Süper Yenge

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

ben 23 yasındayım amcamlarda kalıyordum yengem muhtesem bir gote sahiptigenis gottu beni cılgına ceviriyordu evde kimse yoktu ben ve yengem baktımbanyoya gidiyor kapıyı kapattı biraz bekledim sonra hemen banyonun kapısınaanaktar deliginden yengemi izlemeye basladım tam goremiyordum ama idare edecekbir gorusum vardı basladım benim aleti kurcalamaya bir posta geldim yengemcıkmaya hazırlanıyordu bende hemen uzalastım tv seyrediyormusum gibi kanallarızaplıyorum nese yengem ustunu giyinmek icin odası gitmis bende fırsat bu fırsathemen yoneldim oraya kapısı hafi acık bornozunu cıkarmıs aynada kendinebakıyordu ustunu giymek icin domaldı yataktan kulodunu alırken bende yavascakapıdan iceri sızdım kalbim deli gibi atuyordu bagıracak die odum patlıyordugotune yapıstım yengem cıglık ve korkuyla kafasını cevirdi ne yapıyorsun bırakbeni diye itti ama artık ipler kopmustu her yerini ellemeye basladım yengemyalvarıyordu yapma diye bende sadece bir kere diye soyluyordum opmeye basladım bir elimle oksayıp sıkıyor diger elimlede amını oksuyor kendimedogru bastırıyordum kasılan vucudu yavas yavas gevsemeye basladı hızla cevirdimve dudaklarına yumuldum bir sure sonra oda basladı sevismeye orada kucama aldımbacaklarını belime sardı vede cılgınca opup yalamaya basladı yaga yatırdımboynundan assaga dogru yavasca operek amına kaydım dilimi iceri sokup sokupcıkartıyordum yeter gir icime diye inlemeye basladı cevirdim dizlerinin ustundedomalttım amına dogru aletimi getirdim ve kokledim acıyla yuzu koyun yattı hemencektim ve ileri geri gitmeye basladim yengem haykırıyordu amnından cıkartım karaincisine kondurdum olmaz dedi daha once yaptırmadıgını cok acıdıgını duydugunusoyledi kim takar biaz parmakla genislettim ve girdim yengem cıkar diyeyalvarıyordu hızlı gidip gelince acı zevke donustu hızlandım ve gotune buyuk birzevkle bosaldım yengem hemen agzına aldı kalanlarıda yuttu kalktık giyindikcocukları gelmisti tam zamanın da isi bitirmistik yengemi her gun sikiyorum sıra 3 kızına gelmisti 3de birbirinden dehsetgotleri var onlarıda sonraki yazılarımda yer vericem ….

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Orta Yaş Sapığı Oldum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ass

Adım Mine, 18 yaşında sarışın güzel ve seksi bir kızım. anlatacaklarımorta yaşlı erkeklere olan ilgim ile ilgili aslında ama bu arada pasif birlezbiyen olduğumuda söylemeden geçemiycem. aslında hikaye klasik, orta karar birseks deneyimim vardı. bir iki erkek arkadaşımla sevişmiştim erkek olarakgüzeldi. okadar.. ama hocamın birine aşıktım, baştan çıkarttımda onu.. ama odabozmamıştı beni.. sadece ağzıma veriyodu.. birde beni okşuyor ve yalıyordu.. müthişzevk alıyordum.. yalvardım ona beni bozması için .. yapmadı.. neyse bu yaz başıbarda 30 yaşlarında bir adam ilgimi çekti.. yanına gittim.. oda bendeiçkiliydik. gerçi ben sadece iki bira içmiştim, canım adamı acayipistiyodu.. benimle seks yaparmısın deyiverdim birden.. güldü. yaşın kaç senindesede ona sanane istiyormusun beni.. merak etme ilk düzen sen olmayacaksındedim.. neyse kaldığı yazlığa götürdü.. sevişmeye başladık.. daha doğrusu kendimionun ellerine bıraktım.. ne isterse yapıyordum.. ağzıma verdi, yarrağını öncearzuyla sarıldım yalayıp emdim.ve o sırada sarı amcığımda dilini hissettim.bir taraftandaparmağınla göt deliğimi zorluyordu…patladı ağzıma ve yut onları küçükfahişe..diye bağırdı. tamamına yakınını yalayıp yuttum.. zaten sperm tadınıseviyordum.. neyse tekrar aldım yarağı ağzıma .. kalkar kalkmaz yalvardım hadi yapartık diye..neyse sonra adam bacaklarımı omuzuna attı veönce yavaş biyokladıktan sonra birden abandı..işte nihayet..müthişti.acaip bi zevkti..iniminim inliyordum oysa bana kaltak adi küçük sarı fahişe diyo.ve sikmeye devamediyordu..harikaydı..aşağılaması bile benim hoşuma gidiyordu.içime boşaldı…veasla kimsenin spermlerini dışarı boşalttıramam heralde.müthiş.nefis.anlatılamazbi zevk..neyse tekrağ ağzıma verdi..seviştik tekrar ..birden yine domal orospusenimi eğlendiricez..domalda adam kandırmak neymiş gör dedi..ve domaldımönünde..kalçalarıma yapıştı.,yarağını biriki sürttü önce ..sonra tanrım..sonraben acı büyük bi acıyla bağırdım.sus adi şırfıntı..deyip deyip köklüyordu. kasıkları kalçalarıma ikide bir sertçe vuruyor..acım azalıyor..ayrı garipbi zevkalıyordum..neyse sonrasına ..yarım saat kadar dinlendik ve bana dönüm neduruyosun adi şırfıntı siktir ol git diye bağırdı..evden çıkarken bir kez dahalütfen..hiç değilse ağzıma alayım diye yalvardım..başımı yakaladı aşağı ve önünebastırdı..ve başla kaltak dedi..ağzıma boşalmadı çıkardı ve suratıma fışkırttıspermlerini..ağzım yüzüm buluzum spermlenmişti..o şekilde çıktım evden..ertesigünü gitmişti..ve ben onu çok istiyordum..götüm hala acıyordu ama keşkeolsaydıda 10kere daha sikseydi..şimdi gençlerle orta yaşlılar arasındaki farkıbiliyorum..

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Alman Komşumla

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

BEN 20 yasinda almanyada yasayan bir Türk Gencim.Size bu yaz tatildebasima gelenleri anlatacagim.Ben Cok Yakisikliyimdir Kizlar hep pesimden kosuyorbuda bana cok Zevk veriyor ama geleyim konuya, Bir Yaz sicakliginda bizim evdeyine kimse yokdu ben ciplak geziyordum evde bizim alman balkonunda yatiyordubende bizim balkondan asagiya bakiyor onu seyrediyordum bikini mayo su ilegünesleniyordu kocasi isteydi.Sikim Füze gibi oldu kadin 38 yasinda ama cokSeksi tam Sikici bir kadin oda Beni begeniyordu bakislarindan billiydi benigörünce bir baska bakiyor hep.Beni Balkonda Görünce seyreddigimi fark etti vegüldü bende geri güldüm ve icimden SENI SIKICEM diye havalara giriyordum.icerigirdim ve Soguk bir Dus Aldim geldigimde balkonda yoktu,merdivenden seslergeliyordu demekki camasir asmaya evin tavanina cikiyordu bende firsat iste budedim ve havlumu belime sarip yukari ciktim beni görünce agzi acik kaldi benicünkü böyle hic görmemisti benim vvucut Spor yapdigimdan cok gelismis ve seksiydi damarlarim vücudumun heryerinden cikmis kaslarimda gelismisgörmeye degerdi kadinin yanina gittim ve havlumu bellimden cekip al as dakurusun dedim kadinda zevkle yaparim dedi zaten hep böyle bir ani bekliyordumdiyerek dudaklarima sarildi sikimi eline verip oksuyordu bende gögüslerinioksuyordum sikim yine füze gibi oldu kadin korktu cünkü benimkisi 23cm di korkmaaz sonra üstünde de zevkden dans edeceksin dedim hosuna gitti ve güldü hemenyalamaya basladi cok zevk aliyordu büyüklügünden kadin (adi claudia) kuduruyorduadeta.Bir kac dakika sonra agzina akittim herseyimi yuttu ve cok tatlimisdedi.Claidiyi Altima aldim ve Kocaman Sikimi Amina DAyadim uzun diye hepsinisokamadim ama uzunlu ve hele Sikimin Kalinligi Claudiyi Cildirtiyordu cok seslibagiriyordu agzini tutdum onu sikmek cok güzeldi cok tatliydi al sana TÜRK SIKIdiyordum icime dibine kadar vuruyordum Sikimi acimadan Cok hosuna gittmis 4-5kere bosaldi.bende ikinci kez dölerimi amina saldim.Sira gelmisdi göttüne ama sikim büyük diye cikiniyordu ama ben dinlemeyip göttünedaldim daracik göttüne iyice actim git gel git gel kadin ölecekti zevkdensimdiye kadar Benim gibi Erkek görmemis böyle güzel SIK yemedim diyetekrarliyordu hep ikiseverde götüne akittikdan sonra kadin gitmek istiyordu 2saaten beri sikiyodum kocasi heran gelecekdi ama ben dinlemiyordum beraber asayaevlerine gittik Claidi camdan bakiyor kocasi gelcek diye beni arkadan aminaveriyordum Claudi cok güzel bir kadin böyle Sikisi Cokdan Hakediyordun diyordumona Beni Artik hep Sikebilirsin diyordu bende Zaten Sikicegim diye geri cevapverdim bi göttüne bi amina sokuyordum zevk sulari her yerden akiyordu ve bende5inci kez amina patladim sonra hemen görüsmek üzere deyip eve cikip bir dusaldim Claudiyi bir gün sonra göerünce bir hos yürüdügünü fark ettim……..sonragürüsürüz!!!!

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ev Sahibime Aşık Oldum – 1

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

MERHABALAR.HIKAYEME BASLAMADAN ONCE BU SITEYI BANA BIR ARKADASIM GONDERDI ICIN ONA TESEKKUR EDERIM.HIKAYEM TAMAMEN GERCEKTIR VE BANA BU SITEYI ONEREN O ARKADASIM SAYESINDE BULDUM VE HIKAYEMI YAZMAYA KARAR VERDIM.

ADIM AHMET.45 YASINDAYIM EVLIYIM VE ESIMLE COK GUZEL VE MUTLU SEXYASANTIMIZ VAR.BUNDAN 5 YIL ONCE SIMDIKI EVIMIZE KIRACI OLARAKTASINDIK.EVSAHIBIMIZ DUL BIR BAYAN ADI SEVGI HANIM.5 YIL ONCE 55 YASINDAYDISIMDI 60.EV SAHIBIM SEVGI HANIM OLDUKCA MUTEVAZI AMA COK TITIZ BIR BAYAN.ESINIBUNDAN 15 YIL ONCE KAYBETMIS.IKI KIZI VAR AMA ONLARDA ALMANYADA.APRTMANIMIZ 2KATLI VE 3 KIRACI VE EV SAHIBIM SEVGI HANIMLA APARTMANDA OTURUYORUZ.BIZ ALTKATTA EV SAHIBIMIZ BIZIM USTUMUZDE.KOMSULARLA COK IYI GECINDIGIMIZ GIBI EVSAHIBIMIZLEDE COK COK IYI ANLASIYORUZ.HATTA OKADAR KI EV SAHIBIMIZ HEMEN HEMENHER AKSAM BIZE GELIP YATMA SAATI GELINCE EVINE GIDIYORDU.ONA BUNDAN 3 AYONCESINE KADAR NE BIR YAN GOZLE NDE BIR HARD NIYETLE NE DUSUNDUM NEDEYAKLASTIM.ANNEMIZ GIBI SEVERDIK SAYARDIK.AMA BUNDAN 3 AY ONCE NE OLDUYSAOLDU.BEN ISTERIMDE IS KAZASI GECIRDIM VE SOL AYAGIM BILEKTEN KIRILDI VEHASTANEDE BIR GUN YATTIKTAN SONRA AYAGIMI DIZIME KADAR ALCIYA ALIP EVEGONDERDILER.TABIIKI ACIK ISTIRAHAT KULLANACAKTIM.EV SAHIBIMIZ GUNDUZLERI DE BIZE GELIYORDU VE ESIME YARDIMCIOLUYORDU EV ISLERIMDE.BEN SALONDA CEKYATI ACP HASTANEDEN CIKTIGIM GUNDEN BERICEKYATTA YATIP KALKIYORDUM VE EV SAHIBIMIN EVDE DOLASIRKEN ONUN COK GUZEL BIRVICUDA SAHIP OLDUGUNU FARKETTIM.DAHA BIR HAFTA GECMEMISTIKI IZMIRDENKAYINVALIDEM TELEFON ETTI VE KAYINPEDERIMI HASTANEYE YATIRDIKLARINI HABER VERDIVE DURUMUNUN COK CIDDI OLDUGUNU TELEFONDA SOYLEDI VE ESIMIN IZMIRE GITMESINIISTEDI.BENIM EVDE KIRIK AYAKLA OLDUGUMU BILIYORDU AMA ESIMIN GITMESIGEREKIYORDU.EV SAHIBIMIZ SEVGI HANIM ESIME MERAK ETMEMESINI SOYLEDI BEN AHMETEBAKARIM DEDI VE ESIM HAZIRLANIP KIZIMLA IZMIRE YOLA CIKTILAR.MEVSIM BUNDAN 3 AYOLDUGUNU NASIL OLDUGUNU SOYLEMEME GEREK YOK SANIRIM.BIRAZ SICAKTI HAVALAR VE BEN ESIMIN HAZIRLADIGI YEMEKLELE IDARE EDIYORDUM VE 2 GUN GECMISTIKI ESIM BENI ARADIVE BIRKAC GUN KALMASI GEREKTIGINI SOYLEDI.TELEFONLA KONUSURKEN EV SAHIBIM GELDIVE NELER OLDUGUNU SORDU.KISACA ANLATTIM VE SEVGI HANIM TELEFONU ELIMDEN ALDI VE ESIME HICBIR KONUDA ENDISE ETMEMEMESINI SOYLEDI.EV SAHIBIMHAZIR GELMISKEN EVI BIRAZ TOPARLAYIM DEDI VE ISE KOYULDU.SALONDAKI CEKYATTAUZANMIS TELEVIZYON SEYREDIYORDUM VE EV SAHIBIM BENI TELEVIZYON SEYREDERKENENGELLEMESIN DIYE ONUMDEN GECERKEN BIRAZ DIKKAT EDIYORDU.ISTER ISTEMEZ GOZUMONUN KALCALARINA ILISTI.BOL VE UZUN BIR ETEGI OLMASINA RAGMEN KALCALARI BELLIOLUYORDU.MUHTESEMDI.SEVGI HANIM ISINI BITIRIP BIRAZ SONRA YINE GELECEGIM DEDI VECIKTI.BEN YALNIZ KALDIM VE HASTANEDEN GELIGIM GUNDEN BERI BANYO YAPAMADIM.BANYOYAPMAYA KARAR VERDIM AMA AYAGIM DIZIME KADAR ALCIDA OLDUGU ICIN NASIL YAPACAKTIMDUSUNURKEN BANYOYA YAVASA YAVAS GIRDIM.BANYODAKI TABUREYE ZOR DA OLSAOTURDUM.AYAGIMI KUVETIM KENARINA KOYDUM ISLANMASIN DIYE VE YIKANMAYABASLADIM.COK DIKKAT EDIYORDUM.BIR ARA EV SAHIBIM EVE GELDI VE BENI SALONDAGORMEYINCE SESLENDI.BENDE ONA SESLENDIM BANYODA OLDUGUMU SOYLEDIM VE KENDIMIBIRAZ TOPARLAYIM DERKEN BIRDEN USTUNE OTURDUGUM TABURE KAYDI VE BEN YERE GOT USTU OTURDUM.EV SAHIBIM GURULTUYU DUYUNCA HEMEN BANYOYA GELDI VE BENKALKMAYA CALISIRKEN(TABIIKI CIRIPCIPLAKTIM)SEVGI HANIM BENI ELLERIMDEN TUTUPYARDIM ETTI AYAGA KALKMAYA.KALKTIM VE HEMEN ELIMI ONUME YANI SIKIMI KAPATMAYACALISSAMDA ARTIK SEVGI HANIM BENIM SIKIMI GORMUS KAFASINI YANA CEVIRMISTI VEBANYODAN CIKMAMA YARDIMCI OLDU.BORNOZUMU UZATIRKEN GOZLERI BENIMSIKIMDEYDI.KURULENIP CAMASIR GIYMEYE CALISTIM AMA BIR TURLU KILODUMUGIYEMIYORDUM.CEKYATA UZANDIM VE KILODUMU GIYMEYE CALISIRKEN SEVGI HANIM KILODUTUTUP GIGDIRMEYE YARDIMCI OLUYORDU.BEN BIRDEN ELINI TUTTUM VE INIK SIKIMINUSTUNE KOYDUM.BIRDEN IRKILDI VE : NE YAPIYORSUN OGLUM.DEDI AMA ELINI SIKIMINUSTUNDEN CEKMEDI AKSINE AVUCUNU ACTI IYICE VE SIKIMIN GOVDESINI TUTMASI ICINELINI DAHA DA COK BASTIRDIM SIKIMIN USTUNE.:YAPMA EVLAT AYIP GUNAH DESEDEGOZLERI BENIM KALKMAYA BASLAMIS KOCAMAN SIKIME TAKILIP:15 YILDAN BERI ILK DEFACANLI CAPCANLI YARRAK TUTUYOR DEDI VE :NE OLURSA OLSUN DERKEN SIKIMI OKSAMAYABASLADI VE DUDAKLARINI ISIRIYORDU ARTIK.BEN CEKYATA IYICE UZANDIM VE SEVGI HANIM OTEKIELINLEDE TASAKLARIMI OKSAMAYA BASLADI VE :ARTIK DAYANAMIYORUM DEDI.NE OLACAKSAOLSUN DER DEMEZ SIKIMI AGIZINA ALDI VE EMMEYE BASLADI.ANLASILAN IYICEAZMISTI.BIRAZ EMDI VE SIKIMI IYICE TUKURUKLEDI VE ETEGINI KALDIRIP USTUMECIKTI.BEN KILODUNU CIKARAYIM DEDIM AMA O KILOT GIGMEMISTI.BIRAZ GULUMSEDI VESIKIMI GOVDESINDEN TUTUP ATES GIBI YANAN AM DUDAKLARIN ARASINA KOYUP YAVASCASIKIMIN USTUNE OTURMAYA BASLADI.INANILMASI GUC AMA OKADAR SIKI AMI VARDI KISIKIM ZOR DA OLSA YAVAS YAVAS AMININ ICINE GIRERKEN SEVGI HANIM GOZLERINIKAPATIP OOOOOOOOHHHHHHH DERKEN SIKIMIN TAMAMEN GIRMESINI SAGLADI.SIKIM TAMAMENGIRDI.SEVGI HANIM USTUME YATTI DUDAKLARINI DUDAKLARIMA YAKLASTIRDI VE :BIZ NEYAPIYORUZ DERKEN YAVASCA HAREKETLENIP USTUMDE SIKIMIN USTUNDE SIKISMEYEBASLADIK.KENDISI DAHA GIYINIKTI VE BEN HICBR SEY YAPAMADAN SADECE BELINE SARILIPONU KENDIME DOGRU CEKIYORDUM KI SEVGI HANIM HIZLANMAYA BASLADI VE :MUTHISSSSS MUTHISSSS.DERKEN ANLASILAN AM SUYUNU IYICE AKITIKI KASIKLARIM SICACIK VEVICIK VICIK OLDU.BENDE BOSALMAK UZEREYDIMKI BIRDEN IYICE SIKIMIN USTUNE OTURDUVE BEN PATLAMA BASLADIM.OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHH DIYE INLEDI SEVGI HANIM.BIRAZ OYLEKALDIK.SEVGI HANIM USTUMDEN KALKTI VE ISLAK OLAN SIKIMIN KAFASINA BIR OPUCUKKONDURDU VE :OHHHHH BEEEE DUNYA VARMIS DERKEN IYICE CIRIPCIPLAKSOYUNDU.INANILMAZ.VICIDI MUKEMMELDI VE PURUZ YOKTU.TENI HIC GUNES GORMEMISBEMBEYAZDI.YANIMA UZANDI VE SIKIMLE OYNAMA VE MEMELERINI AGIZIMA VERDI.MEMEUCLARI OKADAR BUYUKTU KI SANKI COCUK EMZIGI GIBI.MEMELERINI EMERKEWN SEVGIHANIMA DEDIMKI AMINI YALAMAK ISTIYORUM.BUNCA YIL EVLIYIM AMA HIC AMCIGIMI KIMSEYALAMADI DEDI.VE BIRAZ UTANARAKTA OLSA BASIMIN USTUNE GELIP AYKLARINI ACTI VE OMUHTESEM AM DUDAKLARI ARTIK AGIZIMDAYDI.DILIMI ICINE SOKTUM.FIRIN GIBI SICACIKTIAMIN ICI.AMINI YALADIKTAN SONRA YAVASCA TEKRAR SIKIMIN GOVDESINDEN TUTUPAMCIGINA YERLASTIRDI VE BU SEFER BIRDEN USTUNE OTURUP SIKISMEYE BASLADIK.AYAGIMA DA DIKAT EDIYORDU AMA OKADAR KENDINDEN GECMISTIKI BENDE GOTYANAKLARINA SARILIP GOT DELIGINI YOKLADIM.VE O GUN BIR KERE DAHA SIKISTIK.VEKONUSUP NELER VE NASIL YAPACAZ KARAR VERDIK.ESIMIN HABERI OLMAYACAKTI HICBIRSEYDEN.BIR SONRAKI YAZIMDA NASIL TAMAMEN VE NEDEN EV SAHIBIME ASIK OLDUGUMUYAZACAM.

SIMDILIK HOSCAKALIN

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sonunda Emine`yi Yedim – 1

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

Merhaba ben 21 yaşında bir gencim. Annemin gençlik arkadaşı 50 küsuryaşlarında Emine adında manyak güzel bir hatun vardı. Biraz kilolu ama harikabacakları olan, sarışın kısa saçlı, bronz tenli ve iri göğüslüydü. Dul olan buhatun bir kış gecesi bize gelmişti. O zamana kadar Emineye ilgi duymuyordum. Birsüre sonra Emine Teyze sobadan dolayı çok sıcaklamış annemden üstüne rahat birşeyler getirmesini istemişti. O sırada ben odamdaydım. Bizim evde mutfağa gidenyol oturma odasının önünden geçer. Ben tam mutfağa giderken bir de ne göreyim,Emine geceliğini sıyırmış o muhteşem bacaklar kase gibi çıkmış, yaymışyatıyordu. Bende tabiri caizse şalter atmıştı. Bir süre sonra oturma odasınınkapısı kapanmıştı. Ben de hemen kapı deliğinden rötgene başlamıştım. Amanallahım o ne bacaktı ya… Herneyse onlar gittikten sonra beni bir korku aldı.Acaba Emine teyze onu röntgenlediğimi çakmışmıydı? Aradan birbuçuk yıl geçmişti.Bu arada Emine teyze ara sıra bize geliyor. Manyak gibi giyiniyor, 31 lerimi süslüyordu. Artık dayanamıyordum. Kendi kendime bir sözverdim. Ben bu karıyı sikecektim. Ama bir türlü uygun ortam sağlanamıyordu. Oyaz Emine teyzeler tatile gitmişti. Daha sonra Emine kardeşinden önce gerigelmişti. Yani evde yalnızdı. O yaz günlerinden birinde annem “Emine teyzen detabaklarım kalmış git al” deyince ben hemen uçtum tabii. Ama içimde hiç umutyoktu. Neyse ben salına salına olucaklardan habersiz gidiyordum. Hava gavuramcığı gibi yanıyordu. Terli bir halde Emine`nin kapısını çaldım. Heyhat bir dene göreyim Emine leopar desenli kolsuz bir elbise giymiş altında hiçbir şeyyoktu. Diz üstünden dört parmak boyuna yetişen elbiseden fışkıran bacaklartatilinden vermiş olduğu bronzluk, hafiften yukarıdan belli olan göğüsler ve omuhteşem yüzüyle karşımda belirdi.”Dur getireyim tabakları” deyince kendimegeldim. Aradan bir 10 saniye geçti geçmedi “içeri gel istersen bir kola iç”dedi. Bende fırsat bu fırsat deyip daldım içeri. Neyse oaradan buradan konuştuk. Ben konuyu hep eşşek muhabbetine getirmeye çalıştım.Bir ara bu mutfak tezgahında arkası dönük bir şeyler yıkıyordu. Ben debacaklarına bakıyor, hayaller kuruyordum. Birden Emine bir döndü arkasını benhemen gözümü çevirdim. Bir süre sessizlik oldu. En sonunda “Sen geçen kıştabenim bacaklarıma bakıyordun” dedi. Vay orospu demek çakmıştı dalgayı. Benmüthiş utandım. “Kusura bakma” diyebildim ancak. “Neyse canım erkeksinbakıcan tabii” demezmi. Benim içimde bir umut doğdu. Muhabbet istediğim noktayageliyordu. “Çok mu güzel bacaklarım?” diye sorunca tamam dedim içimden. Bu işolacak. Kısık bir sesle “Güzel” dedim. Emine geldi yanıma oturdu. Bir andayapıştı dudaklarıma.Bende hemen ellerimle bacaklarına atıldım tabii. Bir yandanboynunu öpüyor diyer yandan bacaklarını okşuyordum. Kalbim yerindenfırlayacaktı. Eminenin de nefes alışı hızlanmıştı. Sonra Emine ayağa kalktı.Elimden tutup yatak odasına beni götürürken “ayakta yapalım” dedim. Durup bir kahkaha attı. Çünkü fanfazilerimde onu hep ayakta götten sikerkendüşledim.”Seni puşt” dedi.(Hep küfürlü konuşurdu). Sonra çömeldi vepantolonumu açtı. Benimki eyfel kulesi gibi olmuştu. Birden benim füzeyi ağzınadaldırdı. Hayatımaki en zevkli anlardı. İki eliyle kalçamı kavrayıpileri geriitiyordu. En sonunda “dur boşalıcam” dedim. Emine kendini geri çekti. Spermamleopar elbisesine sıçradı. Sonra üstünü çıkardı. Artık sadece donlaydı. Ben deiyice soyundum. İki kolunu Dolaba dayayıp domaldı. Bende aç bir kurt gibibaşladım bacaklarını emmeye. Sonunda hep hayalini kurduğum bacaklar karşımdaduruyor, yalanmadık tek bir nokta bile bırakmıyordum. Dononu da şak diyeindirdim. Ve muhteşem göt karşımdaydı. Götünüde öpücüğe boğduktan sonra benimkobrayı iki butun arasına yerleştirdim. Yavaş yavaş ileri geri itmeye başlamamla Emine de inlemelere başladı. “ay! ay!” diye inliyor, her bacakları benimbutlarıma çarpışında daha da azıyordum. Dolabın kapakları sallanmaya başlamış, Emine çığlık atmaya başlamış, bende nefes nefese kalmıştım. İyicehızlandığımız bir anda ben bir yandan sırtını yalıyor diğer yandan elimle götünüokşuyor şaplaklar atıyordum. İşte bu seslerin arasında en sonunda boşaldım.Emineyi yemenin verdiği hazla dışarı çıktım ve evin yolunu tuttum. Sonra yarıyoldan geri döndüm. Tabakları unutmuştum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Patroniçem

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

merhaba, öncelikle ben 23 yaşında memleketimden uzakta hem okuyup hemde çalışan bir insanım, sizlerle paylaşacağım bundan tam 3 ayönce gerçekleşti malum o zamanlar havalarında en azgın sıcak olduğu zamanlardıyani. ben konumum ve bulunduğum sehirdeki enbüyük bilgisayar firması olması nedeniyle sizlere şehrimi söyleyemiyeceğim benim çalıştığım yerin sahibi 55-60 yaslarındaki halim bey beni hem okuyup hemde calıştığım için çok severdi ve hiçbir zaman yanından ayırmazdı ve bana kendi oturduğu binanın hemen iki kat aşağı daireden ev tutmuştu işimiz icapı her hafta istanbula giderdik birgün halim beyin karısı bende gidecem demiş işte ne olduysa o anda oldu halim bey bana karısının da geleceğini unutup bana ikimiz için bilet ayırtmamı istedi benide dediğini yaparak istanbula uçaktan hemen yer ayırttım bu arada halim beyin kız kardeşide onlara gelmiş ve yenge hanımda ona biz istanbula gidiyoruz sende gel demiş oda hemen atlayıp olur demiş ve akşam olduğunda biz eve gidip eşyalarımızı hazırlıyacaktıkki halim bey 2 kişilik yer ayırttığını söyleyerek birdahaki sefere demişti yengeye bu arada yenge 40 yaşında sarışın 177-179 boylarında okyanus gibi gözleri olan sacları küt ve okadar hoş kalçası olan birisiydiki bazan hayallerimi bile süslerdi ama hem benden büyük hemde patronumun eşi olduğu için bunu hep içime atıp onun yanındayken onu hep bir teyzem miş gibi görürdüm ve halim beyle yenge hanım kavga ettmeye başladılar ve bende dayanamayıp ben gitmesemde olur siz Porno gidin deyince ordan halim beyin kardeşi hemen lafa atlayınca ben hiç istanbula gitmedim yengemde ümitlendirdi ben gitsem olurmu deyiverdi ve yenge hanımda ona dayanamayıp zaten ben gitmiştim sen git halim de seni orda gezdirsin diyorduki halimbeyde ozaman tam biz bu gün gider sizde hafta sonu yanımıza gelirsiniz diyordu ve ogün pazartesi idi neyse uçağa yetişebilmek için hemen apar topar hazırlandılar ve evden enson halim bey çıkmıştı hava alanına gittik onları uçağa bindirip biz yenge hanımla eve gidiyorduk bu arada ev şehrin biraz dışında olduğundan biraz yolumuz uzundu ve ben yavaş kullanıyordum arabayıki 20 dk. yolu nerdeyse 1 saate çıkarmak üzereyim ve bu arada yenge hanımla muhabbete giriyorduk daha öncelerden de muhabbetim olduğundan her konuyu konuşabiliyorduk malum bekar bir insan olduğum için evime gidip gelen bayan sayısını benbile unutmuştum nerdeyse yengede bana okadar bayanı getirmememi apt. hep benim konuşulduğumu felan bahsediyordu ve bu aarada anahtarın halim bey de kaldığının farkına vardıki artık çok geçti evin anahtarı yoktu ve eve gelmiştik bile bende aynen hep evime genc kızlar gelecek degilya bu gecede sen gelirsin nasıl olsa herkes laf ediyor nolacak adım çıkmış birdefa diyip biraz sakayla karışık teklif etmiştimki hemen kabul etti ve hemen eve gittik benim evim çok düzenlidir ancak eve çok bayan geldiğinden ve benimde niyetim belli olduğundan odaların hepsinde prezarvatif kutuları vardı ve bunları yenge hanım gördü ve bana oo adam bunları kaldırır bari diyince ben okadar çok utanmıştımki yerin dibine girmiştim nerdeyse neyse dedi erkek adamsın nasıl olsa dedi ve bana giyecek rahat birşeyler olup olmadığını sormuştu bende ona hemen bol bir tshirt ve kisa ve bir okadarda bol bir şhort vermiştim o üzerini değiştirmeden banyo yapmak istediğini söylemişti ve bende yapıcam zaten dedimve önce sen yap ben ondan sonra girerim diyerek ona banyoyu hazırladım ve banyoya girdi birden şeytan işte içime girivermişti ve hiçte abaza olmadığım halde abaza bir insanmış gibi usulca banyo kapısına gittim bu arada banyo kapısı bozuk olduğundan tam kapanmıyordu ve tamda küvetin karşısındaydı yengeyi tam ve net bir şekilde görebiliyordum onun okadar güzel bir vücudu olduğunu hiç tahmin etmiyordum beyez teni sarı saçları ve cillop gibi bircok gençkıza taş çıkaracak okadar güzel bir götü vardıki bu güne kadar hiç böyle bir göt görmemiştim ve abazalık damarlarım iyice kabarmıştı ee tabiki öyle bir göt ömrümde görmemiştim ve bu arada benim ufaklık hemen radarları çalıştırarak fırfır dönüyorduki birden yenge beni fark etti sanırım kapıya öyle bir baktıki ben hemen içeri fırladım üzerimi değiştirip oturma odasına tv karşısına geçtim oda banyodan çıkmış yanıma geldi ve üzeri hafif nemliydi ve okadar cok çekici ve sexsiydiki benim ufaklık hemen radarları açıp dikildi shortlu olduğum için hemen fark ediliyorduki bir anda oda fark etti ve bana ben yatacam diyerek nerde yatacağını sordu bende hemen onu benim yatak odama götürüp orda yatmasını önerdim ve tamam dedi ve ben oturma odasına geri döndüm orda yatacaktım ve beni bir türlü uyku tutmuyordu ve bende banyoya girdim malum kapı kapanmıyor ve ben asılmaya başlamıştımki birden kapıya çaktırmadan baktımki yenge hanım beni izliyordu benimde hoşuma gitmişti ve sanki onu görmemiş gibi davranıyordum ve asılmaya devam ediyordum ve banyo faslı bitti ama hala o kapıdan ayrılmıyordu bende alttan don giymeden sadeve shortumu giydim ve üstümede birşey giymedim dısarı cıkıyordumki birden sanki oda yatak odasından çıkıyormuş gibi karşılaştık ve bana uyku tutmadığını bir bardak su içiceğini söyledi koridor dardi ve bana yol verdi bende hemen arkasından geciyordumki birden ona öyle bir sürtündümki sanki onu duvara yapıştırdım ve ondan hiç ses cıkmamıştı bende bundan cesaret alarak tam muttfağa girerken önden bayanlar dedim ve tam kapının ortasındaydım ve oda yan geçmek zorundaydı ve götünü bana döndü ve öyle bir sürtündüki ben iyi ce onu sikmek istediğimi anladım ve o suiçip bardağı rafa koyuyorduki hemen onun arkasından dayanıp yok canım koymana gerek yok bende içecemderken bardagı bana dogru götünü dayayarak enyukarı uzattı ve al alabilirsen diye şaka yapıyordu ve bende bardağa uzanamıyormuş gibi yapıp gidip gelmeye başlamıştımki artık ona tam anlamıyla sokuyordum ve birden dayanamayıp onun ensesinden öpü verdim ve biranda öyle bir irkildiki hemen arkasını dönüp dudağıma yapışmıştı öylece öpüyordumki onu kucağıma alıp odaya gittim ve sevişmeye başlamıştık öyle tatlı sevişiyorduki olgun bir kadın olduğunu her halıyle belli ediyordu ve benim shortumu öyle bir çıkardıki sanki yırttı ve hemen ağzına aldı bende onun amını ve götünü okşuyordumki birden iki senedir yarrağa hasretim dediğini duydum belliki bizim halim bey de işyoktu malum yaştan gerek ve hemen 69 pozisyonuna geçtik öyle bir yalıyordumki onu zevkten çıldırıyordu ve amının dudaklarını hafiften ısırdığımda zevkten öyle bir cığlık atıyorduki ev çalkalanıyordu onun sesiyle ve amını ellerimle öylebir ayırdımki o pembe amı tam anlamıyla tüm harıkalıklarını önüme sermişti ve bende dilimi ayırdığım amının en pembe yerlerine öyle bir sürüyordumdi sanki yalamıyor onu dilimle sikiyordum ve kaç defa bosaldığını hatırlamıyorum ve ensonunda dayanamadığını artık içine girmemi söylüyordu bense ısrarla devam ediyordum artık öyle bir dereceye geldiki beni nasil üstünden atıp üstüme çıktı anlamamıştımki birdensikime öyle bir oturduki taşaklarım resmen benimle onun götünün arasında kalmıştıki bana büyükbir acı yaşatmıştı ama bu acı bir okadar da zevk almama yol açmıştı bir süre git gelden sonda hemen onu altıma alarak öyle bir sikiyordumki üstünde zıplıyordum ve öylece içine iki defa bosalmıştımki o güzel götü aklımdan çıkmıyordu ve bana öyle bir olmaz dediki beni zevkten iyice çıldırtmıştı okda yaydan birdefa çıkmıştı ben onun köpek pozisyonuna geçmesini istedim ve öyle yaptı ben hemen onu yalamaya başlamıştımki agırlıkla götünü yalıyordum ve dilimi bir sik gibi kullanarak onu hazırlıyordum ve artık hazırdı ve dilimle onu ikna etmiştim ama hiç böyle bir şey denemediğini söylediğinde beende zevkler iki katına cıkmıştı hemen başını yavaş yavaş sokmıuştum girmiyordu ve başını iyice tükrükleyip tekrar denedim ve yavaştan başı girmiştiki acıyor diye bagırıyordu ve ben aldırış etmeden zorlayarak yarısına kadar sokmuştumki cıkar cıkar diye bağarmaya başladı ve bende çıkarıyordumki birden ona öyle bir hizla tekrar içine girdimki sonuna kadar girmiştim oda bir çığlık attıki nerdeyse komşular başımıza toplanacaktı ve ağlamaya başladı bende hemen git gel yapmaya başladımki inlediğini fark ettim ve hızlandım bir müddet sonda boşaldım ve öyle bir raahatlamıştıkki ikimizde bitap düşmüştük ve birer sıgara yaktık ben ona nasıl görüşecegimizi anlatıyordum ve aptt. adım çıkmıştı ve burda görüşemeyiz derken birden dudaklarıma yapıştı ve sen merak etme seni kimse aptt. dan laf söyliyemez laf edenlerin hepsini sana siktirecem dediğinde ben zevkten dört köşe olmuştum ve onunla sabaha ve hatta istanbula gideni kadar beraber oldum sonrasında ilk olarak kapı komşum handan teyzeyi siktim ve diğerlerini onlarıda birdahaki sefere anlatıcam.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Ev Sahibime Aşık Oldum – 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Amateur

EVET GACAN YAZIMIN KALDIGI YERDEN DEVAM EDIYORUM.O GUN KONUSTUK NELER VENASIL YAPACAZ KI KIMSEYE CAKTIRMAYALIM ILISKIMIZI DIYE VE SEVGI HANIM EVINEGITTI.O GUTTUKTEN SONRA BEN DE UYUMUSUM KI BIR ARA KAPININ ACILDIGINIFARKETTIM.BU GELEN SEVGI HANIMDI CUNKU ANAHTARI VARDI BIZIM EVIMIZIN.SAATEBAKTIGIMINDA EPEYCE GEC OLMUSTU .SAAT 1 GECE BU SAATTE HAYIRDIR DIYE SORDUGUMDABANA HICBIRSEY DEMEDEN YANIMA UZANDI.USTUNDE GECELIK VARDI SADECE .BENIDUDAKLARINDAN OPTU VE HIC UYUYAMADIGINI SOYLEDI.BENDE ONA SIKICA SARILDIM VEOPUSMEYE BASLADIK.GECELIGI BANA ENGEL OLUYORDU VE SEVGI HANIM KALKIP GECELIGINICIKARDI VE CIRIPCIPLAKTI.BENDE USTUMDEKILERINI CIKARMAYA CALISIRKEN SEVGIHANIMDA BANA YARDIMCI OLDU VE BENDE CIRIPCIPLAKTIM.SEVGI HANIM USTUME YATTI VEMEMLERINI AGIZIMA VRDI.MEMELERINI EMERKEN O DA SIKIMI AVICLAYIP OKSAMAYABASLADI VE BANA:15YILDAN BERI BUGUN GERCEK CANLI CAPCANLI BIR KOCA YARRAK TATTIMAMA DOYAMADIM.VE BU ISI NASIL DEVAM ETTIRMEMIZI DUSUNUP KARAR VERDIGINI BANA ANLATACAKMIS AMA KOCA SIKIMIN TADINA BIR DAHA BAKACAKMIS.OYLE DERKENKASIKLARIMA DOGRU INDI VE KOCA SIKIMI ADIZINA ALIP EMMEYE BASLADI.BIR ELINLE DEKOCA TASAKLARIMI OKSUYORDU.OYLE GUZEL EMIYORDU KI BUGUNE KADAR HIC BIR KADINBENIM SIKIMI BUKADAR GUZEL EMMEMISTI.BEN ONA SESLENDIM BANA DOGRU KALCALARINIDONSUNKI BENDE AMCIGINI EMEYIM.OYLEDE YAPTI.69 POZISYONDAYDIK ARTIK.GOZUMUNONUNDE O KOCAMAN PURUZSUZ KALCALARI VE BEMBEYAZ GOTU VARDI.AMCIGINA DUDAKLARIMIYAISTIRIP AM DUDAKLARINI EMMEYE BASLADIM.AMA GOT DELIGININ O MUHTESEM GORUNTUSUBENI CILDIRTIYOEDU.DILIMI GOT DELIGINE DAYADIM YALAMAYA BASLADIM.BIRDEN KENDINICEKTI SIKIMI AGIZINDAN CIKARIP:SAKIN SAKIN NIYETLENME DEDI.HIC BUGUNE KADARDEGIL DIL DEGIL PARMAK YARRAK BILE GIRMEMISTI VE AYIP DEDI.BENDE SEVGI HANIMDEVAM ET CANIM BAK NE GUZEL OLACAK DERKEN PARMAGIMI HAFIFCE GOT DELIGINESURTMEYE BASLADIM.HOSUNA GITMIS OLACAKTIKI SIKIMI AGIZINA ALIP EMMEYEBASLADI.ARA SIRA DISLERINLE KAFASINI TATLI TATLI ISIRIYORDU KI BEN PARMAGIMI IYICE TUKURUKLEDIM VE GOT DELIGINE SOKMAYA BASLADIMHAFIFCE.KALCALARINI OYNATMAYA BASLADI.ANLASILAN ISTEMIYORDU.BIRDEN DONDU VESIKIMI GOVDESINDEN TUTUP USTUNE OTURMADAN BANA:BAK KOCUM BU YARAK BU KUCUCUKDARACIK DELIGE GIRMEZ.BENDE DENEMEDEN BILEMEYIZKI DEDIM.VE BAKARIZ DEDI.VESIKIMI ACIGININ DUDAKLARINA YERLESTIRDIGI GIBI BIRDEN OTURDU VE SIKISMEYEBASLADIK.BEN ONUN GOT DELIGINI ZORLAMAYA BASLADIM PARMAGIMLA.VE SIKISMEYE DEVAMEDIYORDUK.BIRDEN SEVGI HANIM SARSILMAYA BASLADI.ANLASILAN ORGAZM OLMUSTU KIBENDE BIRDEN ICINE PATLADIM.USTUME YIGILDI KALDI VE DUDAKLARIMDAN OPEREKTESEKKUR EDIYORDU KISIK SESLE.BIRAZ SONRA USTUNDEN KALTI YANIMA OTURDU.VEKONUSMAYA BASLADIK.ESIM 4 GUN SONRA GELECEKLERDI VE NASIL YAPACAKTIK DIYE BANASORDU CUNKU KOCA SIKIMI COK AMA COK SEVMIS VE ONSUZ OLAMAYACAKMIS.DUSUNDUKTASINDIK VE SOYLE BIR KARAR VERDIK.ESIM GELDIGINDE ESIMIN ALTIN GUNU VARDI KENDIARKADASLARIYLA.EV SAHIBIM ESIMIN ALTIN GUNUNDE DEGILDI.KISMETE BAKINKI ESIMINALTIN GUNU BENIM HAVTA TATILIME DENK GELECEKTI.VE KARARIMIZI VERDIK.CUMARTESI GUNLERIESIM GUNE GITTTIKTEN SONRA BEN EV SAHIBIME CIKACAKTIM.OKADAR SECINDI KIBANA.:DEMINDEN BERI GOT DELIGIMLE OYNAYIP DURDUN.COK MU ISTIYORSUN DEDI.EVETDEDIM COK HEMDE COK.O KADAR GUZEL VE BEMBEYAZ DOTU VARDI KI GOT DELIGI PEMBEREKTEYDI VE MUHTESEMDI.TAMAM DEDI VE AYAGIMDAKI ALCI ALINDIKTAN SONRA TAMAMDENERIZ DEDI.VE YANIMA YATIP UYUDUK.SBAHA KARSI BIR SIKIS DAHA YAPTIK.BENIBANYOYA GOTURDU VE YIKADI AYAGIMIN ALCISINI ISLATMADAN ODA YIKANDIKTAN SONRAEVINE GITTI VE ESIM GELENE KADAR HER GECE BERABER YATTIK VE SABAHA KADARSIKISTIK.ESIM GELDI VE BEN SABIRSIZLIKLA ALCIMIN CIKARILMASINI BEKLEDIM.NIHAYET30NCU GUN ALCIYI CIKARDILAR VE TERAPIYE BASLADIM.BU ARADA ESIMIN ALTIN GUNUNDEYANI CUMARTESI GUNLERI EV SAHIBIME CIKIYORDUM VE CILGINCA SIKISIYORDUK.ONAOKADAR COK BAGLANDIM KI ANLATAMAM .ONA BIR GUN ASIK OLDUGUMU SOYLEDIM.NEREDEYSEAGLAMAKLI BIR SESLE ODA BANA AYNI DUYGULARI TASIDIGINI VE SARILIP OPUS!TUK VE BANA:ARTIK O COK ISTEDIGIN KIZLIGI BOZULMAMIS GOT DELIGIME SAHIPOLABILIRSIN DEDI.BUNUDA SIZE BIR SONRAKI YAZIMDA ANLATIRIM HOSCAKALIN

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Annemin Sexy Arkadaşı

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bbw

Ben 18 yaşında basketbol oynayan süper fiziğe ve yakışıklılığa sahip bir çocuğum… Ben kendi yaşıtlarımdan olduğu kadar olgun kadınlardanda hoşlanan bir erkeğim … Her zaman olgun kadınlar ilgimi çekmiştir. Fantezilerimde sık sık onlarda yer alır. Mesela komşularımız, annemin arkadaşları ve başka bir çok yerden tanıdığım olgun kadınlar. Ama hiç bir zaman bir olgun kadınla ilişkiye girememiştim. İlişkiye girdiğim kız arkadaşamlarım olmuştu tabiki… Bir olgun kadınla olma fantazim her zmn içimde patlamaya hazır bir bomba gibi duruyordu.

Neyse bu kadar yeter ben olayı anlatmaya başlıyorum sizde yeterince sıkılmışsınızdır 🙂

Bir gün annemin bir arkadaşının kocasından boşandığını duyduk ve annem ona destek olmak için onlara gidicekti adını vermiyorum. Bana annem oğlum sen heralde evde kalırsın dimi demişti bende hayır anne gelmek istiyorum diye karşılık verdim. Gidiceğimiz kadını size tarif ediğim 1.75 boylarında iri ama dik göğüslü biçimli kalçaları ve yüzü çok güzel olan bir kadındı. Evet yola koyulduk taksiye bindik ve onlara gittik. Kadının hali acınacak biçimdeydi. Südyen giymemişti ve göğüsleri resmen önümüzdeydi. Saçı başı dağılmış , gözleri dolmuştu, onlar konuşmaya başladılar ve bir süre sonra bana sen burda kal tv seyret biz mutfakta konuşucaz dediler bende tamam dedim. Ama sizce öylemi yaptım tabiki hayır. Mutfak kapısına yaklaştım ve onları dinlemeye başladım. Kadın anneme anlatymaya başladı kocasının onu aldattığını söylüyordu, bunu nasıl yaptığına inanamıyordu, onun gibi bir kadına. Seks konusunda çok başarılı olduğunu anlatıyordu neden başka bir kadına ihtiyaç duyduğunu anlamadığını sölüyordu. Neyse bu konuşma böyle geçti gitti biz eve gittik. Ertesi sabah annem teyzemlere gidiceğini söyledi ben evde kalmak istedim. Bir 1 saat geçmiştiki telefon çaldı arayan oydu. Bana annen evdemi dedi ağlıyordu bende yok evde değil ama sen ağlıyorsun ne oldu dedim. Çok kötüyüm annene ihtiyacım var birileriyle konuşmam gerek dedi. Bende hemen ben gelebilirim dedim ama kabul etmedi. Israr etttim gene kabul etmedi telefonu kapattı. Bende oturdum ve aklıma bundan iyi bir fırsatın çıkmıyacağı geldi. Hemen yola koyuldum onlara gittim. Kapıyı açtığında beni görünce şaşırdı senin burda ne işin var dedi. Bende dayanamadım haline çok üzülüyorum ben artık çocuk değilim böyle şeyleri anlarım otur konuşalım dedim eli mahkum kabul etti. Konuşmaya başladık saatler ilerledikçe muhabbet koyulaşıyordu birden bana seni karın aldatsa sen ne yapardın dedi . Bende karşılık olarak tabiki hiç geciktirmeden bende onu aldatırdım bu çözüm değil ama kendimi daha rahat hissederdim dedim. Oda aslında çok haklısın dedi. Ben elimi omzuna attım üzülme artık çok güzelsin birini kolayca bulursun dedim oda bana gerçekten böyle mi düşünüyorsun dedi bende tabiki böyle düşünüyorum seni istemeyen bir erkek olamaz sanırım dedim. Birden başını omzuma koydu ve göğüs bölgemde elini gezdirmeye başladı çok iyisin dedi. Bende saçlarından öptüm ve sen daha iyilerine layıksın dedim. Birden elim bacağına gitmişti ve okşuyordum. Öylece biraz oturduk sesszce ve birden bana beni çekici buluyormusun dedi. Bende evet tabiki bunu anlamış olman gerekirdi dedim. Bana neremi çekici buluyorsun diye sorduğunda suratın ve şey pardon ama göğüslerin dedim. Güldü ve utanma dedi. Utanıcak bişey yok bende seni çok çekici buluyorum dedi ve elini dudağıma getirdi ve parmaklarını dudağımda gezdirmeye başladı bende elimi yavaşça göğğüslerine çıkardım ve öpüşmeye başladık. Kanepede onu öperken bi yandanda o dolgun memelerini okşuyordum. Avcumun içini kaplayan o memeleri okşarken dalgalanıyordu süperdi. Artık benimdi ona sahip olucaktım içimdeki bomba patlamak üzereydi. Üzerindeki t-shirt ü çıkarttım ve göğüsleri önümdeydi yalamaya başladım dilimi uçları etrafında döndürüyor ve sonra uçularını ağzımın içine alıp yalıyordum. Yavaşça altındaki şortu çıkarttım altında Sadece kilodu kalmıştı . Bir elimi kilodunun içine attım zaten ıslak olduğu dışardan bakıncada belli oluyordu. Parmağımı o vıcık vıcık organının içine sokuyordum. O iyice kendinden geçmişti durmadan kasılıyor sesler çıkayırodu ben iyice ateşlenmiştim. Kilodunu çıkardım ve yalamaya başladım o çırılçıplaktı ama benim üzerimdekiler hala duruyordu. Artık bana bağırıyordu süpersin annen çok iyi bir evlat yetiştirmiş falan diye bağırıyordu. Kocam değerimi bilemedi sen süpersin diye bağırıyordu. Sonra hadi sok hadi bitirelim artık hadi diye bağırmaya başladı. Bende tamam soy beni dedim ve üstüme atladı. Öyle bi şiddetle soyuyorduki beni. T-shirt ümü hemen çıkardı kaslı vücudumu öpmeye başladı bi yandanda pantolonumun düğmesini açıyordu. Ve pantolonumu çıkarttı boxer ımıda. Üzerime uzandı ve içine aldı. Göğüsleri her git gelde kafama çarpıyordu bu kadın işini biliyordu. Ben bağırmaya başladım ohh evet evet çok iyisin seni seviyorum sensiz yapamam diye. Oda bana sen benim aşkımsın bende sensiz yapamam diye bağırıyordu. İkimizde kendimizden geçmiştik. Artık içine patlıcaktım. Geliyorum dedim sikimi çıkarmaya çalıştım ama engelledi hayır bozma dedi. Ama koruması yoktu bunu biliyordum. Genede çok heyecanlanmıştım ve içine patladım. Çok süperdi ben mayışmıştım. Durmak yok dedi ve sikimle oynamaya başladı. Çok iyiydin dedi bana. Yaşından çok daha iyisin bana ne zaman istersen sahip olabilirsin diyordu. Ve sikim gene kalkmıştı beni yatak odasına götürdü. Yatağa uzandı ve gel dedi. Ben gittim ve gider gitmez bacaklarıyla beni kıskaca aldı hadi bekletmede başla dedi. Ben sokmaya başladım. Oda bacaklarıyla bana ritim veriyordu süperdi. Bi yandan eliyle kendi göğüslerini okşuyor bi yandan çığlık atıyor bazende dudağını ısırıp bana bakıyordu. Beni dahada ateşliyordu. Ve gene boşalıcaktım geliyordum dedim bağırmaya başladım ohh evet böyle diye oda bağırdı bende geliyorum diye. Artık ikimizde çığlık çığlığa bağırıyorduk. Ve aynı anda boşaldık sıvılarımız onun amında birbirine karıştı süperdi ben öylece kaldım bir süre kendimden geçmiştim. Ağzım açık duruyordum süperdi anlatamam. Onunda beni kıskaca alan bacakları gevşedi açıldı. Yanına uzandım süperdim şekerim dedi ve yanağımdan makas aldı duşa gitti. Bende duşa girdim temizlendik ama sex yapmadık duşta. Çıktım ve evime gittim. Kapıdan çıkarken bana gülümsedi ve dudaklarımdan ateşlice öptü. Ben artık seninim unutma dedi. Bende ona gülümsedim ve çıktım. Eve gittim annem haLa yoktu ve ben hala şoktaydım süperdi. Hep onu hayal ettim bütün gün sahneler hayalimde canlanıyordu. Artık durmadan kaçamak yapıp sevişiyoruz. Olgun kadınlar bi başka oluyor onu seviyorum ama gerçekten seviyorum. Herkeze böyle bir seks nasip olur inşallah kendinize iyi bakın.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Sonunda Emineyi Yedim – 2

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Babes

Emineyle yaşadığımız sıradışı ilişkiden sonra daha 3 hafta dolmadan yine onu arzulamaya başlamıştım. Bir yandan korkuyor, diğer yandan onu delicesine istiyordum. Ama Emine bize geldiği zamanlarda hiç yüz vermiyordu. Sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Böyle yaklaşık 3 ay geçti. Bu arada ben hemen hemen her gece 31 çekiyor hep onu düşünüyordum. Bir gece bize geldiğinde tek başına mutfağa su içmeye gitti. Ben de arkasından daldım mutfağa. Yavaş yavaş başladım kalçalarını okşamaya. “Dur yapma annen görecek”dedi. Ben de “Yine buluşalım” dedim. Biraz durakladı. “Bu gece saat iki buçukta gel, yalnız olacağım ama bu son olacak” dedi. Ben havalara uçtum tabii. Saatler sanki ilerlemek bilmedi. Zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyordum. Evdekilere çaktırmadan dışarı çıktım.Gecenin karanlığında ilerlerken aklımdaki tek şey oydu. Evine geldiğimde yavaşça kapıyı tıklattım. Bir süre sonra kapı aralandı. Ama kendisi görünürde yoktu. Yavaşça içeri süzüldüm. Kapıyı kapatıp salona doğru ilerledim. Emine geceliğinle kanepeye oturmuş kendi elleriyle bacaklarını okşuyordu. “Gel koçum” demesiyle yanında bittim. Yapıştım dolgun dudaklarına. Bir yandan dilimle ağzının içinde dolaşıyor, diğer yandan ellerimle geceliğinden fışkıran göğüslerini sıkıyor bacaklarını okşuyordum. Emine küçük iniltilere başlamıştı. Ben de soyunmaya başlamıştım. O tam geceliğini çıkaracakken ben “Dur çıkarma, böyle daha güzelsin, seni ben soyarım” dedim. Emine gülümsedi. Artık ben çırılçıplaktım. Kanepenin üstüne çıkıp ayağa kalktım. Ve dokunsan çatlayacak hale gelen sikimi Emine`nin ağzına verdim. Emine bir yandan şapır şapır köklüyor diğer yandan elleriyle kalçalarımı okşuyordu. Tabii benim boşalmam geç olmadı. Spermamı bu bronz tenli hatunun yüzüne attırdım. Hepsini kana kana içti. Kanepeden indikten sonra Eminenin donunu aşağıya indirdim. Ve güzelim madeni yalamaya başladım. Eminenin nefes alışları iniltilere iniltileri çığlıklara dönüşmüştü. Artık geceliğini de çıkartıp yatak odasının yolunu tuttuk. Onu yatağa yatırdıktan sonra bacaklarını omuzuma aldım ve köklemeye başladım. Ayaklarını yalıyor, bileklerini öpüyor ve hızlı hızlı köklüyordum. Emine ise avaz avaz bağırıyordu. Bu bağırışlar ve bir su dalgası gibi dalgalanan göğüsleri beni daha çok tahrik etti. İki elimle uçları sivrileşmiş göğüslerini yakalayıp, amına abandım. Emine`nin çığlıkları duvarda yankılanırken ben de boşaldım. İkimizde nefes nefese kalmıştık. Sonra onu ters döndürüp yüzü koyun yatırdım. Bacaklarını açıp benim füzeyi yerleştirdim. Emine öyle bir bağardı ki komşular duymamışsa iyidir. İki elimle belini tutup ileri-geri itmeye başladım. Emine`nin iniltileri, yatağın sanki deprem oluyormuşcasına sallanışı, kalçalarının benim bacaklarıma deyişi, Eminenin götüne attığım şaplaklar. Bütün bunlar yine boşalmama yetti. Tekrar emineyi yemenin verdiği hazla dışarı çıktım. Ama bu gerçektende sonsevişmemizdi.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

60`lık Dostum

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Anal

başımdan geçen gerçek olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ben kariyerli iş sahibiyim ismim A.dostumun ismide A. DIR.dostum 60 yaşında ben ise 52 yaşında dostumla ailecek görüşürüz senelerdir almanyada kendisi ailesiyle evliyim fakat seks olayından mutsuzum nedeni benimkinin 25 santim olmasından eşimle tam bir ilişkiye girememişimdir başka kadınlarlada taki almanyalı dostumu bulana kadar bir gün müsait zamanda kendisine açıldım çünkü benden hoşlandığını her ortamda söylüyordu kocasıda bir kaç defa sikinden ameliyat olmuştu seks olayı kapanmıştı kocasına bir gün işim var dükkanda kalırmısın dedim evleri dükanıma çok yakındır tabi dedi ben dostuma telefon ettim bem geliyorum diye fakat evde damadının olduğunu söyledi ben yinede gittim giderken ona öğle yemeği yaptırdım kapıyı çaldım damadıyla oturuyordu onbeş dakika sonra damadı kalktı biz yanlız kaldık dostum A. banyo yapmış tertemiz karşımda idi onu alıp doğru yatak odasına götürdüm ikimizde soyunduk fakat benb kilotumu çıkarmadım sikimi görmesini istemiyordum vaz geçer diye dudaklarından başlayıp iri beyaz memelerini ve uçlarını ıssırmaya başladım öpmedik yalamadık hiç bir yerini bırakmadım en son yeni tıraş etmiş amını yalamaya başladım altımda kıvranmaya başladı 20 dakika içinde kaç defa boşaldığını hatırlamıyorum artık amıma gir diye inlemeye başladı bende ona göstermeden kilotumu çıkardım kalkmış olan sikimi amına sürtmeye başladım ıslanmış olan amı benim sikimi almaya hazırdı bende yavaş yavaş içine girmeye başladım fakat çıklık attı acıyor çıkar diye ben tabii dinlemedim dibine kadar soktum öylece kaldım nefes alışı zorlaştı çık amımdan dedi çok acıyor dedi ben alışırsın yavaş yavaş yaparız dedim ve güzel amından sikmeye başladım zaman içinde birazda olsa alışmıştı ben zevkten delirmiştim dostum A. benden beter olmuştu hayatımda bu kadar güzel yarak yememiştim dedi kocasınınki 12 santimmiş tam doruğa ulaşacağımız zaman kapı çaldı ben aceleyle hemen içine boşaldım tam onbeş günlük birikimim vardı üzerinden kalktım aceleyle giyindim dostum A.da hemen buluzunu ve siyah eteğini giygi salona geçtik kapıyı açtı gelen damadıymış gideli birbuçuk saat olmuştu vaktin nasıl geçtiğini anlamamıştım zaten damadı bendenm uyuz oluyordu damadı içeri girdi dostumA.aceladen eteğinin altını lastiğine sıkışmış damadı gördü tabiki amından benim sularım akmış bacaklarının her yeri döllerimle dolmuştu damadı eteğini mutfakta indirdi dostumA.çok utanmıştı damadı olayı anlayınca allahısmaladık dedi gitti biz yarım kalan işimize devam ettik benim sikimi daha yeni görmüştü irkildi ben bunun hepsini aldımmı dedi bende evet dedimdoyasıya kadar sikiştikten sonra ben işyerime gittim kocası oradaydı teşekür ettim oda eve gitti bizde taki almanyaya dönesiye kadar sikişmemize devam ettik sevinçten uçuyorum çünki sikimi görünce red edilmemiştim selamlar

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

kurtköy escort escort ümraniye rus escort gaziantep escort şişli escort keçiören escort bahçelievler escort kayseri escort escort ankara gaziantep escort erotik film izle tuzla escort izmir escort izmir escort izmir escort kocaeli esgort kocaeli escort kocaeli escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti mecidiyeköy escort şişli escort Ankara escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Rus Escort Eryaman Escort Etlik Escort Sincan Escort Çankaya Escort beylikdüzü escort bakırköy escort taksim escort istanbul escort mersin escort escort bursa escort bayan görükle escort bursa escort bursa merkez escort bayan sincan escort otele gelen escort etlik escort bahçeşehir escort eryaman escort demetevler escort numberoneescorts.com muğla escort ensest hikayeler hurilerim.com kuşadası escort bayan Escort görükle escort escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort batman escort bayburt escort bartın escort ığdır escort bilecik escort manisa escort mersin escort muğla escort ordu escort osmaniye escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort xnxx Porno 64 alt yazılı porno bursa sınırsız escort bursa escort bayan porno izle bursa escort görükle escort antalya escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort şişli escort istanbul travestileri istanbul travestileri ankara travestileri ankara travesti linkegit erzincan escort erzurum escort eskişehir escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort Antalya escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com webmaster forum canlı bahis illegal bahis illegal bahis kaçak bahis canlı bahis güvenilir bahis