Arkadaşımın Babası

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

ben almanyada yasayan bir bayanim yasim 24.ve seks delisiyim en coktagotten vermek en buyuk zevkim.yeni evlendim esim hala turkiyede onun vizeislemleriyle ugrasiyordum o aralar.bir aksam kiz arkadasim telefon etti.almandio kiz arkadasim.hadi bana gel biraz icelim dedi.ben zaten o arada iki dubleyigoturmustum.tamam geliyorum dedim.arkadasimin babasi uzun zamandir benikesiyordu zaten onun icin hazirlikli gitmeliydim.kisacik mini etegimi icinesiyah tangami uzerimede askili bluzumu giydim ve gittim.babasida evdydi.once sizrahatiniza bakin dedi ve gitmek istedi.ona bize katilabilecegini soyledim.kabuletti.muzik esliginde bir guzel ictik.bu arada gozu etegimdeydi.43 yasindaolmasina ragmen cok cekiciydi. saat epey olmustu arkadasim ickiye dayaniksizdikoltukta sizdi.bende cok icmistim midem bulaniyordu.lavaboya gittimkusacaktim.tam lavaboya egilmis yuzumu yikiyordum arkamda bir sertlikhissettim.bu henry nin sertlesen sikinden baska birsey degildi.once irkildim sonra amimda bir islaklik hissettim.henry kalcalarimdan tutup bir ileri bir gerisurtuyordu sikini.sonra etegimi siyirmaya calisti ona yardim ettim.arkam onadonuk haldeyken yere egildi tangami cikarmadan amimi yalamaya basladi.oyle guzelyaliyorduki.dili uzundu amimdan baslayip got deligimde bitiriyorduyalamasini.klitorisimi oyle bir somuruyorduki kopacak sandim.bu arada kendimdengecmistim. ciglik atmamak icin agzimi havlu ile tikadim elleriylede bacaklarimive gotumu oksuyordu.benim am sirilsiklam olmustu ayaga kalkti amimin sulariniparmagiyla got deligime surttu ve sokmaya basladi.benim got deligi tunel gibiydizaten cunku onyedi yasimdan beri gotten sikisiyordum.oyle bir koklediki dahafazla dayanamadim ciglik attim nefisti.hizla gidip gelmeye basladi ve gelicekbenimki degince cikar sikini gotumden dedim.ve agzima aldim bogazima kadar sokupcikariyordum kocamandi siki sonunda ahhhlamalarla yuzume fiskirttirdim hepsiniyalayip yuttum doymamisti beni banyo dolabinin uzerine yatirip bacaklarimi havaya dikti basladi tekrar somurmaya .arkasindan busefer amimdan siktirdim. harikaydi siki amima girip ciktikca kendimdengeciyordum.hersey mukemmellikle sonuclandi alti aydir her firsatta sikisiriz vecok mutluyum ama esim gelince ne olacak onu bilmiyorum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Çok Istersen Olur

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Bu yaşanmış hikayenin başı ÇOK İSTERSEN OLUR(1)’de

Sessiz olmaya gayret ediyordum. Ve şimdi sizlere kamerdan gördüklerimi vekonuşmaları aktaracağım.

Eşim Aylin ve arkadaşı Yasemin iç çamaşırları ile evin içerisinde dolaşıyorlar.Eşimin üzerinde beyaz, Yasemin’in üğzerinde borda renkli iç çamaşır var. Eşimbanyo yapacağını söyleyerek soyunmaya devam ediyor. Yasemin’e istersen sendebanyo yap rahatlarsın diyor. Eşim banyoya girip yıkanmaya başlıyor . Bir ikidakika sonra Yasemin banyoya gelip Eşim Aylin’i taciz etmeye başlıyor. Sanırımilaç yavaş yavaş Yasemin’i etkilemeye başladı diye düşünürken eşim de butacizlere cevap vermeye başlıyor. Öpüşüyorlar. Yasemin yavaş yavaş eşimedokunmaya onu okşamaya başlıyor eşimde ürkek ve acemi bir şekilde Yasemin dengördüklerini yapmaya çalışıyor. Birbirlerinin göğüslerini pançalıyorlar.Yalıyorlar. Isırıyorlar. Tuhaf sesler zevk iniltileri duyuluyor. Yasemin eşimibanyonun duvarına yaslıyor. Bir elini sabunluğa bir elini de fiskiye askısınakoymasını söylüyor. Ve ayağını kaldırıp küvetin üzerine koyduruyor. Sonrayavaşça aşağılara doğuru eğilip eşimi yalamaya okşamaya devam ediyor. Apış arasına kadar geliyor. Ve ihtirasla o muhteşem yeri yalamaya başlıyor.Her dil darbesi eşimdeki reaksiyonu artırıyor. Sesler farklılaşıyor. Zevkiniltileri artıyor. Ve eşim ilk defa bir bayan tarafından orgazma ulaştırılıyor.Vicudunun kasılıp titrediğini görüyorum. Ve roller değişiyor. Bu sefer Yaseminküvetin içine giriyor. Eşim Yasemin’in vicudunu okşuyor. Göğüsleriniyalıyor,ısırıyor. Yasemin’de titremeler ve soluk alış verişleri artıyor. EşimYasemin’den öğrendiklerini Yasemin’in vicudunda uyguluyor. Öpüşüyorlar. Venihayet benim sikmeyi planladığım yasemin in amını yalamaya başlıyor.Dakikalarca yalıyor. Yasemin de bir müddet sonra kasılmalar başlıyor. Sestonları artıyor. Ve nefes almalar hızlanıyor. Yasemin de orgazmı yaşıyor. Birmüddet banyoda kalıp öpüşüyorlar. Sonra dışarı çıkp kurulanmaya başlıyorlar.Yasemin’in ten rengi eşiminkinin yanında peynir gibi beyaz . Kara gibi gözükenüç yer var. Göğüs uçları hafif kıllı amı, ve göd deliği. Ve benim hayal ettiğim üç yer. Olabildiğimce sakin olup . Yasemin’e sahip olacağım günübekliyorum. Kafaya koymuştum. Sikecektim Yasemin’i. Sadece zaman kolluyordum.

Bu arada Banyodan çıkan eşim ve Yasemin kurulanırken birbirlerine dokunupoynaşıyorlar. Birden Yasemin Ekrandan kayboluyor. Tekrar ekranda gözüktüğünde elinde bir adet hıyar bir adethavuç var. Eşimi kanepeye yatırıyor.Amını yalamaya başlıyor. Ona ne yapmasıgerektiğini anlatıyor. Ve sağ elinin avuç içi ile amını okşuyor. Yavaş yavaşeşim kendinden gecmeye başlıyor. Ve Yasemin parmaklarının birini eşimin amınasokuyor, birini çıkarıyor. Eşim zevkten resmen kıvranıyor Yasemin in kollarında.Ara sıra yalıyor amını ara sıra hızlanıyor. Yasemin çantasına uzanıp ikiprazervatif çıkarıyor. Birini hıyara takıyor. Birini havuça . ParmaklarınıSoktuğu amına hıyarı yavaş yavaş sokmaya başlıyor. Aynı zamanda da yalıyor. Sırahavuça geliyor. Prezervektifli avucu eşimin göd deliğine sokmaya çalışıyor.Biriki denemeden sonra birazı giriyor. Eşim bir çığlık atıyor. Bu çığlık acı vezevk çığlı gibi görünüyor. Ve amında hıyar götünde havuç bir ileri bir gerihareket ediyor. Ve amı ile götü arasını diliyle sürekli yalıyor. Ve eşim kaçdefa orgazma ulaştı bilmiyorum ama ben patlamak üzereyim. Roller tekrardeğişiyor. Yasemin’in amı yalanıyor. Götü yalanıyor. Parmaklar amına götünesokuluyor. Sonra parmakların yerini hıyar ve havuç alıyor. Eşim Yasemin’i resmenhıyarla ve havuçla sikiyor. Yasemin bir taraftan inliyor bir taraftan eşimeküfür ediyor. Bir taraftan hoşuna gidtiğini gözteren ifadelerde bulunuyor. VeYasemin de kasıla kasıla boşalıyor. (Bende orada olup eşimi ve Yasemin’i sikmeyiçok istedim. )

Tekrar bonyoya yöneldiler öpüştüler okşadılar birbirlerini yıknaıp çıktılarkurulandılar. Giyindiler ve bir kahve içip Yasemin çıkıp gitti. Video kamerdabaşka ayrıntı yoktu. Ama sıra bende idi. Yarağım şişmiş kalınlaşmış kıpkırmızıolmuştu. Yatak odasına doğru yürüdüm. Eşim uyuyordu. Çırıl çıplak soyundum.Yanına uzandım. Bir elimi göğüslerine bir elimi amının üzerine koydum. Yavaşçaokşamaya başladım. Bir tepki Bekliyordum. Beklediğim tepki gecikmedi. Eşimdebenim sikimi okşamaya başladı. Saat kaç çok geç olmadımı gibi muhabbetler geçti.Bende seninle sevişmek istiyorum dedim. Verdiği cevap her zamankinden farklıidi. Kaltı yatakta oturdu ve bir hamle yaparak benimkini ağızına aldı. Benisikmeni istemiyorum. Ama seni boşaltıp rahatlamanı sağlama gerk dedi. Ve yalayayalaya , sikimi okşaya okşaya beni azının içine boşalttı. Tüm menileri yuttu.Lavobaya gitti. Dişlerini fırçaladı. Ve yatağa geldi. Rahatladınmı diye sordu.Cevabım evet olunca ben banyonun yolunu tuttum. Duş aldım. Ve yattım. Sabahsı Pazar sabahı idi. Biraz mahçup bir vaziyette banabir şeyler anlatacakmış gibi davranıyor. Ama sonra vazgeçiyordu. Kahvaltıdır.Bulaşıktır. Çamaşırdır. Derken Pazar gününü bitirmek üzereydik. Eşim konuşmayabaşladı..

– Birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Ateş basıyor. Kanım kaynıyor sanki.Sürekli sevişmek istiyorum.

– Bende (anladı galiba ilaç kattığımı )diye düşünürken. Sessiz kalmayı ve onudinlemeyi tercih ediyorum.

Kısa bir söyleşiden sonra eşimle pazarı Pazar edip sevişmeye başladık. Bu günekadar eşimi hiç götten sikmemiştim. Kendimce denemek histedim. Öpüşüp koklaştık.Elleşip yalaştık. Ve eşimi Domalttım. İlkin amına girdim. Sikimi iyice am suyuile ıslattım. Amından çıkıp yalamaya başladım. Yanlışlıklaymış gibi göd deliğinide yalıyordum. Nefesi hızlanmaya hırıltılı bir halde bana seslendi. Adi sokdiye Amına bir daha girdim. Hızlandım. Bir daha bir daha girdim. Çıkardım. Vesikimi eşimin göd deliğine dayadım. Yasemin’i sikeceğim günün provasınıyapıyordum sanki. Eşimden ters bir tepki almadım aksine sikim rahat girebilsindiye bacaklarını ve götünü uygun vaziyette kaldırıp indirmeye başladı . Sikimyavaş yavaş göt deliğinden içeriye girdi. Bir müddet hareketsiz kaldık. Sonrayavaş yavaş ileri geri hareket etmeye başladık. Bu hareketler benide eşimide çoketkilemişti. İlk defa eşimi götünden sikiyordum. Eşim aniden titremeye başladıorgazm oluyordu elimi çabuk tutup bende patladım ve götünün içine spermlerimi boşaltım. Götünden sızan spermler bacakarasından aşağılara doğru sızıyordu. Yüzü kıpkırmızıydı. Mutluluktan gözleri camgibiydi. Öpüşmeye başladık. Yavaş yavaş sakinledik. Konuşmaya çalışıyorduk. Bendönüp dolaşıp konuyu Yasemin e getiriyordum.

– Yasemin nasıl. İyi anlaşabiliyormusunuz.

– Evet

– Nasıl bir kadın.

– Kocası tarafından hep horlanmış ezilmiş.

– Başbaşa kaldığınızda neler konuşuyorsunuz.

– Havadan sudan. Yemeklerden. Temizlikten. ,

– Anlaşıyor olmanıza sevindim.

– Niye bu kadar Yasemin hakkında sorular soruyorsun.

– Hiiç öylesine. (anladı diye ödüm koptu)

– Ne öğrenmek istiyorsan dos doğru sor.

– Ne bileyim işte.

– Sana ve aile düzenimize zarar vermesinde..Çok çabuk sıkı fıkı olduk. Sadeceçekindim.

– Merak etme iyi biri.

(bu arada çırılçıplakız. Yasemin’in Y sini duysam sikim kalkıyor.) Bilmiyorkieşim onları video kamera ile hizlediğimi. Sonra konu sexe geldi. Erkek erkeğesevişmeye, kadın kadına sevişmeye geldi. Eşim bu konuları pek açıp konuşmazdıbenimle.. ama bu sefer eşim açıyordu bu konuları.

– Sana bağzı sorular soracağım. Ama bana samimi cevap ver.

– Peki

– Ben bir kadın ile sevişiyor olsam. Bana nasıl bir gözle bakarsın.

– Bilmem. Nasıl bir gözle bakmam gerekir.

– Her halde beni ve evini ihmal etmediğin sürece ve bu konuyla ilgili herhangibir dedikodu duymadığım sürece karışmazdım. O senin cinsel tercihin derdim.Sanırım.

– (anladı diye içimdeki korku dahada arttı.)

– Peki sen niye sordun.

– Hiiç bir film seyrettimde. Merak ettim. Senin tepkin nasıl olur diye.

Derken tekrar öpüşmeye ve sevişmeye başladık. Ama bu seferki kısa sürdü. Banyodanoktalandı. Duşumuzu akdık giyindik.

Ben iyiden iyiye Yasemin’i amından götünden sikmeyi ağızına boşalmayımemelerinin üzerine boşalmayı istiyordum. Hergeçen gün beni hedefimeyaklaştırıyor. Eşimin ve Yasemin in bunu anlamaması için dua ediyordum. Bu aradaYasemin bize gelince benim yanımda her zamankinden daha rahat hareket ediyor.Rahat oturup rahat konuşuyor. Kendi eviymiş gibi davranıyordu. Eşimi ve Yasemini seyrettiğimi bilselerdi. Kıyamet kopardı herhalde. Bu bir oyundu. Yok yoksavaştı. Stretejik savaş. Yine bir gün Yasemin’in bize oturmaya geleceğininhaberini aldım. Her zamanki gibi hazırlığımı yaptım. Yasemin çıka geldi. Eşimkahve yaptı.

Telefonun var diye eşimi çağırdım. Eşim kahveleri mutfakta bırakarak telefonabakmaya gitti fırsat bilerek ilaçlı şekerleri kahvenin içine attım. İçilenekadar muhabbet ettik. İçildiğinden emin olunca bir sebep bulup dışarı çıktım. 20dakika gibi kısa sürede tekrar geldim. Zile bastım. Eşim kapıyı açtı. Anahtarımıunutmuşum dedim. Yatak odasına doğru ilerledim. Evin içerisinde farklı biratmosver vardı. Ama çözemedim. Görünürde ters bir şey gözükmüyordu. Aylin inüzerinde etek vardı. Eşim pek etek giymezdi. Göz ucuyla baktığımda Yasemin deoturuyor gözüküyordu. Neyse anahtarımı yatak odasından alıp kapıya yöneldiğimdekapının arkasında 2 adet külot gördüm. giyilmiş iki kilot . o an eyecanlandım.Eyecanımı gizleyerek dışarıya çıktım. Artık finale çok ama çok yakın olduğunuhissediyordum. Merdivenleri inerken. Yasemin i nasıl sikebilirim planları ileuğraşıyordum. Yinede çekiniyordum. Ya bir aksilik çıkarsa. Sonra çıkmazdır deyipkendimi teselli ediyordum. İlaçtaki prosüdür gereği gerekli zamanı yasemin e tanımam gerkliydi. İki saat kadar oyalandım ve evegeldim. Devamı için ÇOK İSTERSEN OLUR (3) okuyun…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Çok Istersen Olur – 1

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Apartmanın merdivenlerini birer birer çıkarken hiçimde tarifi yapılmaz birheyecan vardı. Kapıya yaklaştım. Biraz soluklandım. İçeriden yüksek valumlumüzik sesi geliyordu. Yavaşça anahtarımı kapıya uzattım ve açtım. Görünürlerdekimse yoktu. İçeriye girip yavaş hareketlerle kapıyı kapattım. Hemen saklamışolduğum kameraya doğru yürüdüm. Halen yerindeydi. Ve çalışıyordu. Parmakuçlarıma basaraktan sessiz bir vaziyette mutfağa geçtim. Ortalığı birazdinledim. Sanki ev bomboştu. Yavaşça süzülerek oturma odasına girdim. Kimseyoktu. İçimden allah allah nerede bunlar dedim. Tekrar harekete geçerek yatakodasına doğru yöneldim. Kapıya yaklaşınca eşimi arkasından gördüm. Yasemin ingözleri bağlanmış, yatağa yüzü koyun yatırılmış domaltılmış bir vaziyette idi.Aylin Yasemin’in kalçalarını yalıyor ısırıyor du . Ellerini ve ağızınıkullanarak Yasemin in amını ve götünü yalıyordu. Parmaklarını amına sürtüyor,götüne sokuyordu. Yasemin sadece inliyor zevk çığlıkları atıyordu. Eşim müziğin ritmine uygun olarak parmaklarını ileri geri oynatıyordu. Aynızamanda götü ile amı arasındaki bölgeyi sürekli yalıyordu. Benim geldiğimifarketmemişlerdi bile. Sessizce geri çekildim. Ne yapmam gerektiğini düşündüm.Ya durup hizleyecektim. Yada bende katılacaktım. Bu arada aylardan beri hayalinikurduğum sikişe yaklaşıyordum. Oturma odasına girip yavaş hareketler ilesoyundum. Çırıl çıplak kaldım. Tekrar yavaş hareketlerle yatak odasının kapısınakadar geldim. Eşim elindeki hıyarı Yasemin in amına sokup sokup çıkarıyordu. Bireli ile de Yasemin kendi amını okşuyordu. Eşimde diliyle eşlik ediyordu. Yaseminin amı sırılsıklamdı. İniltiler bağrıltılar zevk çığlıkları birbirinekarışmıştı. Hıyar Yasemin in amında iken eşim bir parmağınıda Yasemin in götünesokmaya çalışıyordu. Parmaklar bir bir Yasemin in götüne girip çıkıyordu.Yavaşça ilerledim. Ve eşime dokundum. Ufak bir irkilme oldu. Sessiz ol işaretiyaptım. Eşim şokta idi. Sesiz oldu. Ve yaptığı işe devam ediyordu. Yasemin ingözleri bağlı idi.. Eşimle yavaş hareket ederk yer değiştirdik. Bu sefer benhıyarı Yasemin in amına sokup sokup çıkarıyordum. Eşim ise sadece yalıyordu.Amına soktuğum hıyarı yavaşça göt deliğinin üzerine getirdim. Ve bastırdım.Hıyar içeri girdi. İleri geri hareket ettirmeye başladım. Yasemin artıkinlemenin ve hızlı nefes almanın üst noktalarına doğru çıkmaya başladı. Eşimsadece elleri ile Yasemin i okşuyor ve dili ile amını götünü yalıyordu. Hıyarıyavaşça götünden çıkardım. Ve ilk defa elimle vücuduna dokundum. Parmaklarımıamına soktum. Derken götünede. Sonra ayağa kaltım. Ve sikimi Yasemin in kıçınadoğru yaklaştırdım. Ve dokundurdum. Yasemin irkilerek doğruldu. Gözlerini açtı.Bir eşime bir bana baktı. Sonra yavaşça başını tekrar yastığa koydu. Bende bunufırsat bilerek sikimi Yasemin in götüne sokmuştum. Götü çok sıcak ve sertti. Eşim taşaklarımı emiyordu. Bende aylardan beri hayalinikurduğum Yasemin i sikiyordum. Ve alan razı satan razıydı. Size daha öncebahsettiğim vücudunda bulunan üç siyah bölgeden birini şu an sikiyordum.Hareketlerim hızlanmaya başladı. Yasemin in de çığlıkları. Götünden çıktım. Sırtüstü yatırdım ve göğüslerinin üzerine otuzbir çekerek boşaldım. Eşimde Yaseminde bir şeyler söylemek istiyordu. Sus işareti yaptım. Ve sikimi onlara doğruuzattım. Bir taraftan eşim bir taraftan Yasemin sikimi yalıyorlardı. İçindekalan birkaç damla meniyi bir biri , Bir diğeri içiyordu.. Sakinlemiştim. Eşiminde Yasemin inde dudaklarından öptüm. Ve konuşmayı ben başlattım.

– Hanımlar; sizlere teşekkür ederim. (Yasemin ve eşim hala şokta idi.)

Eşim konuya girdi..

– Geldiğini hiç duymadık.

– Kendinizi çok kaptırmıştınız.

– Çok özür dilerim.

– Niye

– Böyle olsun istemezdim.

– Benide aranıza almak büyük incelikti

– (Yasemin konuya girdi.)

– Çok utanıyorum

– Hayır utanılcak bir şey yok.

– Yemek yemek gibi su içmek gibi hava solumak gibi bir ihtiyacını gördün.

– Aksine ben çok memnun oldum.

– Bu olayın aramızda kalacağını ümit ediyorum. Oktay ın bilmesini istemiyorum.

– Tabiki Oktay bunu bilmeyecek.

(Yasemin biraz rahatlamıştı.)

Eşime dönerek göğüslerini yaladım. Ve tekrar sevişmek istediğimi söyledim.

Eşim ala şoktaydı. Yasemin de öyle.. Bir birlerine baktılar . Eşim sikimiyalamaya başladı. Yasemin sadece seyrediyordu. Sikim tekrar sertleşince eşimedöndüm Yasemin i davet etmeyecekmisin dedim. Eşimde Yasemin i kolundan tutupyatağa çekti. Bu sefer bilinçili ve istekli olarak üçlü sevişmeye başladık. Eşimsikimin üstüne oturdu. Yasemin de ağızıma amını verdi. Yasemin in amını yalıyor.Eşimi de amından sikiyordum. Yasemin de eşimin göğüs üçlarını dişliyor yalıyoröpüşüyorlardı. Yasemin in amı sırılsıklam olmuştu. Pozisyon değiştirdik.İkisinide domaltmıştım. Bir eşimin amına giriyordum. Bir Yasemin in amına. Buböyle sürüp gitti. Boşalacağımı anladığımda seslendim.

– Patlayacağım. Hanginiz istersiniz. İkisi birden bağırdı BEN diye. Ve en son YASEMİN in içinde iken patladım.

– Sipermlerim amının derinliklerine doğru yol almaya başladı. Fazla gelenlerdebacaklarının arasından aşağıya doğru sızıyordu. Ve içinden çıktım. Eşiminbakışları arasında sikimi Yasemin e yalatmaya başladım. Yalaya yalaya sikimitemizlemişti Yasemin. Eşimde Yasemin in amını yalıyordu. Bu sevişme değişik pozisyonlarla bir müddet daha sürdü. Ve sonra duş aldık. Kurulandık. Giyindik.Kimsenin ağızını bıçak açmıyordu. Ben suskunluğumu bozdum.

– Güzel dakikalardı değil mi ? Sadece kafa salladılar. Ve Yasemin eve gitti.Eşimle baş başa kaldık. Eşim bu olayı başından sonuna kadar bana anlattı.Karşılıklı özürler dilendi. Birbirimizi sevdiğimizi dile getirdik. Falan filan. Her yiğidin bir yoğurt yeğiş tekniği vardır. Benimkisi de bu . Bu sefer böyleoldu. Planlı programlı ama kesin sonuç. Haa Oktay ve Yasemin le halengörüşüyoruz. Eşim ve Yasemin in ilişkisi sürüyor. Ara sıra benide aralarınaalıyorlar. Şimdilik bu kadar. Unutmayın bir şeyi çok istiyorsanız. İsteğinizingerçekleşmesi için mücadele edin. Sonuca gitmenizi engelleyecek pürüzleri tespitedin ve onları ortadan kaldırın. Ve benim gibi mutlu sona ulaşın.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Çok Istersen Olur

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Bu yaşanmış hikayenin başı ÇOK İSTERSEN OLUR(1)’de

Sessiz olmaya gayret ediyordum. Ve şimdi sizlere kamerdan gördüklerimi vekonuşmaları aktaracağım.

Eşim Aylin ve arkadaşı Yasemin iç çamaşırları ile evin içerisinde dolaşıyorlar.Eşimin üzerinde beyaz, Yasemin’in üğzerinde borda renkli iç çamaşır var. Eşimbanyo yapacağını söyleyerek soyunmaya devam ediyor. Yasemin’e istersen sendebanyo yap rahatlarsın diyor. Eşim banyoya girip yıkanmaya başlıyor . Bir ikidakika sonra Yasemin banyoya gelip Eşim Aylin’i taciz etmeye başlıyor. Sanırımilaç yavaş yavaş Yasemin’i etkilemeye başladı diye düşünürken eşim de butacizlere cevap vermeye başlıyor. Öpüşüyorlar. Yasemin yavaş yavaş eşimedokunmaya onu okşamaya başlıyor eşimde ürkek ve acemi bir şekilde Yasemin dengördüklerini yapmaya çalışıyor. Birbirlerinin göğüslerini pançalıyorlar.Yalıyorlar. Isırıyorlar. Tuhaf sesler zevk iniltileri duyuluyor. Yasemin eşimibanyonun duvarına yaslıyor. Bir elini sabunluğa bir elini de fiskiye askısınakoymasını söylüyor. Ve ayağını kaldırıp küvetin üzerine koyduruyor. Sonrayavaşça aşağılara doğuru eğilip eşimi yalamaya okşamaya devam ediyor. Apış arasına kadar geliyor. Ve ihtirasla o muhteşem yeri yalamaya başlıyor.Her dil darbesi eşimdeki reaksiyonu artırıyor. Sesler farklılaşıyor. Zevkiniltileri artıyor. Ve eşim ilk defa bir bayan tarafından orgazma ulaştırılıyor.Vicudunun kasılıp titrediğini görüyorum. Ve roller değişiyor. Bu sefer Yaseminküvetin içine giriyor. Eşim Yasemin’in vicudunu okşuyor. Göğüsleriniyalıyor,ısırıyor. Yasemin’de titremeler ve soluk alış verişleri artıyor. EşimYasemin’den öğrendiklerini Yasemin’in vicudunda uyguluyor. Öpüşüyorlar. Venihayet benim sikmeyi planladığım yasemin in amını yalamaya başlıyor.Dakikalarca yalıyor. Yasemin de bir müddet sonra kasılmalar başlıyor. Sestonları artıyor. Ve nefes almalar hızlanıyor. Yasemin de orgazmı yaşıyor. Birmüddet banyoda kalıp öpüşüyorlar. Sonra dışarı çıkp kurulanmaya başlıyorlar.Yasemin’in ten rengi eşiminkinin yanında peynir gibi beyaz . Kara gibi gözükenüç yer var. Göğüs uçları hafif kıllı amı, ve göd deliği. Ve benim hayal ettiğim üç yer. Olabildiğimce sakin olup . Yasemin’e sahip olacağım günübekliyorum. Kafaya koymuştum. Sikecektim Yasemin’i. Sadece zaman kolluyordum.

Bu arada Banyodan çıkan eşim ve Yasemin kurulanırken birbirlerine dokunupoynaşıyorlar. Birden Yasemin Ekrandan kayboluyor. Tekrar ekranda gözüktüğünde elinde bir adet hıyar bir adethavuç var. Eşimi kanepeye yatırıyor.Amını yalamaya başlıyor. Ona ne yapmasıgerektiğini anlatıyor. Ve sağ elinin avuç içi ile amını okşuyor. Yavaş yavaşeşim kendinden gecmeye başlıyor. Ve Yasemin parmaklarının birini eşimin amınasokuyor, birini çıkarıyor. Eşim zevkten resmen kıvranıyor Yasemin in kollarında.Ara sıra yalıyor amını ara sıra hızlanıyor. Yasemin çantasına uzanıp ikiprazervatif çıkarıyor. Birini hıyara takıyor. Birini havuça . ParmaklarınıSoktuğu amına hıyarı yavaş yavaş sokmaya başlıyor. Aynı zamanda da yalıyor. Sırahavuça geliyor. Prezervektifli avucu eşimin göd deliğine sokmaya çalışıyor.Biriki denemeden sonra birazı giriyor. Eşim bir çığlık atıyor. Bu çığlık acı vezevk çığlı gibi görünüyor. Ve amında hıyar götünde havuç bir ileri bir gerihareket ediyor. Ve amı ile götü arasını diliyle sürekli yalıyor. Ve eşim kaçdefa orgazma ulaştı bilmiyorum ama ben patlamak üzereyim. Roller tekrardeğişiyor. Yasemin’in amı yalanıyor. Götü yalanıyor. Parmaklar amına götünesokuluyor. Sonra parmakların yerini hıyar ve havuç alıyor. Eşim Yasemin’i resmenhıyarla ve havuçla sikiyor. Yasemin bir taraftan inliyor bir taraftan eşimeküfür ediyor. Bir taraftan hoşuna gidtiğini gözteren ifadelerde bulunuyor. VeYasemin de kasıla kasıla boşalıyor. (Bende orada olup eşimi ve Yasemin’i sikmeyiçok istedim. )

Tekrar bonyoya yöneldiler öpüştüler okşadılar birbirlerini yıknaıp çıktılarkurulandılar. Giyindiler ve bir kahve içip Yasemin çıkıp gitti. Video kamerdabaşka ayrıntı yoktu. Ama sıra bende idi. Yarağım şişmiş kalınlaşmış kıpkırmızıolmuştu. Yatak odasına doğru yürüdüm. Eşim uyuyordu. Çırıl çıplak soyundum.Yanına uzandım. Bir elimi göğüslerine bir elimi amının üzerine koydum. Yavaşçaokşamaya başladım. Bir tepki Bekliyordum. Beklediğim tepki gecikmedi. Eşimdebenim sikimi okşamaya başladı. Saat kaç çok geç olmadımı gibi muhabbetler geçti.Bende seninle sevişmek istiyorum dedim. Verdiği cevap her zamankinden farklıidi. Kaltı yatakta oturdu ve bir hamle yaparak benimkini ağızına aldı. Benisikmeni istemiyorum. Ama seni boşaltıp rahatlamanı sağlama gerk dedi. Ve yalayayalaya , sikimi okşaya okşaya beni azının içine boşalttı. Tüm menileri yuttu.Lavobaya gitti. Dişlerini fırçaladı. Ve yatağa geldi. Rahatladınmı diye sordu.Cevabım evet olunca ben banyonun yolunu tuttum. Duş aldım. Ve yattım. Sabahsı Pazar sabahı idi. Biraz mahçup bir vaziyette banabir şeyler anlatacakmış gibi davranıyor. Ama sonra vazgeçiyordu. Kahvaltıdır.Bulaşıktır. Çamaşırdır. Derken Pazar gününü bitirmek üzereydik. Eşim konuşmayabaşladı..

– Birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Ateş basıyor. Kanım kaynıyor sanki.Sürekli sevişmek istiyorum.

– Bende (anladı galiba ilaç kattığımı )diye düşünürken. Sessiz kalmayı ve onudinlemeyi tercih ediyorum.

Kısa bir söyleşiden sonra eşimle pazarı Pazar edip sevişmeye başladık. Bu günekadar eşimi hiç götten sikmemiştim. Kendimce denemek histedim. Öpüşüp koklaştık.Elleşip yalaştık. Ve eşimi Domalttım. İlkin amına girdim. Sikimi iyice am suyuile ıslattım. Amından çıkıp yalamaya başladım. Yanlışlıklaymış gibi göd deliğinide yalıyordum. Nefesi hızlanmaya hırıltılı bir halde bana seslendi. Adi sokdiye Amına bir daha girdim. Hızlandım. Bir daha bir daha girdim. Çıkardım. Vesikimi eşimin göd deliğine dayadım. Yasemin’i sikeceğim günün provasınıyapıyordum sanki. Eşimden ters bir tepki almadım aksine sikim rahat girebilsindiye bacaklarını ve götünü uygun vaziyette kaldırıp indirmeye başladı . Sikimyavaş yavaş göt deliğinden içeriye girdi. Bir müddet hareketsiz kaldık. Sonrayavaş yavaş ileri geri hareket etmeye başladık. Bu hareketler benide eşimide çoketkilemişti. İlk defa eşimi götünden sikiyordum. Eşim aniden titremeye başladıorgazm oluyordu elimi çabuk tutup bende patladım ve götünün içine spermlerimi boşaltım. Götünden sızan spermler bacakarasından aşağılara doğru sızıyordu. Yüzü kıpkırmızıydı. Mutluluktan gözleri camgibiydi. Öpüşmeye başladık. Yavaş yavaş sakinledik. Konuşmaya çalışıyorduk. Bendönüp dolaşıp konuyu Yasemin e getiriyordum.

– Yasemin nasıl. İyi anlaşabiliyormusunuz.

– Evet

– Nasıl bir kadın.

– Kocası tarafından hep horlanmış ezilmiş.

– Başbaşa kaldığınızda neler konuşuyorsunuz.

– Havadan sudan. Yemeklerden. Temizlikten. ,

– Anlaşıyor olmanıza sevindim.

– Niye bu kadar Yasemin hakkında sorular soruyorsun.

– Hiiç öylesine. (anladı diye ödüm koptu)

– Ne öğrenmek istiyorsan dos doğru sor.

– Ne bileyim işte.

– Sana ve aile düzenimize zarar vermesinde..Çok çabuk sıkı fıkı olduk. Sadeceçekindim.

– Merak etme iyi biri.

(bu arada çırılçıplakız. Yasemin’in Y sini duysam sikim kalkıyor.) Bilmiyorkieşim onları video kamera ile hizlediğimi. Sonra konu sexe geldi. Erkek erkeğesevişmeye, kadın kadına sevişmeye geldi. Eşim bu konuları pek açıp konuşmazdıbenimle.. ama bu sefer eşim açıyordu bu konuları.

– Sana bağzı sorular soracağım. Ama bana samimi cevap ver.

– Peki

– Ben bir kadın ile sevişiyor olsam. Bana nasıl bir gözle bakarsın.

– Bilmem. Nasıl bir gözle bakmam gerekir.

– Her halde beni ve evini ihmal etmediğin sürece ve bu konuyla ilgili herhangibir dedikodu duymadığım sürece karışmazdım. O senin cinsel tercihin derdim.Sanırım.

– (anladı diye içimdeki korku dahada arttı.)

– Peki sen niye sordun.

– Hiiç bir film seyrettimde. Merak ettim. Senin tepkin nasıl olur diye.

Derken tekrar öpüşmeye ve sevişmeye başladık. Ama bu seferki kısa sürdü. Banyodanoktalandı. Duşumuzu akdık giyindik.

Ben iyiden iyiye Yasemin’i amından götünden sikmeyi ağızına boşalmayımemelerinin üzerine boşalmayı istiyordum. Hergeçen gün beni hedefimeyaklaştırıyor. Eşimin ve Yasemin in bunu anlamaması için dua ediyordum. Bu aradaYasemin bize gelince benim yanımda her zamankinden daha rahat hareket ediyor.Rahat oturup rahat konuşuyor. Kendi eviymiş gibi davranıyordu. Eşimi ve Yasemini seyrettiğimi bilselerdi. Kıyamet kopardı herhalde. Bu bir oyundu. Yok yoksavaştı. Stretejik savaş. Yine bir gün Yasemin’in bize oturmaya geleceğininhaberini aldım. Her zamanki gibi hazırlığımı yaptım. Yasemin çıka geldi. Eşimkahve yaptı.

Telefonun var diye eşimi çağırdım. Eşim kahveleri mutfakta bırakarak telefonabakmaya gitti fırsat bilerek ilaçlı şekerleri kahvenin içine attım. İçilenekadar muhabbet ettik. İçildiğinden emin olunca bir sebep bulup dışarı çıktım. 20dakika gibi kısa sürede tekrar geldim. Zile bastım. Eşim kapıyı açtı. Anahtarımıunutmuşum dedim. Yatak odasına doğru ilerledim. Evin içerisinde farklı biratmosver vardı. Ama çözemedim. Görünürde ters bir şey gözükmüyordu. Aylin inüzerinde etek vardı. Eşim pek etek giymezdi. Göz ucuyla baktığımda Yasemin deoturuyor gözüküyordu. Neyse anahtarımı yatak odasından alıp kapıya yöneldiğimdekapının arkasında 2 adet külot gördüm. giyilmiş iki kilot . o an eyecanlandım.Eyecanımı gizleyerek dışarıya çıktım. Artık finale çok ama çok yakın olduğunuhissediyordum. Merdivenleri inerken. Yasemin i nasıl sikebilirim planları ileuğraşıyordum. Yinede çekiniyordum. Ya bir aksilik çıkarsa. Sonra çıkmazdır deyipkendimi teselli ediyordum. İlaçtaki prosüdür gereği gerekli zamanı yasemin e tanımam gerkliydi. İki saat kadar oyalandım ve evegeldim. Devamı için ÇOK İSTERSEN OLUR (3) okuyun…

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Kiracının Kızkardeşi

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

günlerden pazardı. apartmanda kimse yoktu. kiracının ailesi ve benimailem gezmeye gitti.ben evde kaldım. onun evde olduğunu bilmiyordum. hep onudüşünerek 31 çekiyordum. tv seyrederken birden telefon çaldı. arayan oydu. tv`da kanallar kaybolmuş gel tamir et dedi.bende hemen yanına gittim. kapıyı çaldım kapıyı açtı.

evde ondan başka kimse yoktu. kapıyı açtı üstünde bol bir etek. üstende dar birbluz vardı. televizyon odasına geçtik. ben kanalları ayarlarken ada beniseyrediyordu. bacak bacak üstüne atmış eteğini biraz yukarı çekmişti. ayarlamambitti. tam kalkıyordum ki üstüme atıldı. dudaklarımı yalamaya başladı. bendefırsatı geri çevirmemek için sevişmeye başladım. o dolgun ve sert kalçalarınıeteğinin altından okşamaya başladım. yatak odasına gidelim dedim. tamam dedi.sevişmeye devam ederek ayağa kalktık.

iki bacağını kaldırarak belime attım. onu taşıyarak yatak odasında yatağa attım.sen yap dedim. üstüme çıkyı. dizlerinin üstüne çöktü. eteğini çıkardı. beni soduve sikimi amına yerleştirdi. zıplamaya başladı bende ellerimle bluzunun üstündenokşamaya başladım. çıkar dedi. bluzunu çıkardım. sütyeninide çıkardım. göğüslerimuhteşemdi. üstüme yattı. ben ters gönüp üstünde gidip gelmeye başladım. kızlığıbozulmamiyı. sevişerek gidip gelmeye başladım. zevkten ikimizde uçuyorduk. tamboşalmaya başlamıştım. ağzıma ver dedi. tüm mayamı yuttu. o daha boşalmamıştı.amını yalamaya başladım. oda boşalmaya başladı bende onunkini yuttum. kangelmeye başladı. yatak hep kan oldu. daha sonra banyoya girdik.

banyo macerasını daha sonra yazacağım.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Türbanlı Sevgilim

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

selam hikaye severler. ben hakan. bundan iki yıl önce bir chat kanalınatakılırken bir bayanla sohbet etmeye başladık. tanışma faslı derken eskişehirdeolduğunu söyledi. bense istanbuldaydım ve uzağız diye önceleri hiç önemsemedim.bir iki hafta sonra tel numaramı istedi. bende ilginçlik olur diye verdim. banaresim yolladı bende yolladım. türbanlı ve çok güzeldi. birkaçgünde bir teldekonuşuyorduk. bazende nette buluşuyorduk. birkaç ay geçince bayağı samimiolmuştuk. eşinde ayrılalı 3 yıl olmuştu. mutsuz bir evlilik yapmış. eşi yataktabaşarılı olamadığı için her defasında onu feci şekilde dövüyormuş. bir gün yine nette konuşurken “sen dul bir bayansın. cinsel ihtiyaçlarınınasıl karşılıyorsun?“ diye sordum. oda “ mastürbasyon yapıyorum“ dedi.ve bu konudan bir daha konuşmak istemediğini söyledi. artık hergün teldekonuşuyorduk. birbirimizin sesini duymazsak deliriyorduk. ilk fırsattabuluşacaktık.

altı ay filan olmuştu. beni arayıp iki gün sonra doğum günü olduğunu söyledi vebenide davet etti. bende doğum günü sabahında yola çıktım. öğlen saatleriydieskişehirdeydim. akşama kadar şehri gezdim ve ona hediye aldım. saat altıdaverdiği adrese gittim. zili çaldığımda kapıyı başka biri açtı. hilali sordumiçeride olduğunu söyledi ve beni içeri aldı. bir iki dakika sonra hilali görüncenutkum tutuldu adeta. muhteşem güzelliğiyle odayı dolduruyordu. bana sarılıpöptü. ben adeta bir boşluktaydım. kulağıma eğilip “aşkım toparlan, herkessana bakıyor“ dedi. ve çok güzel bir akşam geçirmiştik. ben geç olduğu içinçıkıp otele gitmek istediğimde birazdaha kalmamı istedi. misafirler birer birergidiyordu. hilal hep beni engelliyordu. en sonunda hilal ben ve bir arkadaşıkaldık. oratlığı şöyle bir toparladık. arkadaşı gözden kaybolunca bana kaçamaköpücükler veriyordu. başbaşa oturup üçümüz bayağı sohbet ettik. saat 2 filanolmuştu. ben “ artık otele gideyim“ dediğimde onlar “ busaate otel bulamazsın, burada kal“ dediler. bende kabul ettim.bana salonda kanepede yatak yaptılar. herkes odasına çekildi. ışıklar sönüncearada loş bir ışık belirdi. bunun hilalin odasında geldiğini anlamıştım. veaklıma hilalin mastürbasyon yapması geldi. acaba nasıl yapıyordu. o andadayapıyormuydu? gidip izlemeliydim. salonda çıkıp hilalin odasının kapısınayaklaştım kapı hafiften aralıklıydı. aralıkta bakınca hilalin yatağı tamkarşımdaydı. yanılmıyordum. hilal yataga yüzüstü uzanmış, bacaklarını iki yanaaçmış, yatağa sürtünüyordu. geceliği engel olduğu için yukarı çekmeye başladı.muhteşem bacakları vardı. hafifçe kalkıp geceliğini çıkardı. ben neredeyseçıldıracaktım. yarağım kazık gibi olmuştu. tekrar aynı pozisyonu alıp sürtünmeyebaşladı. sürtünmenin etkisiyle külodu kalçalarının arasına girdi. ben artıkdayanamıyordum. içeri girmeye karar verdim.yavaşça odaya süzüldüm. hilal bellibelirsiz iniltiler çıkarıyordu ve beni farkedecek halde değildi. sırtına dokunmamla fırlaması bir oldu. hemen toparlanıp çarşafı üstüne sardı.ben geveleyerek özür diledim. oda “çok korktum“ dedi. ben halageveliyordum. bir kaç dakika sonra kendimi toparladım. yatağa oturup konuşmayabaşladık. konuyu cinselliğe getirdim. ve onu istediğimi söyledim. sadecegülümseyince cesaretlenip üzerindeki çarşafı çekip aldım. hilal “işimi yarımbıraktın, tamamlada kendini affettir“ dedi. bende ona “ hep türbanlıbiriyle sevişmek istedim, türbanını örtermisin?“ dedim. oda beni kırmadı.ayağa kalkıp türbanını taktı. üzerinde külot, sutyen ve türbanıyla muhteşemdi.tam önümde duruyordu. bacaklarını okşamaya başladım. göbeğini öpüyor, dilimigöbeğinde gezdiriyordum. üzerimdeki t-shir`üçıkarıp beni yatağa uzattı ve alteşofmanıda çıkardı. külodumun üztünde yarağımı okşuyordu. üzerime uzandı.delicesine öpüşüyorduk. dudakları sıcacıktı. bir elini külodumun içine sokupyarağımı okşuyordu. “bu gece beni uçur aşkım“ diyordu. ben ona ` `sansürü kaldıralım“ dedim, kabul etti. sutyenini çıkardım ve sırt üstüyatırdım. memelerini yalıyor, öpüyor, uçalrını ısırıyordum. hilal “erkeğimsik beni, doyur, uçur beni“ diye inliyordu. memelerinde aşağılara doğrukaydım. külodu ıslanmıştı. ama ben hala hilalin amına temas etmemiştim. elimiiçeri sokup amını okşadım. hilal kıvranıyordu. belli belirsiz hırıltılarçıkarıyordu. külodunu yana sıyırıp amını öpmeye başladım. dilimi amına sokmayayeltendiğimde hilal titremeye başladı ve ben hemen çekildim.(menilerini ağzımadeğdiremezdim. iğrenirim) hilal şiddetli bir şekilde boşaldı. amınıtemizledikten sonra tekrar öpmeye başladım. dilimi sokmaya başladım. amı birfırın gibiydi. birden tekrar mastürbasyon yapması geldi aklıma.aynı pozisyonualmasını söyledim. itaatkar bir şekilde yaptı ve yatağa sürtünmeye başladı.bende elimi bacak arasına götürüp külodunu sıyırdım. yarağımı amına sürtemeyebaşladım. hilal “ erkeğim hep bu pozisyonu düşüyordum. sok artık“ diye inledi. bende yarağımı yavaşça amına sokmaya başladım. hilal yatağasürtünüyordu bende amına girip çıkıyordum. külodu engel oluyordu. parçalayarakfırlattım. yüz üstü çevirip üzerine abandım. bacaklarını belime dolayıpelleriyle belimde kavradı ve kendine çekmeye başladı. “kökle erkeğim. sonunakadar sok“ diyordu. bende “harikasın, amın muhteşem“ diyordum. bir süresonra ben uzandım hilal üzerime çıktı. adeta üzerimde rodeo yapıyordu.“erkeğim, sikicim amımı parçala“ diyordu. kudurmuştuk. delicesinesikişiyorduk. üç defa ben dört defa hilal boşalmıştı. sabah beni öperekuyandırdı. saat 12 olmuştu. sadece üzerinde türbanı vardı. ve bir eliyledeyarağımı okşuyordu. yarağım sertleşmeye başlayınca tepesine öpücük kondurdu.dilini değdirince ben yarağım iyice sertleşmişti. ağzına alıp ileri geri yapmayabaşladı. müthiş zevk alıyorduk. hilale “kocan seni hiç arkadan siktimi?“dedim. oda “ amımı sikemediki götümüde siksin. sen sikermisin?“ diyesordu. ben zaten dünden hazırdım. çekmecede kremi alıp yarağımı kremledi. vedudaklarımı öpmeye başladı. bende hilalin götünü parmaklamaya başladım. gtübiraz açılmıştı. ben sırtmıarkaya yaslayarak oturdum. yarağım füze gibidimdikti. hilalde sırtını bana dönüp bacaklarını iki yana açtı. yarağımı götünedayadım. hilal yavaşça oturdu. yarağım götüne girmiyordu. hilal arkadaşı duyardiye bağırmamak için kendini zor tutuyordu. yarağımın kafası girmiştiki hilalyeniden kalktı. “ aşkım çok acıyor“ dedi. yarağım götünün ağzındaydı.sürtünüyorduk ki ben hilalin belinde belide kavrayıp aşağı bastırdım. yarağımköküne kadar götüne girmişti. hilal bir çığlık attı. çarşafı alıp ağzınabastırdı. bir kaç dakika öylece durduktan sonra oturup kalkmaya başladı. önceyavaş yavaş sonra hızlandı. tam o sırada “ ben çıkıyorum, siz keyfinizebakın“ diye bir ses ve paşinde kapının kapanma sesini duyduk. hilalinarkadaşı çığlığa uyanmış ve bizi rahat bırakmıştı. hilal artık bağırarak oturup! kalkıyordu. ikimizde çığlık çığlığa boşalmıştık. kalkıp beraber duş aldık veakşama kadarevde çıplak gezerek aklımıza gelen her pozisyonu denedik. akşam tamben evde çıkıyordumki hilal “son kez erkeğim“ diyerek eğildi yarağımıçıkardı ve saksafon çekti. ben tam boşalacakken hilali domaltıp eteğinitopladım. külotsuzdu ve yarağımı arkadan amına soktum. bir iki pompaladıktansonra amına şiddetle boşaldım. ben istanbula döndükten sonra hergün telleştik.ve hilalde milli eğitim bakanlığında istifa edip istanbula taşındı. ve birdersanede işe başladı. şimdi beraber yaşıyoruz. hilal 7 aylık hamile.(hamile amaçok sert olmasada sex yapıyoruz) bana bir bebek verecek. onu çok çok çokseviyorum. 2 hafta sonrada nikahımız var.(yok nerede olduğunu söylemeyeceğim.fazla kalabalık istemiyoruz)

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Arkadaşım Nurdan`la Birlikte

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

merhaba ben 18 yaşında bir gencim.size başımdan geçen bir olayı anlatmakisterim.ben okuıl başladığında yeni taniştığım arkadaşlarımdan nurdanı çokbeğeniyordum.ve onu arzuluyordum.birgün o dersten tuvalete gitmek için izinistedi.bende fırsat bu fırsat deyip bende izin aldım.o kızlar tuvaletine girdikapılarda kilit yoktu tuvalete girdi o.ben de arkasından kızlar tuvaletine bendegirdim.o tam çıkarken ben hemen kapıyı itip onunla birlikte aynı ttuvaletegirdim.o bana ne yapıyorsun dedim ben hemen ağzını kapatıp seni istiyorumdedim.bana olmaz dedi.ben olur dedim ve eteğinin altından amını okşamayabaşladım.ilk önce bana karşı geliyodu ama sonra o da zevke girdi.birbirimizi hemokşuyor hemde konuşuyorduk.bana öğretmen merak etmiş olabilir.dedi ben bırakmakistemiyodum ama dediği dğoruydu.ve ben ona eviine gitmemesini ve annesinearkadaşına gideceğini söyle dedimbende yurdumdan izin alırım dedim.o tamamdedi.ve akşam bir yerde buluşma kararı alıp tuvaletten çıktık.sınıfın önüne varasıya elimi eteğinin altından çıkarmadım bana çek elini aşkım birigörebilir dedi.bende tamam dedeim.ben ona sen gir benim yarak çok büyük küçülsüngirerim dedim.ve beini dudağımdan öpüp girdi.akşam ben bir otelde bir gecelikyer ayarladım.ve buluşacağımız yere gittim oda sonra geldi.ben otele önce girdimve oda sonra geldi.hemen sikişmeye başladık ogun sabaha kadar sikştik ben denakan bütün menileri o yalayıp yuttu.okuldayken birgün bana gelip hamile olduğunusöyledi ben ilk önce sevindim ama daha soınra mecburen aldırmasını söyledim o daçaresiz üzüle üzüle aldırdı.yarın bişr daha aynı otelde buluşup sikişeceğizumarım bundan sonmrada hamile kalmaz.onu da yaptıktan sonra sizeanlatacağım.amabunca götten d e sikeceğim bana şans dileyin.ha bu arada onunlameslek sahibi oduktan sonra evleneceğime söz verdim ama ben evlenmeyeceğim benonun amını yardım oda bana yetti.dedim ya yarın birda ha yaracağım ama bunca hemamını hemde götünü yaracağım.ii günler

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bartın`lı Eminem

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

merhaba ben şuan 22 yaşındayımaskerligimi bartında yaptım karakoldaydım yaklaşık bir yıl oldu biteli şimdianımı anlatacam

ben 5 aylık askergen görev başında bir kadına aşık oldum adı emine bende 1 yaşbüyükdü anımın ilginç yanı işte burda ben onun telefon numarasını ögrendim ve aklıma koymuşdum onu sikecem diye akşamnöbetinde aradım onu beni eveni davet etti ve bende saaat 3de evine gittim evikarakoldan 200 m. aşagıdaydı evi 3 kattadı biraz konuşduk kapının önünde ozaman kocasıda evde yoktu kömür ocaklarında geceçidi şansa emine sarı renkigecelikle karşıma çıkmışdı gözleri mavi başı örtülüydü benn onunla el ko şakasıyapıyordum oda sesini çıkarmıyordu tabi sonunda dedim emine agzım kurudu birbardak su istedim içmek için bana su getirdi su içerken baş örtüsü yere düşdü veo sırada yeni banyo yapmışdı ve benim yaragım taş gibi olmuşdu 6 aydı am yüzügörmemişdim aklıma koymuşdum onu sikecem diye ben yavaş yavaş ona sürtüyordumoda ses çıkarmıyordu dayanamadım dudaklarına yamışdım ilk önce sen ne yapıyonben evliyim dedi ama yaragımı his etince dayanmadı ses çıkarmadı sonra dudaklarını emiyordum ve oda deliçesine sevişiyordubeni yatagına götürdü birbirimizi soyduk ben onu başdan sona kadar yalıyorum2 çocugu olmasına ramen ammı çook dardı emine nin ammını yalarken emminezevkden hadi sok çabuk bende yavaş yavaş sokmaya başladım ben soktukça erkegimbenim kocam beni hiç böyle sikmemişdi sonra yaragımı agzına aldı saksafonçekiyordu emine emine sonraa dedi banyoya geçelim ammında az kıl vrdı traşköpügünü aldım eminenin ammına sürtüm ve traş edtim oda beni traş edti ve sonraçamaşır makinesinin üstüne oturdu bacaklarını attı omuzuma bende götüne kremsürtüm götüne sokmaya başladım zevkden ıhhhhhhb ahhhhh ohhhh canım demeyebaşladı tam boşalçakdım ver agzıma dedi emine tam agzına alırken boşaldım otohumlşarı zevkle içiyordu ama daha aklımdan çıkmıyor emine askerligim bitenekadar 2 günde bir gidip evinde sikim çıkıyordum ve ondan bir çocugum oldu şuanaklımdan çıkmıyor emine aşkım emine işte benim askerligim bu daha devamı var grup sex de yaptırdık biz emine kardeşi selen ve ben oanımıda sonra anlatırım görüşmek üzere

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

O Nasıl Bir Zevkti

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Arab

Benim öyküm Istanbulda basladi,Almanya da tesadüfen ayni kisiyle devametti ve sonu cok aci bir hüzünle sona erdi.Ilknur du adi.Adi gibi muhtesem birfizigi güzelligi cekiciligi vardi onun.Zeytinburnunda bir arkadasiminmahallesinde komsusuydu ve herkes hasta oluyordu ona.Ben Almanyadan tatilegitmistim o sene(1993).Artik bilemiyorum o ilk karsilastigimiz an son modelMercedesmi yoksa benim sikici bakislarimmi etkilemisti onu.Yasi 19 olmasinaragmen adeta bir afetti,güzelligi yazilarla anlatilamaz.Ilk görüste ne olursaolsun ben bunu sikmem lazim diyordum kendi kendime.Onu görmem yetiyordu,sikimaninda kazik gibi dikiliyordu.O derece bir fistikti.Ilk tanisma faslinda hemenkonuya girdim ve onunla sikismek istedigimi söyledim.O da cok cesaretliymiskiolabilecegini fakat karsiliginda yüksek oranda ücret alacagini söyledi.Hicdüsünmeden hemen kabul ettim cünkü degerdi onu sikmeye.Ve ayni aksam Sisli degüzel bir otele gittik.Ha unutmadan yazayim bu meger belli kisilerle para karsiligi yatarmis.Neyse odamiza cekildigimizde hic vakit kaybetmedenhemen soyunmaya basladik.O neydi öyle böyle beden hayatimda ilk defagörüyordum,tas gibi dimdik memeler vücudu balik gibiydi.Yavas yavas sevismeyebaslamistik.Dilimle vücudunu adeta masaj ediyordum ve o zevkten bagirmayabaslamisti.Sinirsiz amina kadar heryerini yaliyordum doymadan.Cok uzun zamanyaladiktan sonra o taarruza gecti ve yarragimi sicacik dudaklariyla yalamayabasladi.Cok sürmedi ve hemen roket gibi fiskirdi menim suratina.Köpek gibiyaliyordu hic durmadan.Saniye bile vakit birakmiyordu nefes almama.Bu defaarkasina gecerek alev alev yanan amina öyle bir soktumki zevktenhaykiriyordu.Böyle bir firsati bir daha vermez diye heryerine yarragimisokuyordum.Ister inanin ister inanmayin sabaha kadar araliksiz sikistik,odabende zevkten ucuyorduk.Sabah oldugunda ücretini vermek istedigimde bana cokzevk aldigini ve iliskimiz devam etmesini istedi.Bende severek kabulettim.Iliskimiz üc hafta devam etti ve ben Almanya ya geri geldim.Aradan yedi ay gecmisti bir telefon geldibana.Kulaklarima inanamiyordum,oydu Almanya ya gezmeye gelmisti ve onu almamiistiyordu Hamburg dan.Hic vakit kaybetmeden yola koyuldum aldim geldim.Bir haftaboyunca deliler gibi sevisip sikistik.Sonra onu Istanbul a gerigönderdim.iliskimiz 5 sene devam etti sonunda ben ayrilmaya karar verdim,cünkionu deliler gibi sevmekten korkmustum,maglum para karsili baskalariyla yatiyordugecimi bundandi.Ben ise böyle birisini aile olarak kabul edemezdim ve onadamaddi destek ömür boyu veremezdim.Aradan uzun seneler gecmesine ragmen onuunutamadim cünkü unutulacak biri degil.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Okulun Bahçesinde

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Bu olay geçen kış başıma geldi. Çok şeker ve sıcakkanlı bir kızdı. O güne kadar sadece bir kez yiyişebilmiştik. Çok güzel sevişmişti. Ogünden sonra onunla tam bir ilişki kurmak istiyordum. Çünkü beni hiçbirkız bukadar etkilememişti. Bir akşam aklımızda hiç yokken buluşmaya karar verdik. Semtlerine çağırdı beni. Giderken biraz heyecanlı birazda üzgündüm. Çünkü; yanına gidiyordum fakat evi ve arabası müsait olmadığı için ona dokunamicaktım. Ama yinede onun yanında olmak bile sevindiriyordu beni.

Buluştuk ve biraz yürümeye karar verdik. Bir otoparkın içerisinden geçerken durduk be öpüşmeye başladık, beni daha fazla birlikte olma isteği sarmıştı. Her hareketi her dokunuşu beni daha fazla tahrik ediyordu. Beraber bir okul bahçesine gittik. Havanın biraz serin ve karanlık olmasından dolayı bahçede kimsecikler yoktu. Ufak ufak birbirimize dokunuşmalrımız yine başladı. Dudaklarımız birbirine kenetlendi. Okadar güzel öpüyordu ki… ve her dokunuşumuz her öpüşümüz bir ahenk içerisindeydi, tenlerimiz aynı dili konuşuyordu. Göğüslerini açıp öpmeye ve yalamaya başladım. Daha sonra pantolon düğmelerini açıp elimi bacak arasına soktum, su gibiydi, bu beni dahada heyecanlandırmıştı. Elimle önünü yavaş hareketlerle okşamaya başladım. Kendinden geçmişti onun bu hali benide de çıldırtıyordu. Hızlı hareketlerle okşaya okşaya onu boşaltmıştım. Boşalır boşalmaz benim önüme geçti. Oral yapmak istiyordu bana, beni boşaltmak istiyordu, hızlıca pantolonumu indirdim, dayanamıyordum artık, ve orala başladı harika yapıyordu bu işi bir kez daha yapmıştı ve eli ve dudaklarını aynı anda kullanması mahfediyordu beni. En sonunda geldim. Bir titremeyle birlikte ağzının içerisine bütün spermlerini boşalttım.

Sonra konuşmaya başladık ama ikimizede yetmemişti. Daha fazlasını istiyorduk. Dayanamadım yine ve altındaki pantolonunu iyice sıyırdım. Yandaki ufak duvara çevirdim ve eğilmesini istememe gerek kalmadan anlamıştı beni. Arkadan vajinasına giricektim. Prezervatifimi taktım ve içine girip çıkmaya başladım. Ben hızlandıkça oda bağırmamak için kendini zor tutuyordu. Ve ikinci kez boşaldım.

Yetmemişti yine ikimizede aradan 10 dk. geçtikten sonra çimenlere uzandık. Hava soğuktu ama biz nerdeyse terliyorduk. Çimenlerde bir süre birbirimize sarılarak yattık, soğuk işlemiyordu ikimizede. Çimenlerin üzerinde tekrar seviştik ve bir kez daha boşaldık ikimizde. Üç kez karşılıklı boşalmanın zevki oldukça iyiydi. Hala elimizden geldiğince buluşmaya özen gösteriyoruz. Ben onun gibi sevişen birini daha tanımadım.

Şimdi ayrıldık onunla. Onun gibi ateşli kızlarla tanışmak keşke yeniden kısmet olsa…

Gönderen:
[email protected]
icq: 178517044

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

kurtköy escort escort ümraniye rus escort gaziantep escort şişli escort keçiören escort bahçelievler escort kayseri escort escort ankara gaziantep escort erotik film izle tuzla escort izmir escort izmir escort izmir escort kocaeli esgort kocaeli escort kocaeli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti mecidiyeköy escort şişli escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort beylikdüzü escort bakırköy escort taksim escort istanbul escort mersin escort escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan sincan escort otele gelen escort etlik escort bahçeşehir escort eryaman escort demetevler escort numberoneescorts.com muğla escort ensest hikayeler hurilerim.com kuşadası escort bayan Escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort batman escort bayburt escort bartın escort ığdır escort bilecik escort manisa escort mersin escort muğla escort ordu escort osmaniye escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa sınırsız escort bursa escort bayan porno izle bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit erzincan escort erzurum escort eskişehir escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort Antalya escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com webmaster forum canlı bahis illegal bahis illegal bahis kaçak bahis canlı bahis güvenilir bahis