip çıkarken acıyordu sikim resmen. Eğer çıkarsam bir daha giremezdim bu göte. Daracık deliğin etkisiyle 5 dakika sürmeden boşalmaya başladım.Boşalmam bitince sırt üstü kendimi yer attım. Sikim morarmıştı resmen daracık götü yüzünden. Götünün acısı geçince kızgınlıkla tokat atmaya başladı. Kollarını sarıp öpücüklerle teskin ettim. Orada daha sikişmedik artık. Dinlendikten sonra eve geçmiştik. Serdar dönene kadar o hafta böyle geçti. Koyda çığlığı basmasına rağmen sonraki akşam jakuzide kendisi götünü sunmuştu bana. Jakuzinin demirlerinden tutunmuş önümde domalırken götünü çatır çatır sikmiştim. Tatilin sonuna kadar her akşam bir posta götüne atmıştım. Serdar geldikten sonra eski halimize dönmüştük. Ondan sonra bir daha aramızda bir şey yaşamadık. Hayatımızda bir haftalık kaçamaktı, ikimiz için de unutulmaz olmuştu. Gerçi Serdar’ın yüzüne uzun süre bakamamıştım. Yapacak bir şey yoktu. Olan olmuştu artık.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

18 yaşındaki delikanlı beni porno yıldızı gibi becerdi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Merhaba arkadaşlar ben spor ve sex ile ilgilenmeyi seven bir bayanım ama dul olduğum escort bayan için her şeyi rahatça yapıyordum canım kimi istese altına yatıyorum ve kendimi rahatlatıyorum şimdiye kadar bir çok insanla oldum ama hiç hikaye yazmadım ama ben bunu yazmaya karar verdim çünkü bu hikaye çok güzel ve çok özel bir hikaye olduğu için size yazmaya karar verdim.34 yaşımdayım. ve gayet istekli yanlız kadınım yani hadise şu sekilde gerçekleşti, okula yeni geldiğimde zorlanıyordum daha daha sonra azıcık süre geçtikten daha sonra alışma sürecini başarıyla atlattım ve okula alıştım, bu zamandan daha sonra iyi süre geçirmeye başlayınca, en iyi okullardan birinde olduğum icin fazla iyi anlar geçirir oldum., her günüm süper geçiyordu resmen dineyse okula benden daha sonra yanlız ögretmen dost daha gelecekti, o süreye kadarr ilgimi çeken biri olmamıştı, ilk çıkan ögretmen fuat isminde çıtır yanlız delikanlıydı diyebilirim, gayet yakışıklıydı benden 6 yaşş falan ufaktı tek başıma içim gitmişti onu görünce, dineyse tanıştık kaynaştık. ona karşı içimde hissiyatlar oluşmaya başladı her zaman onu görmekten memnun oluyordum, yanlız günü onu nasıl eve atabilirim diye düşünürken kendime her zamanki davranışından daha yakın davranmaya başladığını hissettim, fuat senle yanlız günü yemek yesek mi ben dairede demiştim., kafasını sallayarak olur figenciğim demişti. kendime abla falan demezdi zaten benimde istemezdim hoşlandığım bayın kendime abla demesini dineyse eve geldik ertesi günü, eve girer girmez önüne domaldım benii sik bayım ol bendeniz seni gördüğümüz günden benii istedim. demiştim. dayanamayıp kudurdu.kardeşim gece 11 de bendeniz yatıyorum diye odasına gitti.benimde 1 gibi uzanmaya giderken kardeşimin odasına girdim. bi de ne göriyim kardeşimin bilgisayarda erotik film izlerken uyuya kalmıs ve film teyze oynuyordu.ve benimde bunu onunn yaşı itibariyle normal karşıladım.ertesi günü erkenden kahvaltı yaparken murathan ın canının fazla sıkkın olduğunu farkettim.ve onla sohbet etmeye başlayınca.o kendime fazla iyi oldugumu benii gören her bayın benii arzuladığını düşündüğünü sölyemişti..bendeniz evvel şaşırdım.filmler artik sana banalmı geliyor demiştim..o utandı evvel lakin daha sonra evet demişti..benimde ona hatun arkadaşınla samimiyeti ilerletmesini söyledim.lakin o her şeye denediği halde yanlız çeşit hatun arkadaşını ikna edemediğini sölyemişti. ve arkasından fahişelerle bu işi yapmak. istemediğini sölyemişti..benimde doğru düşündüğünü, () ve ona bu mevzuda yardımcı olabileceğimi söyledim.o da nasıl yardımcı olacağımı sormuştu. benimde görürsün demiştim..erotik izlerken yakaladığımda kilodu üzerinde yokturdu. ve oldukça buyuk ve kalın yanlız siki olduğunu görmüştüm. bende o sırada orospuluk damarlarım kabarmıştı.gece murathan eve çıktı.bendeniz onu kapıda kara yanlız tanga ve ak yanlız bodyle karşıladım.o heyecandan ufak dilini yutacaktı.ona sana nasıl yardımcı olacağımı anladınmı demiştim..o da oldukça güzel anlıyorum demişti..bendeniz yeni evvel pantolonunun üzerinden sikini ovalamaya başlayınca.hosuna gidiyordu.bendeniz sınırsız escort bodymi çıkarttım. ve ellerini göğüsüme götürdüm. o da hic zaman kaybetmen göğüslerimi öpmeye başlamıştı..bendeniz onu soymaya başlayınca ve büyük sikini öpmeye başlayınca ve o aniden dudak arama rahatladı.onunn sikini bi daha dirilttim.o da ben tangamı çıkarttı ve amatörce amımı öpmeye başlamıştı..bu benii iyice çıldırtmıştı..inlemeye başlamıştım.daha sonra ona sik ablanın vajinamı diye bağırdım.o da sikini ağır yavaş amımın deriliklerine itmeye başlamıştı..( ) ritmi fazla iyiydi. fazla hızlıydı.ve ikimiz beraber çığlıklar atarak rahatladık.murathan kendime simdi sıra o hep hayali kurduğum poposuna çıktı demişti..bendeniz şaşırdım ve ona demek sen hep benii düşlüyordun haa demiştim..oda evet senin götünü şişirmeyi fazla istedim. demişti..benimde hemencecik domaldım.o arkama geçti.ve hic beklemeden sikini götümün dibine kadarr kökledi.lakin götüm fazla acıyordu. o hic çığlıklarıma aldırışsuriyeli escort etmeden benii çabuk hızlı arkadan sikti.o götüme bütün spermlerini boşalttığında ben götümden hafif hafif kanlar,gözümdende yaşlar boşalıyordu.bendeniz ağlarken o sikini iki. göğsümün arasına koymuş göğüslerimi sikiyordu.ve aniden yüzüme rahatladı.bendeniz onunn bütün spermlerini yalayıp yuttum.bu sikişin üstüne birer tütün yakıp rahatladık.ebeveynlerimiz gelene kadarr 1 hafta saatlerce birlikte olduk.son günlere doğru artik götüm acımıyordu.murathan arka deliğimi bayağı genişletmişti çünkü yarağı çok büyüktü ve bir sefer beni arkadan sikmesi götümü baya açmıştı ama yinede çok ağrıyordu ama çok güzel oluyordu ilk defa geötten almıştım ama bundan sonra almaya devam edeceğim amdan çok insan orda zevk alıyormuş.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

ALINTI – Dedemin Kiracısı Kuduruk Çıktı! 2.BÖLÜM

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Zübeyde abla mesajında, yarın sabah kendisini yakın bir ilçede bulunan alışveriş merkezine götürüp götüremeyeceğimi soruyordu. “Tabi götürürüm abla!” diye mesaj attım. Bir süre sonra cevap geldi, “Rahmetli kocamın maaşı yattı, kendime kıyafet almak istiyorum, senle beraber bakarız diye düşünmüştüm. Senin de işin yoksa akşama doğru da beraber geliriz!” diye. Ama garip olan, bunu daha bir gün önce kardeşinin evinde tanıştığı biriyle yapmak istemesiydi. Ya kadın beni çocuk olarak görüyordu, yada benimle ilgili farklı düşünceleri vardı. Ben de cevap olarak, “Ne yapmak istersen yaparız abla, sen merak etme. İyi geceler!” yazıp yolladım.

Sabah 9:00 gibi annem kahvaltıya uyandırdı. Gayet normaldi, ilaçla uyuduğunu anlamamıştı. Kahvaltımı yaptıktan sonra mutfakta dedemden kaçarak sigaramı içiyordum. İçerden annem seslendi, “Seni Zübeyde abla diye biri arıyor!” diye. Koşarak gittim, annemin elinden telefonu kapıp, meşgule aldım. Annem sordu, “Kim bu?” diye. Ben de, “Okuldan bir abla, Ankara’ya gelecekti, gelmiş herhalde, ondan arıyordur…” dedim. Ama annem inanmadı ki, “Hıı, eminim öyledir!” dedi munzurca gülerek.

Annem çok anlayışlı bir insandır. Ben Lisedeyken eve kız atacağım zaman anneme, “Hadi anne komşulara git, ev bana lazım!” derdim, annem de durumu anlar “Ortalığı fazla dağıtma, ben gelmeden de evde kimse olmasın!” der komşulara giderdi. Bu sayede Lisede ev sıkıntım olmamıştı. Okuduğum lisede de verici kız da çok olunca, her hafta mutlaka biri gelirdi eve. Bir keresinde de üst katımızda kalan komşumuzun bana olan yavşamasını ben anlamadan annem anlamış, “Bu kadın kaşınıyor, aman deyim sen elini sürme, başımızı belaya sokma!” demişti. Gerçekten de anemin dediği gibi olmuştu, kadın beni her gördüğünde sarılıp öper, süzer aşkımlı hayatımlı konuşup cilveler yapardı. Ama ben hiç kötü gözle bakmamıştım. Annem gözümü açmış, ama geç açmıştı. Ben kadınla yakınlık kuramadan taşınıp gitmişlerdi.

Avluya çıkıp Zübeyde ablayı aradım. “Ne zaman gideriz?” diye soruyordu. “Bir saat sonra evden alırım abla seni!” dedim. Ama o, “Komşular görür şimdi gündüz gözüyle, yanlış anlamasınlar, çarşıdan alırsın beni!” dedi. Ben de, “Tamam!” diyerek kapattım telefonu.

Eve girip üstümü değiştirdim, dişlerimi fırçalayıp zaman öldürdüm biraz. Çıkmaya yakın Handan abla geldi bize, annemle otururken, “Ne haber yakışıklı?” dedi. “İyidir ablam, senden ne ne haber?” dedim. “Çok güzel uyudum, baya bir enerjiğim!” dedi gülerek. Annem de, “İyi o zaman, gel senle halı yıkayalım, enerjini boşa harcama!” dedi. Ben de, “Süper fikir, ben kaçıyorum kızlar, akşama gelirim!” diyerek çıktım yanlarından. Handan ablanın suratı düşmüştü, ne umdu ne buldu. Annem onun enerjisini alırdı akşama kadar.

Zübeyde ablayla buluşacağım yere geldiğimde beni bekliyodu.bayan escort Altında dizinin hemen üstünde siyah pileli bir etek, üstünde fazla dekolte olmayan yarım kollu beyaz bir body vardı. Arabaya binip, “Naber canım?” diyerek dudağıma yakın bir yerden öptü. Şaşırmıştım, o da anladı ama hiç bozuntuya vermedi. Sonra, “Ee, gitmiyormuyuz, çok işimiz var daha!” diye şakayla dizime vurdu. Yola çıktık, 15 km yolumuz vardı, ben de vakit kaybetmemek için süratle gittim. 15 dakika sonra geldik alışveriş merkezine. Ankara’daki AVM’lerle kıyaslanamaycak derecede küçük bir yerdi. Zübeyde abla, “Hemen alışverişe başlayalım mı, yoksa birşeyler içelim mi?” diye sordu. Ben de, “Biran önce alalım ne alacaksak, sonra içeriz!” dedim.

Normal kıyafetlerin satıldığı 3-4 tane mağaza vardı zaten. birkaç etek pantolon aldı denemek için, önce bana gösteriyor, onay verirsem kenara koyuyordu kıyafetleri. Ben de birkaç kısa etek bakınıyordum ona uygun. Aradığımı bulmuştum, beyaz, dizinin 2 karış üstüne gelebilecek bir etekti. “Bunu da denesene!” dedim ona gösterip. “Çok kısa, nerde giyecem ben onu? Mahallede adım çıkar sonra!” dedi. Ben de, “Tatile gidince giyersin, evde giyersin!” dedim gülerek. “Olabilir, evde böyle dolaşmayı seviyorum zaten!” dedi. Sanki şifreli konuşuyorduk onunla. Sinyal veriyordum, o da anında anlıyordu, yada ben öyle olmasını istediğim için öyle geliyordu bana.

Beğendiklerini deneyip bana gösteriyordu, sincan escort
ben de olmuş olmamış deyip yolluyordum. O kadar çok şey almıştı ki, ben yorulmuştum beklemekten, ama Zübeyde abla hiç usanmadan yorulmadan giyip çıkartıyordu. Bir ara kabinden bana seslendi, “Gelirmisin?” diye. Kabinin önüne gidip, “Ne oldu abla?” dedim. “Senin beğendiğin etek çok dar oldu, belimden geçmiyor, 40 bedenini getirsene!” dedi. Orda çalışan kıza söyledim ben de. Getirdi, ben de, “Al abla!” diye uzattım eteği. Alırken açılan perdenin arasından arkadaki aynadan kalçalarını saran kırmızı dantelli külotunu gördüm, o anda fark ettim kalçalarının çok güzel olduğunu. O da baktığımı anladı, ama hiç bir tepki vermeden kapattı perdeyi.

Ben halen gördüğümün etkisindeydim ve içimden (Bu karıyı bugün sikmeliyim, yoksa bu fırsat bir daha kolay kolay elime geçmez!) dedim. Kafamda planlar kuruyordum, ama hiç biri mantıklı gelmiyordu. Bu sırada tekrar çağırdı beni, ama bu sefer içeri girmemi istedi. İçeri girdiğimde, eteği giymiş üstüne de, beyaz lacivert çizgili, tek omzu açıkta olan sweet vardı. Gerçekten de çok güzel olmuştu. “Çok güzel olmuş abla!” dedim. “Ben de beğendim de, iç çamaşırım belli oluyor dışardan, o yüzden çıkmadım!” dedi.

Aynadan arkaya baktım, kalçalarının tüm hattı meydandaydı gerçekten. seksi escort Ona bakarken sikimin kalktığını fark ettim. O da fark etmiş olacak ki önüme baktı. Hiç bozuntuya vermeden, “Hadi alıp da çıkalım!” dedim. Beğendiklerini ve benim beğendiğim eteği alarak çıktık. Yaklaşık 1,5 saattir mağazadaydık. Yorulmuştum. “Birşeyler içelim mi abla, yoruldum ben!” dedim. “Daha ne yaptık da yoruldun canım? Daha çok işimiz var! Ama sana kıyamam, zaten buraya kadar yordum seni!” deyip, birşeyler yeyip içebileceğimiz bir yere oturduk.

Bana, geçen seneye kadar İsveç’de yaşadığını, kocasını iş kazasıyla kaybettiğini, yüklü bir miktar tazminat aldığını, bunun dışında her ay da maaş gibi bir ücret yatırdıklarından bahsetti. Burda ailesine yakın olmak için kesin dönüş yaptığını, parayı da değerlendirmek için birşeyler düşündüğünü ve o paraya henüz ellemediğini anlattı. Biraz daha oturduktan sonra bana, “Hadi hesabı iste de, kalkalım!” dedi. Hesabı benim ödememi istedi. Ödeyip kalktık ordan. Anlamıştım niyetini ve aynı zamanda Zübeyde ablanın boş biri değil de görmüş geçirmiş biri olduğunu. Orda hesabı kendisi ödeseydi, bana çevreden nasıl bakılacağını düşünmüştü aklınca. Çıkınca da benim düşüncemi onayladı.

Ordan çıkıp ayakkabı mağazasına girdik. Ben ayakkabıya çok önem verirdim ve kadında da zevkli bir insandım. Girer girmez birkaç çift ayakkabı gösterdim, “Bunlar aldıklarınla çok güzel olur!” diye. O da beğendi ve direk denedi. Orda ayaklarının da çok bakımlı olduğunu gördüm. Kardeşi Handan o kadar bakımlı değildi, aralarında çok fark vardı kıyasladığında. Zübeyde abla o saatten sonra benim gözümde bir ilahtı. Kendine birkaç çift ayakkabı aldıktan sonra, bana da zorla iki çift ayakkabı aldı.

Aldıklarımızı arabaya koyup geldim. “Bitti mi alışveriş abla?” diye sordum. “İç çamaşırı da almam gerek, çıkmışken onu da alayım!” dedi. Kadın erkek karışık iç çamaşırı satan bir mağazaya girdik. O kendine bakarken, ben de etrafa bakıyordum. Yanıma gelip, “Hadi birkaç tane de sen beğen, zevkini sevdim!” dedi aşağıyı göstererek. Önce anlamadım, yüzümdeki ifadeden anlamış olacak ki, ayakkabıları kastettiğini söyledi.

Normalde bu konularda çekinmeyen, hatta aksine işi pişkinliğe vuran Serdar gitmiş, yerine utangaç, yüzü kızaran Serdar gelmişti sanki. Onun giydiği külotlara benzer, dantelli saten birkaç tane normal külot gösterdim. “Güzel seçim!” dedi. Hemen yanında da aynı tipte tanga modeller vardı. Artık bu dereceye gelmişken, ben de iyice rahatlayıp, tangayı gösterdim ve “Bu tarz giyermisin?” diye sordum. Yüzüme bakıp, “Sadece evde giyerim!” dedi gülerek. 2 tane de o tipten alıp çıktık.

Alışveriş faslı bittiğinde saat 13:00’e geliyordu. “Ee şimdi napıyoruz abla?” dedim. “Benim eve gidelim, orda dinleniriz biraz, sonra çıkar gezeriz!” dedi. “Komşular görmesin, sonra laf ederler!” dedim. O da bulunduğumuz ilçede bir evinin daha olduğunu, kocası yaşarken aldığını, Türkiye’ye izine geldiklerinde birkaç gün burada kaldıklarını, kocası öldükten sonra ilk defa gideceğini söyledi. Açıkcası o eve gidip duygusal bir ortam yaşamak istemiyordum. İsteksizce de olsa, “Tamam, hadi gidelim!” dedim ve evine gittik.

Evdeki mobilyaların üstü beyaz örtülerle kaplıydı. Sadece salondaki örtüleri kaldırıp oturduk biraz. Korktuğum başıma gelmişti, eski kocasıyla olan anıları anlatıyordu. Bir süre sonra da ağlamaya başladı. Mutfaktan bir bardak su ve peçete getirip verdim ve yanına oturdum. Bana, “Her kadın arkasında duracak bir erkek ister, ben ne kadar şansızmışım ki, bu yaşımda dul kaldım!” dedi. Ben de ağlamayı kessin diye, daha yaşının genç olduğunu, istese her erkeği parmağında oynatabileceğini, güzelliğiyle başlar döndürebileceğini söyledim. Umduğum gibi de oldu, ağlamayı kesip, “Gerçekten öyle mi?” dedi.

Ben de, “Yaşım biraz daha büyük olsaydı alırdım seni!” diye espri yaptım. Gülüp, “Hadi ordan yalancı!” dedi, birden küçük çocuk edasına bürünmüştü. “Tabi sen istermiydin orasını bilemem?” dedim. Yüzüme bakıp, “Gençsin, yakışıklısın, yürüyüşün, duruşun var!” dedi. Kardeşiyle aynı kelimeleri kullanıyordu ve benim Ego tavan yapmıştı gene. Aynı taktikle yürümek istedim, “Sana benim gibi koca mı yok abla, bulursun!” dedim. “Nerdeee? Olsa da yalnızlığımı giderse!” dedi. “Bulana kadar beni çağırırsın, sıkılmazsın!” dedim. Yüzüme seksice bakıp, “Ya geceleri ne yapacam?” dedi. İlk hamlenin ondan gelmesini bekliyordum, “Tamam, ara sıra geceleri de gelirim, sohbet ederiz!” dedim. “Sadece sohbetle bitmiyor ama!” dedi. Benim de artık sabredecek halim kalmadı. “Sen ne istersen onu yaparız!” dememle dudaklarıma yapışması bir oldu.

İki günde iki kuduruk karıyla sikişecektim ve bunlar abla kardeşti. Zübeyde adeta bir boğa gibi üstümdeydi. Azgınlıktan dudaklarımı kemiriyordu, arada dudaklarımı ısırıp, garip sesler çıkarıyordu. Ben de ona uyup ateşlice öptüm dudaklarını. Üstündekileri çıkarmadan elimi içine daldırıp sütyeniyle birlikte sıktıp göğüslerini. O da boş durmayıp tişörtümü çıkardı. Gene vahşice boynumu öpmeye başladı. “Sakın morartma!” diye uyarmak zorunda kaldım. O da ordan göbeğime indi, eliyle de pantolonumun üstünden sikimi hissetmeye çalışıyordu. Aceleyle pantolonumu boxerımla birlikte indirip, sikimi eline aldı. Biraz inceledikten sonra, “Harika!” diyerek ağzına aldı.

Ama yok böyle bir yalama. Sikimin hepsini ağzına alıp, diliyle de başına darbeler atıyordu. Emerken de bir vakum gibi içimdekileri çekiyordu sanki. Bunu bıkmadan isteklice yapıyordu, özlediği bir duygu olduğu hemen anlaşılıyordu. Biraz daha yalayınca boşalacağımı hissettim. Kaldırmak için hamle yaptım, ama beni eliyle itip engelledi. “Boşalacam!” dedim, ama hiç istifini bozmadan devam ediyordu. Çok geçmeden ağzının içine fışkırtmaya başladım. Döllerimin tek damlasını ziyan etmeden direk yuttu hepsini.

Hayatımın en güzel saksosunu çekmişti bana. Am sikerken bile bu kadar erken boşalmamıştım ben. Bir süre daha yaladıktan sonra eteğini toplamaya başladı. Ama ben de hemen girmeyecektim içine. Ondan önce davranıp koltuğa yatırdım bunu, bacaklarını iyice aralayıp kırmızı külotunun üstünden amını yalamaya başladım. Islaklığı küloduna geçmiş, ben yaladıkca daha çok ıslanıyordu. külotunu yana sıyırıp amını inceledim. Tek bir kıl tanesi bile yoktu, kaymak gibiydi, geceden hazırlık yaptığı anlaşılıyordu. Çizgi gibi birşey vardı sadece, o çizgiden iki yana açılmış pembe am dudakları çok tatlı görünüyordu. Dilimle aşağıdan başlayıp ayırdım güzelce. Bu hareketi birkaç kez daha yaptım. Zübeyde abla da değişik sesler çıkartıyordu. Kafamı eliyle iyice bastırıp yalamamı istedi, orgazm olmak üzereydi belli ki.

Ben de onu kırmayıp, bir elimle iki yana açtım am dudaklarını ve klitorisini emmeye başladım. Tek parmağımı da içine sokuyordum. “Ohhh, devam et, sakın durma, geliyorum, nolur devam et!” demeye, titremeye ve bacaklarını sıkmaya başladı. Kafam arada sıkışmıştı. Sonra deli gibi boşalmaya başladı. Suratıma işer gibi boşalıyordu. Kaç kere fışkırttı saymadım. Daha önce pørnø filmlerde görüp te inanmadığım sahneyi yaşıyordum.

Zübeyde abla kendine gelince, “Geçir artık, dayanamıyorum!” diye bağırdı. Ben de hemen külodunu çıkarıp, küloduyla amını sildim. Ama pek bir işe yaramadı, külodu da sırıl sıklamdı. Yavaşca sikimin başını soktum amına. Züveyde abla ani bir hareketle ayaklarını belime sarınca, köküne kadar içine giriverdim. “Ohhh, içimi doldurdu! lütfen bekle biraz!” dedi. Bacaklarını gevşetene kadar bekledim. Gevşetince yavaş yavaş sonuna kadar çıkarıp, tekrar köküne kadar sokuyordum. Ben soktukça kendini bana vurmaya başladı. Ben de artık daha hızlı girip çıkmaya başladım. Deli gibi sokup çıkarıyordum.

Zübeyde ablanın şaftı kaymış bir şekilde altımda inleyişi beni daha çok tahrik ediyordu, ikimiz de deli gibi zevk alıyor ve bunu inleyerek gösteriyoduk. Salonda ‘Şlap, şlap!’ sesleri ve inlemelerimiz sürerken yorulduğumu hissediyordum, ama pozisyonu bozmadan devam ettim. Yavaşladığımı anlayan Zübeyde abla kontrolü almak istedi, hemen beni yatırıp üstüme çıktı. Vakit kaybetmeden amının içinde kaybetti sikimi ve zıplamaya başladı. Taşaklarımı da almak istercesine sertçe dövüyordu kasıklarımı.

Çok geçmeden, “Boşalacam!” dedim. Zübeyde abla hiç istifini bozmadı gene. Aynı şekilde zıplamaya devam ederken, beline sarılıp boşalmam bir oldu. İtfaiye hortumundan fışkırır gibi fışkırıyordu döllerim amının içine. “Ohhh, döllerinle sula yanan amımı erkeğimmm!” diyerek üstüme yığıldı. Nefesimiz kesik kesikti. Öyle kalakaldık bir süre…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

KIZ KARDEŞİMLE ALIŞTIRMA YAPARKEN ABİME

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Merhaba arkadaşlar,ben 19 yaşındayım kardeşim benden ankara bayan escort bi yaş küçük 18 yaşında,Her genç kızın merak ettikleri seksle ilgili şeyleri bizlerde merak ediyorduk ve hiçte deneyimimiz olmadı en ufak bir öpüşme bile yaşamadım diyebilirim.Zamanımızda internetin olması çok güzel birşey merak ettiğimiz her şeyi burdan öğrenebiliyoruz.Kardeşimle beraber araştırır hatta oturur porno filim bile izlerdik,bir süre böyle filimler izledik ve artık sadece film izlemek bizi tatmin etmemeye başlamıştı,denemek istiyorduk ikimizde can atıyorduk bunun için diyebilirim.Başkalarıyla bunu deneyemeyeceğimiz için en yakın kardeşimle denemek banada kardeşimede daha mantıklı geliyordu.Evimizde başbaşa kaldığımız birgün gizli saklı aldığımız biralarıda ortaya çıkardık kendimizi rahat hissetmek için biraz alkol alırsak daha iyi olur diye düşünmüştük.Nitekimde öyle oldu.Bir iki kutu biradan sonra gevşemiştik,öpüşmeye başladık sevişmeye,birbirimizin göğüslerini yalarken acayip zevk alıyorduk deli gibi sevişiyorduk çırılçıplak,elvankent escort 19 yaşındaki abimin iş saatiydi normalde eve gelmesi imkansız hiç beklemiyorduk.Bi anda onu odamızın kapısının önünde bizi izlerken gördüm bende aranıza geliyorum dedi önce korktuk kızıcak diye aranıza geliyorum diyincede sesimizi çıkartmadık öyle bir vaziyetteydikki.Abim sikini çıkarttı dimdik olmuş kalın ve büyüktü ilk defa görüyordum abiminkini.Bi ben,m ağzıma veriyor bir kardeşimin taşşaklarına varana kadar yaladık onu bir ara kardeşimi yatağa yatırdı üzerine çıkıp ağzına verirken benimde yatakta ayakta durmamı istedi ne yapıcağını kestiremiyordum.Dediğini yaptım kardeşimin ağzına veriyor bir yandanda benim amımı yalıyordu diliyle öyle şeyler yaptıki sırılsıklam olmuştum nasıl zevkleniyordum anlatamam sizlere.Kardeşimde aynısını istemezmi yer değiştirdik o şekilde saatlerce birbirimizi yaladık.Amımın içinden ılık ılık suların geldiğini hissettim çok zevk vericiydi.Kız olduğumuz için sikişemezdikeryaman escort

ama şuna inandım bende kardeşimde yalamak sikişmekten daha zevk verici birşey belki sikişince bu fikrimde değişir ama şu anki düşüncem böyle oral seks muhteşem birşey…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Türbanlı yengem porno yıldızı gibi sikişiyordu

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bikini Babes

Merhabalar herkese size gerçek yaşadığım türbanlı yengemle sikiş hikayemi anlatacağım. Belki inanmassınız ama yaşananların hepsi gerçek. Kuzenimin karısı yengem hep eşinden şikayetçiydi ve tek dert ortağı bendim. Eve uğramayan çapkın kuzenim başka karılarla gönül eğlendirerek hayatını sürdürüyordu. Beni eve çağırıp derdini anlatmatya çalışırken eteğinin altında don olmadığını gördüm. Bir an kendimi kaybedip ona yapışınca bana hiç engel olmadı. Aksine benden istekli çıktı ve üzerimdekileri soymaya başladı. Hiç tahmin etmediğim güzellikte fiziğe sahip olması beni daha da azdırdı. Öpüşürken ara sıra memelerini ısırarak ona farklı zevkler veriyordum.Yaz tatillerinde Kuşadasına , dayımların yanına gidiyorum tatil için. Bundan iki sene önceydi. Yine tatil için dayımların yanına gitmiştim. Dayımların evi iki odalı. O sırada dedemler de dayımlaraydı. Doğal olarak odaları paylaşmak zorundaydık. Dayımın kızı dedemler gidecek diye onlarla yatmak istedi. Bana da yengem ve dayımın odasında yere yapılan yatak düşmüştü. Aklımda kötü bir niyet asla yoktu, odaya girene kadar. Yengem yatağın bana doğru olan kısmına yattı. Üzerinde geceliği vardı ve yazlık pike örtünmüştü. Sigara yaktık birer tane. Dayım daha iş yerini kapatıp gelememişti. Sigara faslında yengemle konu kızlara falan geldi. Aslan gibi adamsun, neden evdesin yabancı dilinde var, dışarıda turist avlasana dedi. Ben de ona Hastalık vs. bulaşmasından korkuyorum dedim. Bana Yok daha neler dedi.Tabi keyfin yerinde, hastalık kapma derdin yok, sen doya doya yapıyorsun dediğimde muzipçe güldü. O sırada dayım eve geldi. Benim sigara içmeme çok kızdığı için ben hemen sigarayı söndürüp uyudu numarasına başladım. Daha sonra odaya geldi. Kapıyı kapattı. Yatağa yattıktan sonra yaklaşık 15 dakika kadar falan o günkü iş yerinin durumundan falan bahsetti. Diğer tarafa yattığından ve ben yataktan daha aşağıda yattığım için dayımı göremiyordum. Daha sonra yengeme Yapma Serap, Melih burada dediğini duydum. Tabiki kulak kesilip dinlemeye başladım. Yengem ona 8 gündür yapmadık, reglim dün bitti, hadi!! dediğini duydum. Daha sonra şapırtılar gelmeye başladı. etlik escort
Sanırım öpüşüyorlardı. 1 dakika geçmeden yengem Hemen hazırola geçtin, birde yapma diyorsun diye ankara escort kızlar dayıma takılmaya başladı. Dayım üste çık dediğinde, yengem Serap olmaz, görebilir dedi. Ve o sırada geceliğini sıyırıp külotunu çıkardı.Külotunun sadece beyaz olduğunu görebildim. Müthiş derecede azmıştım.daha sonra biraz daha yan tarafa kayıp bacaklarını açtı ve dayımın bacaklarının arasına girdiğini gördüm. Yaklaşık 3-4 dakika geçti geçmedi dayım Orospumsun benim diyerek boşaldı. Birer sigara daha yaktılar ve daha sonra dayım duşa girdi. O sırada yengem bana dönüp Uyuyor musun? diye sordu. Ses çıkarmadım ama gözlerimi açıp ona bakıyordum. Yengem şortumun önüne bakıp Tuvalete git, rahatla yoksa ağrıdan uyuyamazsın dedi. Gerçektende ikisinin de uyuduğuna emin olduktan sonra tuvalette boşalıp öyle uyudum. Ertesi sabah dedemler gidecek diye erkenden kalktık. Her şey normaldi. Kahvaltıdan sonra vedalaştık.Dayım dedemlerle beraber gitti, oradan da dükkana gidecekti. Evde yengem, dayımın 7 yaşındaki kızı ve ben kalmıştım. Dayımın kızı daha uyanmamıştı. Herkes çıkınca bende tekrar dayımların odasında yattığım yer yatağına uzandım. Çok sıcak olduğu için sadece şortum vardı. Üzerimde çıplaktı anlayacağınız. O halde uzandım. Uyumaya çalışıyordum ki yengem odaya girdi. Vantilatörün derecesini yükseltip türbanını çıkardı. Gelip yatağına uzandı. Daha sonra bana dönüp Dün gece nasıldı sence? dedi. Çok şaşırmıştım. Aklımda bu konuyla ilgili hiçbir sorunun hazır bir cevabı yoktu. Sadece Çok kısa sürdü diye cevapladım.En büyük problemimiz de bu diye cevapladı. Neden? diye sordum. Bana kalsa neler yapıcam ama dayın istemiyor. Çok tutucu bu konularda, yoksa uçururdum onu diye güldü. Kendine çok güveniyorsun dediğimde geceliğini beline kadar sıyırıp külotunun üzerinden amını okşayarak Daha hala gerdeğe giren genç kız gibi sıcak ve darım. dedi. En çok neyi yapmak isterdin? diye sordum. Ağzıma alıp doyasıya yalamayı ve ağzıma boşaltmayı, dayın bunu hiç yaptırmadı bugüne kadar diye cevap verdi. Bende Önemli olan ağzına alıp boşaltmak değil, onu herkes yapıyor,etimesgut escort önemli olan ağzına dolan dölleri yutabilmen dedim. Yanıma inip şortumu çıkardı, ve yarağımın başına bir öpücük kondurdu. Daha sonra bana dönerek Deneyelim dedi ve deliler gibi oral seks yapmaya başladı. Bugüne kadar çok kıza oral seks yaptırmıştım ama hiç birisi bu kadar istekli yalamamıştı. Deliler gibi yalıyor ve eliyle de masturbasyon yaptırıyordu. Az sonra ağzına boşaldım ve tüm döllerimi yuttu. Birer sigara yaktık ve bitene kadar hiç konuşmadık. Sigara biter bitmez bacak arasına daldırdım kafamı.Pamuklu, beyaz, önünde çiçek şeklinde orta düzey bir danteli olan külotunun üzerinden kadınlığını yalamaya başladım. Yaklaşık 3-4 dakika böyle devam ettikten sonra külotunu diz kapaklarına kadar sıyırıp bacaklarını omzuma alıp amının tamamına seri ve sert dil darbeleri atmaya başladım. Belini bir yılan gibi kullanıyor, kıvırıyordu. Beyaz, sperm gibi akıntısı ağzıma gelmişti. Ona göstererek bende onun akıntısını yuttum. Daha sonra yukarı çıkıp geceliğinin yakasını sıyırıp göğüslerini öpüp okşamaya başladım. 1-2 dakika da böyle geçtikten sonra kasıklarım patlama noktasındaydı. Şortumu sıyırıp bir hamlede ve sertçe içine girdim. Nefes nefese ve son hızla içine girip çıkıyordum. Ve birden içine patladım. Üzerine yığıldım kaldım bir süre. Hamile kalabilirdi. Akşam hallederim ben dedi ve gece yine ikna edip dayımla birlikte olmuş ve içine boşaltmış. Tatilden sonra konuştuğumuzda kürtaj olduğunu söyledi ama benden mi dayımdan mı belli değil. Bize gelecekler bu sıralarda. Bakalım o zaman ne olacak.eni resimli sex hikayeleri. turk sex hikayesi. uzun konulu ensest hikayeler. uzun konulu porno hikayeleri. yeni hikaye porn yeni ensest hikayeler. Uzun seks hikayeleri anne oğul. www seks anne. www turbanli hikaye. www turbanli sikis hikayesi yasli coban sexhikayeleri. uzun konulu sex hika. turk porno hikayeler. türbanlı anne sikiş hikayeleri. turbanli porno hikaye anne redimlitürbanlı porno çizgi hikaye. turbanlı karikatür porno. türbanlı hikaye. turbanli ensest hikaye. turbanli ensest hik. türbanlı anneyi sikiş. Türbanlı resimli sex hikayesi. turbanli sex hikaye. turk incest por. turk erotik hekayekeri ana ogul. turk erotik anne ogul hikayeleri. turk anne ogul sikisi hikaye. turk anne ogul porno hikaye. turbanlı turk seks. türbanlı sıkış hikayeleriTürbanlı sex hikayesi. turbanli anneler sex hikaye. 2017 anne ogul resimli hekayeker seks. ana ensest hikaye. ana ogul seks hikAna ogul seks hikaye. ane cocuk porno hikayesi. ane ogul sikis hikayeleri. anem brazzes. anne emerek oglunu bosaltiyor anne ensest hikayeler. Anne gôrüntùlü erotik hikaye. anne hikayesi porno. anne ile seks hikayesi. anne oglu seksanne oğlu seks hikaye dinle izle. anne ogluna bosaltyor porno. Anne ogul enst hikayeler. anne ogul hhikaye sexanne ogul porno sikis hikayesi. anne ogul porno yazilari. anne ogul seks hikayesi resimli. anne ogul seks itiraflariAnne ogul sex hi. anne oğul sex hijaysi. anne oğul sex karakatürü. anne oğul sikiş hikayeleri resimli. anne ogul sikiş sex hikayeanne ogul sikishikayeleri. anne ogulsikishikayeleri. anne oqul Seks hikayeler. anne sex porno hilkayeleri. anne sex yeni hikayesianne sikisme hikayesi. anne ve oglu sikis hikayesi. anneannesi ve babaannesi ile sex hikayeleri. annem seks hikayesi. Annem sex hikayesianneogulsikishikayeleri. anneyle zenci pornosu hikayesi. aya kırık oglumla banyoda sex hıkayesı. bosaltan sex hikayeleri obansikishIkayesi. en yeni ensest hikayeler. En yeni turk seks hekayeleri. Ens anne oğul hıkaye. ensest anne hikayeleri Ensest hikayeler anne ogul turbanli. ensest hikayeler resimlik. ensest porno gif hikayeler oku. Enset hikaye köyde. Enset yenı hıkayeensethikaye,ensethikayem. ensethikayeoku. entest anne seks hikayeler. entest porno hıka. gizli turbanli anne sex hikayeleri uzun konuluHikaye sex porno annesiyle. karikatur porno gay hikayeler. karikatür sex hikayeler oku. karıkatur sex yenı hikaye. koy sex hikayeleri koyde porno hikaye. koyde porno hikayeleri cizgi film. ogul ensest hikayeler. porno anne sikis hikaye. porno ensest hıkayelerporno ensest hikayeler resimli. porno karikatür hikayeler. porno oku anne. porno resımli hıkaye yaşlı. porno resimli hikayeleripornos ex hikaye. resimli ensest hikaler. resimli sikis hikayeleri izle. Resimli turbanli porno hikayeler. resimli türbanli sex hikayesiseks hikayeleri annem. sekshikayeleri yeni. seksi çizgi hikaye. sex hekaye turk turbanli annem. sex hikayeler resimli. sex hikayeleri

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

kurtköy escort escort ümraniye rus escort gaziantep escort şişli escort keçiören escort bahçelievler escort kayseri escort escort ankara gaziantep escort erotik film izle tuzla escort izmir escort izmir escort izmir escort kocaeli esgort kocaeli escort kocaeli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti mecidiyeköy escort şişli escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort beylikdüzü escort bakırköy escort taksim escort istanbul escort mersin escort escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan sincan escort otele gelen escort etlik escort bahçeşehir escort eryaman escort demetevler escort numberoneescorts.com muğla escort ensest hikayeler hurilerim.com kuşadası escort bayan Escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort batman escort bayburt escort bartın escort ığdır escort bilecik escort manisa escort mersin escort muğla escort ordu escort osmaniye escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa sınırsız escort bursa escort bayan porno izle bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit erzincan escort erzurum escort eskişehir escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort Antalya escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com webmaster forum canlı bahis illegal bahis illegal bahis kaçak bahis canlı bahis güvenilir bahis